- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat 1 Gbit felett?
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 24H2
- AMD RX6300 kisteszt
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddsteel
aktív tag
válasz Bigemperor #3218 üzenetére
Én is láttam azt a sok felesleges vackot, amit csak egyben adnak. Nekem elég lesz egy egyszerű rács, sütőpapír alulra esetleg, sztem a szilikonlap még ront is a légáramláson, a sütőpapír állítólag nem annyira (FB csoport alapján).
-
ddsteel
aktív tag
Sziasztok, akinek a lidlis nagy gépe van, az 5,2 literes, és csinált belőle "emeletes" sütőteret, az tudna adni egy linket, hogy melyik kiegészítő a legjobb hozzá? Talán olvastam itt vagy nem tudom, hol, hogy 7 meg 8 collos is van talán és az egyik nem jó bele. Azért kérdezek inkább, nehogy rosszat rendeljek. Aliról érdemes? Melyik a legjobb kiegészítő hozzá?
-
ddsteel
aktív tag
Én korábban hirtelen lelkesedésből (ezt a fórumot még nem olvastam) vettem xiaomit. 1 sütés után vittem is vissza. Túl kicsi (4en vagyunk) és asszem nem is 2 kosaras volt. Lassan és egyenetlenül csinálta a sültkrumplit. A most vett lidlis egészen biztosan jobb lesz (nekünk).
-
ddsteel
aktív tag
Vettem egy 5,2 literes lidlis fritőzt, mától akciós ugye. Reggel 7re mentem, Budapest, Mogyoródi út (6.30kor nyit), és már csak 4 db volt. velem együtt a boltban 4 ember kocsijában volt ilyen gép. Kíváncsi leszek, mennyire jól bírja. 3 év gari és 90 napig vissza lehet vinni, ha nem jó (asszem akkor, ha aktiválod az elektronikus számláját a lidl appban). 29 ezret egészen biztosan megér.
-
ddsteel
aktív tag
válasz McAdam6 #2939 üzenetére
Igen, én is láttam, én be fogok ruházni egy olyanra, 28E körül best buy gyanús. Remélem, az akció reggelén azért lesz még. Nekem korábban volt egy Xiaomi, de akkor még nem olvastam eleget ezekről. Én azt visszavittem (túl kicsi volt 4ünknek és a szokásos első sülkrumpliteszten is elbukott nálam). Remélem, ennek jó lesz majd a mérete.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assassin's Creed Shadows - Íme a gépigény
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Google Chrome
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- ASUS routerek
- Netflix
- Furcsa hibát produkálnak a Garmin órák
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest