- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Adott egy WD Elements, 2 terrás, usb2-es külső HDD.
Mikor megvettem egyből ránéztem a hd sentinellel,akkor teljesen rendben volt minden. (Kicsit több,mint egy éve!)Erre ma megnéztem megint,csak úgy, és hát más "dolgok" fogadtak.
Teljesítmény:100
Kondíció:lecsökkent 91-re.Plusz ez:
A lemez felületén található 3 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
A lemez felületén található 9 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).A smart fül alatti értékek,pedig így néznek ki:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/140422/WD_www.kepfeltoltes.hu_.png
Hozzáteszem a hdd,az egy év alatt,alig ment.Mindössze 37 órát! És 658 giga adat van rajta.
Szóval normális,hogy ilyen használat mellett már 3 hibás szektorom van? Figyelmen kívül lehet hagyni?
Futtassak ön tesztek? Vagy valami javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest