- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Van egy WD Caviar Green vinyóm. WD5000AADS.
A bolt, ahol vettem, már megszűnt, és a számla alapján nincs két éves. Egyik napról a másikra a winyó kondíciója brutálisan elkezdett esni (99-ről 51-re, majd 25-21-re) Belerúgva nem lett, leállításokra figyeltem.
Tápellátási gondok nincsenek, (szkóppal mérve nem esik le terhelés alatt sem egy 420W-os Corsair táp) SATA kábel cserélve lett, érintkezőket megtiszítottam, hátha átviteli hiba.
A partíciós tábla megsérült, adatok elvesztek, és két egymás utáni felület tesztben megduplázódott a current pending sector count száma.Ezek után mi a teendőm? Várjam meg meg szépen a küszöb érték fölé megy hiba, eddig érthető, de utána?
A PH!-n is megtalálható javítást nem tettem fel, napi használatban volt, és nem túl gyakran fordult elő, hogy 8 másodpercnél tovább állt volna a lemez, hogy parkoló pályára küldje (bár lehet mégis okos ötlet lett volna).Ha betérdel végleg, hova vigyem? Hol panaszkodjak, és kérjem a cseréjét? Nagyker, WD, és megint hosszas postázási tortúra, mint egy régi 250GB-os noti vinyó esetében, amit az Aq** nem volt hajlandó cserélni, mert szerintük semmi baja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- 500GB Sata SSD-k Samsung, Kingston
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Eladó SanDisk Dual Drive Lux 256GB!
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest