Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
válasz ToniSlow #109 üzenetére
Ha van külön NAS, akkor azon gondolom megy a torrent is, DLNA szintúgy, neked akkor tényleg nem lenne szükséged cfw-re (hacsak nem érzed kevésnek a wifi teljesítményét hatótávra). Van gyárilag funkció a 2.4/5GHz keverésére, akkor nem látod külön a két csatornát, ezt mondjuk jó dolognak tartom én is.
Portokat pedig fogsz tudni nyitniLexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
woodworm
veterán
válasz ToniSlow #123 üzenetére
Placebo! Sorolhatnám sokáig, de nem fog működni.
Az egyetlen, amit megtesz ilyenkor, hogy azonos ssid-t kap a két sáv, és esetleg a jelszókezelést látszólag összevonja. De a lényeg, hogy a 2,4 GHz jelerőssége miatt nagyon nehezen fog váltani.
Ugyanezt meg lehet tenni padavanon is, azonos ssid, azonos jelszó. Az első feljelentkezéskor fogja bekérni a jelszót mindkét sávon, ha megjegyezteted, akkor simán vált lakáson belül.[ Szerkesztve ]
-
tlala
addikt
válasz ToniSlow #244 üzenetére
Szerintem alapbeállításokra tök jó a mobil app.
Ha már pl. portot akarsz nyitni, vagy wifi csatornát manuálisan állítani, stb., akkor kell a PC-hozzáférés.
A sima 3-asomra anno tettem angol nyelvű fw-t, mert úgy könnyebb volt eladni.
De attól még ugyanolyan egyszerű maradt a gyári fw, ill. frissítésnél újra kínai lett.
Illetve semmivel sem adott többet min a kínai fw Chrome böngésző magyar fordításával használva, ami kb. 5 perc alatt megtanulható.[ Szerkesztve ]
-
winbox
senior tag
válasz ToniSlow #391 üzenetére
A Huawei usb modemeknek általában 2 variánsa van. Hilink és Non-Hilink(stick). Az én E3372 usb stickemnek a 2 variánsa a E3372h és E3372s. A h az gyárilag Hilink-es szoftvert tartalmaz, van WebUI-ja és routerként funkcionál. Az s pedig sima stick, tehát csak fel tudsz csatlakozni vele a netre, így publikus ip-t kap a géped. Az enyém h, de flasheltem rá stick firmware-t, így a router egyből publikus ip-t kap, nem pedig NAT-oltat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest