- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
BÚÉK mindenkinek
Most pedig az újévi kezdet nagy vonalakban:
Az SSD mellett működő Samu 750GB winyómmal történt egy kis affér. Megpróbáltam kibontani rá egy kb. 9 gigányi helyet igénylő kb. 580 000 fájlt tartalmazó 7zip archívumot. Mondanom sem kell, hogy nem sikerült.
A winyóhoz való hozzáférési művelet miatt lekapcsolni sem sikerült a gépet, így maradt a "reset". Ezt eljátszottam 2-3x (a winyó másik partíciójára is próbáltam kibontani), majd HDS-ben láttam hogy az áthelyezett szektorok száma 0->1, majd 1->2 és ezt követően, mikor otthagytam lekapcsolódni a gépet hosszabb időre (bár ekkor is "reset" lett a vége) 2->741 változott. Kondíció ezzel egyetemben 100-ról 14-re csökkent.Adatokat átmentettem a winyóról, majd ráindítottam egy olvasás-írás-olvasás tesztet, ami nem talált hibát.
Ekkor felmásoltam kb. 9 gigányi nagy méretű fájlokat (2-3-4 GB), melyeket gond nélkül vitte, tartalom ellenőrzés sem talált eltérést a forrás fájlokhoz képest.
Ezt követően ismét be megpróbálkoztam a kibontással ismételten nem sikerült. Az eredmény: 741->742
Melóba elhoztam a 7zip archívumot, itt sikerült gond nélkül kibontani.
Ha hazaérek tervbe van véve rövid és részletes önteszt futtatása ill. nem tudom, hogy a HDS teljes törlő tesztjét érdemes-e lefuttatni.
Mivel a winyó minden partícióján ugyanúgy jelentkezett a gond, elsősorban nem felületi hibára tippelnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- WD SN850X 2TB Nvme SSD (garis 2028-ig)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest