Hirdetés
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- potyautas: Levél gyermekemnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Tényleg felhasználóbarát, de sok különleges gond szokott vele lenni, ami mással nem fordul elő, csak ezzel. Hogy aztán ennek a hanyagság az oka, vagy valami más, az már más kérdés.
Én örülök neki hogy van ubuntu, de nem tudom jó szívvel javasolni, legfeljebb az lts -eket. Az legalább egy debian testing -hez konvergál minőségben, ami mégsem annyira gagyi mint a féléves ubuntu változatok.Mindenesetre a legfontosabb, hogy mielőtt valaki felteszi akármelyik disztribúciót is, érdemes egy kicsit tájékozódni a témában, nehogy valami kellemetlen meglepetés érje.
A másik dolog ami fontos, hogy ne akarjunk windows -t csinálni belőle, mert ha valaki úgy áll hozzá, hogy na akkor most csinálok egy windows -t a windows helyett, annak biztos bukás a vége. -
Tamás88
őstag
Gwenview az nem KDE alapú program de véletlenül? Tegnap rövid időre laptopra feltettem a KDE-t (plasma), és rövid teszt után lassúnak találtam, így eltávolítottam, de a KDE felületen kívül a KDE csomag és nagyon sok KDE-s program maradt ott. Sokáig tartott, mire leszedtem az egészet + a bootban vissza tettem az Ubuntu szöveget, mert mindig Kubuntut írt ki.
-
hallador
addikt
Persze, csak a kolléga beleírta a mondandójába hogy 10 éve PS-t használ, és azt szokta meg, ha pedig azzal kell dolgoznia, akkor ott a komplett Adobe infrastruktóra mögötte.
Nem a GIMP a baja neki sem, hanem, hogy nem azzal golgozik.Ma már egy kisebb vállalkozás simán tudna GIMP-el nyitni, de ha 10 éve PS-el dolgozik, akkor mit akarsz a GIMP-el?
(#105) hcl
Miért állított mást? Nem.
-
+(#102) cappa72
Igen, ez pontosan ilyen hozzáállás. Mint már többször írtam, tíz éve dolgozom Adobe programokkal, több tucatnyi billentyűkombináció van bevésődve az agyamba, amit félálomban is meg tudok csinálni. Egyszerűen képtelen vagyok megtanulni a gimp logikáját. Pedig olvastam róla, tutorialt néztem, de nem.
(#103) sh4d0w
Jah, én is általában erre jutok. Bevágom a dropboxba és bent az irodában megcsinálom PS-sel

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Hobby rádiós topik
- Sorozatok
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest