Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
-
Sanyabá
senior tag
Jó , hogy van ilyen topik is!
Én is szemezgetek egy ilyen masinával de.. olyan sok negatív dolgot hallani ezekről a teflon bevonatos edényekről.
Én már öntött vas, vagy rozsda mentes serpenyőket használok.
A kérdés ebből adódik, hogy van-e olyan, melynek az üstje a fent nevezett anyagokból készült?
Vagy úgy is meghalunk teflon-al vagy anélkül? -
Alg
veterán
Üdv,
Egy személyes háztartásomba érkezett egy Xiaomi - méretre nekem elég lesz egy főre gyors vacsit/ebédet bedobni, de kérdés:
Van olyan ajánlott, kipróbált edény/tároló amibe előre össze lehet készíteni valami egytálételt, berakni mélyhűtőbe, aztán ha kell csak bedobni az airfryer-be?
Működik ez egyáltalán ilyen fagyasztott tömbökkel (lasagna, rakott krumpli...) vagy csak megégeti kívül belül meg fagyos marad? -
erdey_a
addikt
válasz
attiati #2944 üzenetére
természetesen ki lehet sőt ki kell húzni, átrázni a krumplit.
az én krumpli receptem princess airfryerhez:
1 kiló gerezdre vágott, átmosott leszárított krumplit 3 evőkanál olajjal és ízlés szerinti fűszerekkel összekeverek, majd 150 fok 15 perc és 200 fok 18-20 perc.
időnként (8-10 percenként) átrázom -
bul07
nagyúr
válasz
attiati #2944 üzenetére
Igen persze, kihúzod és megrázod(és nem kell nyomni semmi gombot), visszatolva folytatja a programot
Én megrázni szoktam, minthogy bármivel kavargassam és összetörjem
Gép típusa válogatja a sütési időt, így a kérdésedre Princess 183014 tulajok tudnak válaszolni, de még függ hogy milyen burgonyát sütsz, mert még a mirelit hasábok között is nagy különbségek vannak sütési időbe
Nálam a Lidl és Tesco mirelit hasábja között jó pár percnyi különbség van, annak ellenére hogy a Tescos vékonyabb fajta
-
attiati
veterán
Sütés közben ki lehet húzni a kosarat, hogy megnézzem / megforgassam a hasábburit?
Visszatolás után pedig folytatja ugyanonnan a programot? (Princess 183014)Kb. hány fokon / percen lesz ideális a hasáb?
(nem fagyasztott, saját termelésű burgonya) -
contaxg
veterán
válasz
BlackJack21 #2940 üzenetére
Anyum kapott egyet karira. Az eredmény rendesen megdöbbentetett. 350g Spar-os fagyasztott sültkrumpli bő 10 perc 200C fokon ropogós sült. Mikor érkeztünk 50 perce bent volt neki a gázsűtőben hasonló mennyiség és a nyomában sem volt ennek!!
-
ddsteel
aktív tag
válasz
McAdam6 #2939 üzenetére
Igen, én is láttam, én be fogok ruházni egy olyanra, 28E körül best buy gyanús. Remélem, az akció reggelén azért lesz még. Nekem korábban volt egy Xiaomi, de akkor még nem olvastam eleget ezekről. Én azt visszavittem (túl kicsi volt 4ünknek és a szokásos első sülkrumpliteszten is elbukott nálam). Remélem, ennek jó lesz majd a mérete.
-
attiati
veterán
válasz
BlackJack21 #2940 üzenetére
Haha, dettó.
Annyi különbséggel, hogy én csak a kijelzőjét szerettem volna kipróbálni, mielőtt ajándékba hazaviszem.
Aztán beindult a gép és a teljes fólia a belsejében volt...
Ugye 20 másodperc kell neki, mire leáll (a fóliáról pedig nem volt tudomásom, úgyhogy nem akartam a konnektorból kirántani. Inkább türelmesen kivártam a 20 mp-et)Azóta a ráégett foliát eltávolítottam, de a betűk nyoma ráégett a felső sütövasra.
Igazi amatőr -
BlackJack21
tag
Akkor én is elmesélem, hogy mi lett sütve először a frissen beszerzett Princess 183014-el. Jelentem egy darab műanyag fóliadarab, nem lett túl ízletes, ellenben iszonyatosan büdös. Képet nem teszek fel róla, szerintem mindenki el tudja képzelni
A kosár fóliájának egy darabja beakadhatott valahova, amit nem vettem észre, ezután pedig rá lett indítva. -
McAdam6
aktív tag
Lesz megint Lidlben Silvercrest 5.2 literes XXL.
-
contaxg
veterán
válasz
bozsozso #2934 üzenetére
Szoky konyhája.
https://www.youtube.com/watch?v=XOMidFOhPFs -
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Most vettünk philips 9270-es készüléket és ki szeretnénk próbálni. Előfőzött kacsacomb sütésre mit javasoltok?
Előre is köszönöm.
-
Beni2360
félisten
válasz
Perillustris #2927 üzenetére
Nem jo helyen kerested.
-
bul07
nagyúr
válasz
zohan echte #2925 üzenetére
Fentebb linkelt Gorenje AF1700DB nem nézted ha már euronics, elég jó áron van, bár sok hosszú tapasztalat nincs vele
-
bul07
nagyúr
válasz
zohan echte #2922 üzenetére
-
csibe1
addikt
válasz
zohan echte #2922 üzenetére
A 9270/70 15 ezerrel olcsóbb a Philips oldalán.
-
zohan echte
tag
Sziasztok.
Philips hd9270/70 és a Philips hd9270/90 között mi a különbség?
Kerestem róla infót, de nem találtam rá választ, Euronicsbe se tudták.
Előre is köszönöm. -
fradi81
veterán
Akkor most melyik a jó krumpli, vagy ez is olyan mint a kávé mindenkinek más?
Ez aldis sárga, jó puha, egyáltalán nem ropogós így kilőve. 140 fokon kellett sütni mert fentebb megégett volna.
-
Godimodi
tag
Köszönöm a tippeket, a Gorenjét vettem meg (AF1700DB).
Budakalászon az Euronics-ban 3db van még ezen a 30.000Ft-os áron.
-
fradi81
veterán
válasz
Perillustris #2912 üzenetére
A tűzhely is ezt csinálja, ott sem ingadozott a fogyasztás mikor mértem. De most megmértem a princesst, 1780w körül fogyaszt mindegy hány fokra van állítva.
-
bul07
nagyúr
válasz
Godimodi #2909 üzenetére
Inkább nagyobb mint kisebb
Linkelt Gorenje tényleg jó áron van, bár hogy karácsonyig megérkezik e az már nagy kérdés
Nálunk piros a kismegszakító 10A, egy 700W mikró és a mosógép amikkor melegíti a vizet már nem megy egyszerre, de a Tefal EY111B15 1630 W gépet simán elviseli, de más a mikró nem mehet vele együtt
Elméletileg a piros 10A 2300W elbír
Viszont ha zöld a kismegszakító az csak 6A-es az már kevés kehet még egy 1400W-os géphez is, és a kisebb gépek is szoktak lenni 1400W-os
Ha szürke az már 16A-os 3680W(#2912) Perillustris
Ha jól rémlik nálam így működik a Tefal EY111B15
Be ki kapcsolja a fűtőszálat ahogy a hőfok eléri a beállítottat, nem a teljesítményét veszi le -
Perillustris
senior tag
válasz
Godimodi #2909 üzenetére
Akkor fogyaszt kevesebbet, ha alacsonyabb hőfokot állítasz be. De ez nem csirkemell serpenyőben, ami 5-ös fokozaton is megsül, csak lassabban, legfeljebb nem pirul meg.
De krumplit nem fogsz tudni rendesen megsütni 100-120 fokon 180 helyett. Ez 1500W-os, kicsi is, én ezzel próbálkoznék. Rendeld meg online, lesz 14 napod kipróbálni (természetesen kaja nélkül teszteld)!
#2911fradi81 Elég primitív lenne, ha fix áramfelvétele lenne, csak le-fel kapcsolná a fűtőszálat, megmérem majd ezt is.
-
Maximum1
őstag
válasz
Godimodi #2909 üzenetére
Gorenje AF1700DB
Az aldis mellett az szól, ha nem bírja a bizti simmán visszaviheted, nem kérdeznek semmit. -
Godimodi
tag
Sziasztok,
Tudnátok esetleg segíteni?
30ezer forintig bezárólag keresem a legjobb airfryert, karácsonyi ajandék lenne. Nem szempont, hogy nagy adagot lehessen vele sütni, kis háztartásba lenne (1-2 fő). Ami viszont szempont az a gyenge villamos hálózat miatti lehetőség szerint alacsony fogyasztás. Az ambiano XXL gépet néztem, ami csütörtöktől lesz újra elérhető az aldiban, de nem tudom, hogy a 2000 wattos fogyasztás belefér-e (lehet, hogy lecsapja a biztosítékot).
Ha kevesebb cuccot raknak bele, akkor kevesebbet fogyaszt?
Van esetleg valami más best buy, ami ennyiért szóbajöhet, jelenleg elérhető és talán kisebb?
-
Cyborg
őstag
válasz
Soulfly842 #2906 üzenetére
Szerintem a képen nem ez van.
-
Cyborg
őstag
válasz
Soulfly842 #2904 üzenetére
Hát ez hogy néz ki?
Olyan, mintha csak egy kosara lenne, és akkor csapódik az oldalfalra minden?
Nyiván nem így van, de nagyon csalóka a kép, mindazonáltal a kör design eléggé zsákutca az air fryer piacon, ahol fontos a helykihasználás. -
Czimby
addikt
Princess 183014-es is tudja a gyár által megadott 5.2L-t
-
Atomantiii
addikt
Hortobágyi húsos palacsintát lehet ezekben sütni? Ha igen kb mennyi ideig és hány fokon szoktátok sütni?
Első próbaként kétszer 5 percig sütöttem 190 és 200 fokon 5 perc után megforgatva majdnem jó lett csak van ahol száraz maradt. Direkt kisebb méretben készültek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40.000
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER - A teljes nyitányt újraforgatták
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest