Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás88
őstag
No ez nem teljesen így van, mert Ubi alatt ha nem tetszik az Unity, akkor könnyen le tudod cserélni bármi másra (pl. KDE, Gnome, stb) és nem akadályozz meg ebben senki sem. Nem úgy, mint az MS-nál, hogy ott tényleg nem tudod megváltoztatni a kinézetét (lásd metro felület).
-
Tamás88
őstag
válasz
attila9988
üzenetére
Ez így igaz, ahány gép, annyi probléma. Nálam inkább most már nagyon ritkán jön, hogy belső hiba történt szöveg. Nálam meg 13.4 fut, és amint kijön a 13.10, rögtön fel is teszem.
-
Tamás88
őstag
válasz
hibavissza
üzenetére
Mert ennek volt a legnagyobb promóciója azért.
Slax sosem hirdette magát,
Blackpanther sosem hirdette magát,
Sok LInux rendszer sosem, vagy ritkán hirdette magát,
Ezért ezek a rendszerek idővel megbuktak, vagy eltűntek.Az Ubuntu agyba főbe hirdette, így eléggé elterjedt, plusz még a szájhagyomány.
Az Androidot (nem 100%-ban Linux) a Google terjesztette, hirdette, így ezt a rendszert használják a legtöbben a világon.Ebből arra következtethetünk, hogy aki nem költ marketingre, az veszít.
-
Tamás88
őstag
Gwenview az nem KDE alapú program de véletlenül? Tegnap rövid időre laptopra feltettem a KDE-t (plasma), és rövid teszt után lassúnak találtam, így eltávolítottam, de a KDE felületen kívül a KDE csomag és nagyon sok KDE-s program maradt ott. Sokáig tartott, mire leszedtem az egészet + a bootban vissza tettem az Ubuntu szöveget, mert mindig Kubuntut írt ki.
-
Tamás88
őstag
Akkor lenne egy kérdésem. Kis pillanatra feldobtam a KDE-t az Ubuntura, hogy megnézzem, hogyan megy. Majd miután letöröltem, jó része ezek után is felmaradt (Szoftverközpontból szedtem le). A kérdésem az, hogy hogyan lehet úgy eltüntetni, hogy az összes K* program, a bootolás során a Kubuntu helyett Ubuntu jelenjen meg, és lila legyen a Grub?
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2 (POE2) Early Access kulcs
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest