- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
-
emeritusz
tag
Ha jól értettem az egész fordítási mizéria csak azért kell a padavannál, mert a forráskódot így lehet legálisan felhasználni/
terjeszteni. Ha ez így van, elég lehet a kész tuningolt/skinnelt beforgatott firmwaret megosztani magunk között? Erősítsetek meg :-) -
emeritusz
tag
-
Norby86
őstag
Sajnos továbbra sem tudom a gyári fw-vel működésre bírni a DLNA szervert. Vagy ez gyárilag benne sincs esetleg? Padavan-on gondolkodom, de kérdésem hogy ha felteszem, akkor ha NTFS vinyót dugok a routerre, megmarad a 80Mb/s másolási sebességem hálózaton? Mert jelenleg USB3.0-ás külső vinyó van rádugva és remekül másol ami a sebességet illeti. De nekem kell a DLNA szerver. Valaki tud infóval szolgálni?
-
winbox
senior tag
-
adorjant
őstag
-
wocsok
tag
Sziasztok!
Gondolkodom a router cserén, most egy TP-link 1043-ast használok egy külső winyóval, samba, DLNA szervernek, és torrent kliensnek. Volt már xiaomi routerem (R1d), csak nem tetszett a gyári rendszer, és nem lehetett frissíteni sem (az ssh igénylő oldal nem működött abban az időben) meg egy kicsit drága is volt ahhoz, hogy játszadozzak vele... Érdemes lehet erre lecserélni, természetesen a padavanos rendszerrel? Aki használja winyóval, LAN-on mennyi az írási olvasási sebesség? Torrentfile hozzáadása hogy történik(erről nem találtam semmit)?
Előre is
a válaszokat! -
winbox
senior tag
A Huawei usb modemeknek általában 2 variánsa van. Hilink és Non-Hilink(stick). Az én E3372 usb stickemnek a 2 variánsa a E3372h és E3372s. A h az gyárilag Hilink-es szoftvert tartalmaz, van WebUI-ja és routerként funkcionál. Az s pedig sima stick, tehát csak fel tudsz csatlakozni vele a netre, így publikus ip-t kap a géped. Az enyém h, de flasheltem rá stick firmware-t, így a router egyből publikus ip-t kap, nem pedig NAT-oltat.
-
ToniSlow
senior tag
-
winbox
senior tag
-
cannyon
aktív tag
-
adorjant
őstag
-
AtiSnatch
aktív tag
-
törölt tag
-
cannyon
aktív tag
Sziasztok!
Padavan felrakás menetéről van valami leírás vagy YT videó?
És kell valamit menteni az esetleges vissza állításhoz?
-
winbox
senior tag
Még mindig megszakad a kapcsolat neked és olyankor manuálisan kell újracsatlakoztatni? Hogy van beállítva a padavanon belül, lősz egy képet? Én eleve úgy kezdtem, mikor megjött a stick, hogy felflasheltem rá a legújabb firmwaret, azóta még egyszer sem szakadt meg, pedig kb már 2 hete használtam, remélem marad így minden, most, hogy a routerbe van dugva.
-
ginola
addikt
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Ma érkezett meg a Xiaomi Router 3G és rögtön a bekonfigurálás után (amit telefonról a miwifi appból csináltam) rádugtam az NTFS-re formázott 1 terrás külső vinyómat. A problémám az hogy a miwifi appban látszanak a mappák hogy ott vannak a vinyón, de ha hálózati meghajtóként próbálom a windows 10-be felcsatolni, csak két kínai nyelvű mappát lát, a vinyómat nem. Azaz pontosabban ha bármelyik kínai nyelvű mappát felcsatolom, kiírja hogy xy méretből xy szabad tehát magát a vinyót látja de mégsem mutatja a mappákat. A legfrissebb 11. havi firmware van rajta. Mi lehet a gond szerintetek? Mert ez roppantul idegesít. Plusz a samba plugint is aktiváltam a miwifi appon belül és azt sem tudom hogy ezt a plugint hol tudom bekonfigurálni? Valaki tudna nekem segiteni?
-
adorjant
őstag
-
n_stolz
tag
-
woodworm
veterán
-
hunaqua
addikt
-
ginola
addikt
-
woodworm
veterán
-
ginola
addikt
-
n_stolz
tag
Másnál sem működik a kuponkód? (hscxmas58)
Vagy csak én vagyok ennyire b.f@sz? -
winbox
senior tag
Igen, kínából jött Belgiumon keresztül, szállításnál az ingyenes belga postát választottam és itt is van plusz költségek nélkül. De ahogy olvasgattam akik eddig 30 dodó környékén vették, még nem állították meg senkinek a vámon

Felment a Padavan, szeretném mégegyszer megköszönni ezt az alapos leírást, minden rendben ment
Előtte egy Asus RT-AC1200G+ -om volt kemény másfél hétig, mert egy Huawei E3372h-153 -as usb stick 20/20Mbps-re volt vele korlátozva, sehogy se tudott több sebességet. Vissza is küldtem a webshopnak, szerencsére belefértem az időbe, majd majdnem harmad (!) áron megvettem ezt a routert ami már az első benyomással megnyert magának. Öröm lesz ezzel foglalkozni
Bedugtam az usb sticket, stick firmware van rajta, beállítottam manuálisan az apn-t, országot, hálózatot és a mentés gomb után kemény 2 másodperccel már megvolt a publikus ip-m, és szaladt is a net. Kegyetlen
Az asus percekig kínlódott anno, mire tudott csatlakozni és sokszor ledobált. Az is jó router lett volna, csak a broadcom chip miatt nem volt cfw. ez van. Első tesztnél ennyit ment most, de tuti lesz ez több is:
-
n_stolz
tag
Sziasztok!
Köszi a kuponos értesítést
Melyik raktárból érdemesebb rendelni? Kína vagy EU5 v EU6?
Milyen arányban szedi ki a finánc? Megéri a kínait rizikózni? A 27% Áfát kell megfizetni csak rá, ha kiszedik? -
hunaqua
addikt
-
azozo
senior tag
-
hunaqua
addikt
...most vettem meg a 3. cuccut.
..de minek

-
enginev3.0
félisten
Van még kupon
[link] -
winbox
senior tag
-
FingR86
őstag
-
azozo
senior tag
-
winbox
senior tag
-
azozo
senior tag
-
winbox
senior tag
FingR86-nak köszönhetően

-
hunaqua
addikt
-
Brandynew
őstag
-
winbox
senior tag
Ma megérkezett a várva várt 11.23-án rendelt, 25.99 dodós router, bármiféle egyéb költség nélkül
Csak estefele érek haza, akkor is lesz majd a kezemben, de addig nem lesz alvás, amíg nem fut rajta a Padavan 
-
winbox
senior tag
-
n_stolz
tag
-
pn4hvq
senior tag
Padavannál van arra lehetőség, hogy egy adott ip-jű eszközön adott tartalmat adott időben tiltsak?
Valami ilyesmire gondolok: gyerek tabletje (dhcp-ben macaddresshez fix ip társítva) 20:00-07:00 között NE érje el a youtube.com-ot. Ugyanakkor minden más eszköz elérje a youtube-ot.Szerk.: Ohh, tárgytalan, megtaláltam az URL filter alatt. Minden megadható.
-
enginev3.0
félisten
-
woodworm
veterán
Akkor most már működik?

-
enginev3.0
félisten
-
winbox
senior tag
-
FingR86
őstag
-
winbox
senior tag
-
FingR86
őstag
Original Xiaomi WiFi Router 3G
ChristmasPL79
29.99próbálja meg vki PL proxyn keresztül, hátha engedi megvenni
-
adorjant
őstag
-
woodworm
veterán
-
ginola
addikt
-
woodworm
veterán
-
RockCNC
őstag
-
hunaqua
addikt
Meg szeretném kérdezni,hogy miért görcsöltök a gyári FW-el? A Padavan alatt egy nagyon jó gép.A garancia miatt? Az a gyakorlatban úgy sincs, vagy miért?
-
seusokincs
csendes tag
-
seusokincs
csendes tag
Kedves Kollégák! Van egy ilyenem, de egyelőre nem a firmware-cserét tervezem, hanem a jelenlegi próbálgatását. Na most nálam a Xiaomi windowsos letöltőkliense botrányos. Egyszer látom a router usb-meghajtóját a hálózaton, de nem megy a letöltő funkció, majd megjavul a letöltő funkció, de elérhetetlenné válik a hálózaton a router, ez van most. Ki lehet kerülni e programot, ha hozzá akarok férni a router usb-meghajtójához? (A telefonos app olyan szépen működik, csak ott nem tudok hozzáadni letöltést, talán én vagyok a béna.) Minden javaslatért köszönet!
-
woodworm
veterán
-
RockCNC
őstag
-
woodworm
veterán
-
RockCNC
őstag
Sziasztok!
Mi Router 3 usb-s merevlemezét próbálok megosztani a tv-vel, sikertelenül.
Laptop és telefon látja.
Esetleg tipp?Köszönöm
-
Szoszo94
őstag
-
woodworm
veterán
-
adorjant
őstag
Igen, pont ezt akartam mondani,így sima ügy, hogy kapjon netet a router, mivel ezt a stick maga végzi.
Az enyém non-hilinkes. Amikor elmegy a net, akkor vagy látszik a logban, hogy az usb leszakadt, vagy élőnek látszik a kapcsolat (még a modem is a kapcsolatnak megfelelően világít), de reconnectelni kell, hogy működjön is. -
winbox
senior tag
-
woodworm
veterán
-
winbox
senior tag
Te azért tudod beállítani, mert a modemen Hilink-es WebUI van, ott lehet állogatni, viszont akinek sima stick modem van, mint pl nekem, annak továbbra is automatikusan vagy fixen kell majd az apn-t meg a többit beállítani a routeren, hogy kapcsolódjon
Neked nincs így dupla NAT? Vagy hogyan éred el akkor a stick webes felületét? Ajjj csak jönne már meg a router, most küldték tovább Belgiumból, elvileg 1-2 hét és itt van 
-
Szoszo94
őstag
-
detroitrw
addikt
-
hunaqua
addikt
-
törölt tag
Az, hogy 6x hívtam fel őket idáig.
3x azt magyarázták, hogy ennek működnie kell, nem kell átkapcsolniuk semmit, nem értették meg mi a gond.
3x pedig elvileg ráküldték a kódot, de nem kaptak választ, nem sikerült átnyomniuk. -
UberMutant
őstag
-
törölt tag
Ezen nem lehet szoftveresen.. Csak a t tudna atkapcsolni, ők meg gyengék.
-
enginev3.0
félisten
-
törölt tag
Én meg még mindig azzal szopok, hogy az a gyökér telekom nem képes átnyomni modem módba ezt a sagemcom hwg-t...

-
adorjant
őstag
Sajnos nálam még nem oldotta meg a jelenséget, annyit viszont elértem, hogy mikor már nincs internet, a hálózat és a router attól még elérhető, eddig csak kihúz-bedug segített, mert nem válaszolt. Csináltam egy buildet a teszt-scriptekkel, így legalább a router nem döglik le

Egy kattintás és újra csatlakozik, de vajon miért nem állandó a kapcsolat? -
ToniSlow
senior tag
-
tlala
addikt
-
ToniSlow
senior tag
Megérkezett az eszköz, beüzemeltem, egyenlőre nem bántottam a firmware-t hagytam a gyárit csak lefrissítettem. Ahogy korábban írtam beállítottam hogy egyben kezelje a wifi sávokat, pontosabban hogy a router/eszköz dönt hogy melyikre csatlakozik fel és azt kell mondjam hogy ez a funkció kiválóan működik. Hatótávra, teljesítményre már most érezhetően combosabb mint a ConnectBox. Sajnos az angol nyelvű PC app amit találtam pont nem arra való hogy felprogramozzuk ez eszközt, így az nem volt hasznomra sajnos. Az 5G-s wifi csatornát át kellett állítanom EU-ban használatosra.
-
Szoszo94
őstag
-
woodworm
veterán
-
emeritusz
tag
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Nekem csak sima 3-as van ...
Az lenne a kerdesem, hogy ezzel a FW-vel tavolrol lehet monitorozni a routert? (ugy mint a gyari fw-vel mi wi-fi -n keresztul)
(W)Lan nelkulElore is koszi a valaszokat

-
hunaqua
addikt
-
adorjant
őstag
Azért hogy ne legyen zökkenőmentes az átállás, reggel nem volt internet

Gyorsan átfutva a beállításokat, nem találtam semmi opciót a 4G kapcsolatot illetően, hogy mondjuk on-demand vagy állandó módon legyen csatlakozva a hálózathoz, van esetleg valaki, aki szintén csak 4G-t használ ezzel a routerrel? -
woodworm
veterán
Nem kimondottan melegedős a soc benne. Azért veszed észre mert közvetlenül érintkezik a hűtőborda a műanyag házzal, de így is csak langyos. A hűtőborda pedig a szűkre szabott design hozadéka, nagyobb, szellős házban nincs rá szükség, más gyártók nem is tesznek rá (esetleg egy körömpiszkot). Ebben pedig a router súlyának a 90%-át a borda adja.
-
hunaqua
addikt
-
adorjant
őstag
No, nekem is megérkezett, gyorsan le is nyomtam róla a sok tyúklábat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Backupolnom nem sikerült,1-1 partíció mindig volt, amit vagy az elején, vagy a végén checksum errorral díjazott, de sebaj, nem akarom én visszaállítani
Maga a build simán ment a leírás alapján.
4G modemem is pöccre indult, sávszél megvan (Huawei E3276).
Wifi hatótáv, transmission van még hátra, de bízom benne, hogy jól fog teljesíteni. -
enginev3.0
félisten
-
woodworm
veterán
Akkor találj ki neki is egy címet, állítsd be a fő routerben és add ugyanazt a címet a csatlakozó routernek a lan beállításoknál.
-
enginev3.0
félisten
-
woodworm
veterán
Nem igazán, ha nem fut saját dhcp.
Nem kapja meg semmi más azt az ip-t? Alapesetben a padavan dhcp szervere 2-estől osztja a címeket, lehet ezt érdemes lenne kitolni 10-esig a IP Pool Starting sorban. -
enginev3.0
félisten
-
hunaqua
addikt
Érdekes dolgok vannak ,lehúzom a kábelt és rárakom direktbe a digi cuccra a laptopot,akkor 300-at mérek.Viszont rárakom a router-t (30m kábellel) meg még egy switch-et is,és ugyan avval a laptoppal a switch-ből meg 850-et.

-
woodworm
veterán
Nem tudom, nálam pikk-pakk működik. Most a 860l a fő router, de ugyanígy jól működött amíg a wdr3600-as volt elöl.
Működik minden lépés? Tehát ap-módban van, a beállított saját ip ugyanabban a tartományban van, stb.(#300) ginola
Pedig nagyjából ezt kell végigzongorázni. Egy account létrehozása a xiaomi oldalán. Az app telepítése telefonra (nálam a pc-s nem működött), bejelentkezés az appba az accounttal. Ha nem a xiaomira csatlakozik a telefon, akkor a wifinél kiválsztani, így meg fog jelenni ha rákeresel és lehet párosítani. Ezután működni fog a link is. -
n_stolz
tag
-
hunaqua
addikt
Nektek mennyire melegszik?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB piros / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex 9020 MT LGA1150 félkonfiguráció
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de tegnap is tettem ki olyan kódot, amihez nem kellett proxy az 58-as végű

a válaszokat!
Utána dugtam rá a sticket, azóta is megy, csak nem csináltam új képet 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

EU Express szállítással rendelted és a DPD hozza vagy miért onnan jön?