Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
nálam a gimp a tudása miatt nem rúg labdába. nem kezel rw2-es fájlokat.
másrészt van egy fogadásom, hogy ugyan az a személy tervezte az UI-t aki elnevezi a linuxos programokat. 
másrészt nem értem miért az ubuntu a legfuttatottabb disztró manapság...egy tár sz@r bármelyik másikhoz képest (szerintem). -
válasz
hallador
üzenetére
Nemtom, én úgy 20 éve foglalkozok pécékkel, és elég sok mindent meg kellett szoknom közben. Ha lehet a Linux-Windows viszonylatban azt mondani, hogy nem windóz, megszokást igényel, akkor bármire. Meg mondjuk én már nem is kattogok ilyesmin. Ha valami helyett mást kell használni, akkor használom azt. Idő kérdése a megszokás. Cégnél windóz van, otthon Linux, nem okoz gondot hogy nem ugyanolyan.
@hemaka : Nemt'om ki csinálja a WoW-ot, de eléggé ügyfélbarát hozzállás, hogy még véletlenül sem a védelmet módosítják, hogy ne riasszon a wine-re

-
-
De akinek nem szükséges az Adobe teljes cucca, márpedig sokan vannak ilyenek, annak elég egy Gimp is.
Ráadásul hobbistaként jobban szeretek mindent egyedileg beállítani a képeimen, hiszen nem sorozatban gyártom őket
(Illetve van ugye a bloatware fogalma, ami minden ilyen nagy suite-ot utolér
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
másrészt van egy fogadásom, hogy ugyan az a személy tervezte az UI-t aki elnevezi a linuxos programokat.