- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
-
Szoszo94
őstag
Így van, pedig ellenőriztem miután itt jelezték többen és a linkemben https szerepel, engem oda is irányít, illetve woodworm is ezt írta. Most vagy a ph-ról átirányítás miatt, vagy a böngészők védelmei miatt csinálja, nem tudom, de beleírom a cikkbe akkor ezt most.

-
szaboi6512
addikt
-
kulup
tag
Lehet az, hogy az SSH oldal nem megy ? Connection refused. Pedig a router-t hozzá tudtam rendelni az accountomhoz és a https://account.xiaomi.com -on is be tudok lépni. Csak az SSH fájlt nem tudom leszedni.
-
Zolás
addikt
-
run4fun
tag
Nekem ma érkezett MO-ra, remélhetőleg jövő hét közepéig már ideér hozzám.

-
sir0cco
tag
-
törölt tag
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Én is rendeltem most egy routert Belga postával. Volt róla szó, de nem világos számomra, adnak az adapterhez eu átalakítót, vagy szerezzek be addigra egyet? -
adorjant
őstag
-
Brandynew
őstag
Tényleg, amúgy a torrent hogy megy ezzel a routerrel, Padavan firmware alól? Elég hozzá a hardver, mennyi torrentet lehet gond nélkül futtatni egy időben? Vagy nem magán a routeren megy a torrentezés, hanem a hozzá kapcsolt számítógépen? Hogy működik ez?
-
n_stolz
tag
Kerdeztek tobben is, hogy mukodik-e a gyari szoftverrel.
Tegnap kiprobaltam, az androidos appal, telorol 3perc alatt konfiguralhato. Faek egyszerusegu az egesz gyari applikacio, de jol mukodik.
En kesobb rakok fel padavant, kiv leszek a kontrasztra. -
Soma01
veterán
Dec. 27-én rendeltem, ma vettem át.
USA - EU átalakítót nem kaptam hozzá. De egy fülhallgatót igen.
Majd veszek 200 forintért 2 darabot... Szerintem összekeverték a rendeléseket. -
Brandynew
őstag
Na rendeltem egy routert, izgatottan várom

-
woodworm
veterán
A routerhez tartozó konfig fájlban lehet engedélyezni a kernel beállításoknál. A mikéntjéhez kevés a tudásom.
### Target Vendor/Product (support only Ralink RT3883/MT7620/MT7621/MT7628)
CONFIG_VENDOR=Ralink
CONFIG_PRODUCT=MT7621
### Target ProductID (board select, max 12 symbols)
CONFIG_FIRMWARE_PRODUCT_ID="MI-R3G"
### Linux kernel and toolchain
CONFIG_LINUXDIR=linux-3.4.x
CONFIG_TOOLCHAIN_DIR=/opt/rt-n56u/toolchain-mipsel
############################################################
### Linux kernel configuration
############################################################
### Force MT7621 CPU clock to 900MHz (override Uboot settings)
#CONFIG_FIRMWARE_CPU_900MHZ=y
### Enable MT7621 CPU sleep mode (downclock to 220MHz on idle)
#CONFIG_FIRMWARE_CPU_SLEEP=y -
szaboi6512
addikt
Meglepődtem hogy kezeli az E5577S-321 modemet USB porton

Mobilnet Huawei -
Headless
őstag
Fejlődés a problémámmal kapcsolatban. Lede fórumban utána kérdeztem és írták, hogy nem vagyok egyedül, sőt már jelentve is lett bugreportban, majd lesz vele valami, de azt is írták, hogy a régi 4.4-es kernelben jó volt, nem volt mit tenni hozzáadni a 17.01 source-hoz a később hozzáadott routerünket immár arról írok, wifivel nem tapasztalok lassulást egyenlőre, bár ügye még kb csak 1-2 órája megy...
Viszont ha már forgattam, akkor a cFLAGS-be beraktam az -Os helyére -O2-őt elvégre hely van a routeren bőven minek arra optimalizálni... eredményeket még ne tudok, hogy ért-e valamit, majd írok azt is.
Remélem ezzel a HDD korrupiós probléma is megoldódik, 4.4-es kernel nem olyan öreg amúgy sem...
Ha valakit érdekel és lenne esetleg valami csomag kívánsága szóljon beleforgatom, bár ígyis sokminden van benne...
USB support teljesen,rengeteg fájlrendszerrel (cifs,ext4,hfs,hfsplus,vfat,exfat,nfs,nfsd,ntfs-3g,etc...), Luci,material theme, transmission, dlna, vsftpd,samba,ddns,ddns-noip,openvpn, curl,wget,wireguard(nem teszteltem még), kmod-nathelper-extra, teljes értékű wpad, nem a mini,p910nd,luci-app-adblock (még nem próbáltam de csak egy scriptnek tűnik ami letölt egy host fájlt),wake on lan, etc... (ennyi jutott eszembe ami említést érdemel....
Woodworm, említetted hogy van valami overclockolt "kerneled"? vagy mibe van az definiálva uboot? át lehetne hozni lede-re is ha nem uboot?
-
Szoszo94
őstag
Át lettem verve, https volt eddig is

-
szaboi6512
addikt
Nehéz szülés volt de sikeres

Egyedül a kikapcsoló gombot hiányolom. Biztos csak vaksi vagyok....

-
kenand
veterán
-
pn4hvq
senior tag
Én a sajátomnál szívtam ugyanezzel néhány órát, mire végső ötletként újra megformáztam a windows-zal a pendrive-ot, úgy elsőre jó lett. Kiinduláskor is fat32-nek írta a windows, nem tudom, mi volt a hiba forrása, de az újraformázás megoldotta. Látszólag végbement az ssh "feltelepítése", a router ledjének villogásai passzoltak, de az ssh "telepítés" mégsem történt meg.
-
kenand
veterán
Mindegy melyik dev 3G ROM-ot töltöm le? (Mini-nél is gond volt, nem mindegyikkel ment az SSH...)
Most 2.25.122 van fenn -
kenand
veterán
Úgy tűnik újabb akadályba ütköztem...
kejött a miwifi_ssh.bin rátettem egy fat32-re Flasheltem a leírtaknek megfelelően, elvikben felment, villogott majd újra kék lett.
Putty-val próbálok belépni a 22-es porton de visszautasítja a kapcsolatot... (dev romot feltoltam korábban) -
kenand
veterán
-
kenand
veterán
-
szaboi6512
addikt
-
woodworm
veterán
-
szaboi6512
addikt
Na most hajlandó volt..
De csak úgy ahogy Halilaci írta. 
https://d.miwifi.com/rom/ssh?userId=
Vért izzadtam mire rájöttem
-
Szoszo94
őstag
-
Halilaci
csendes tag
Tegnapi a router okosítás közben ebbe futottam bele én is. Találtam egy videot, a megoldás egyszerű: az ssh-s linkben a http:// át kell írni https://-re. utána a ssh-s fájl letöltési linkjét is.
Azaz a http://d.miwifi.com/rom/ssh?userId=xxxxxx helyett https://d.miwifi.com/rom/ssh?userId=xxxxxx -
kenand
veterán
Sajnos továbbra is szívok, hiába van DMZ-ben a 3G Router.
3 böngészőből 2 gépen próbálva is ezt kapom:d.miwifi.com refused to connect
Ötlet ?
Természetesen van accountom (van már egy másik Xiaomi router és Note 2telefon is)
De készítettem egy szűz accountot is azzal sem megyA netet a gép a Xiaomi 3g-ről kapja az accountal be vagyok lépve a telefonos appal (telefon automatán elintézi mivel Xiaomi).
-
woodworm
veterán
Végső esetben marad a fizikai hozzáférés, csavarhúzó, soros kábel.
-
kenand
veterán
Szia!
Nálam ugyan ez volt tegnap, 20x megpróbáltam az SSH-t nem engedte tölteni, majd ma újra megpróbálom. Most dmz-be raktam a Xiaomi 3G routert, hátha az segít -
Szoszo94
őstag
Másik böngésző? Nálam a Chrome dobta az 502-t.
Esetleg telefon, mobilnetről
-
szaboi6512
addikt
Meglett az ssh,csak nem tölti le

-
szaboi6512
addikt
-
woodworm
veterán
"Ez után a routerünkbe is be kell lépni ezzel a fiókkal, talán a legegyszerűbb módja ennek egy androidos telefon, rajta a Mi Router appal."
A telefon is a xiaomira legyen csatlakozva, az appban bejelentkezel a fiókba, nyomsz egy keresést és párosítod a megtalált routert.
A pc-n böngészőben megnyitod az oldalt és ugyancsak bejelentkezel, látnod kell a routert a listában. Ha ezután nyomsz a linkre, akkor már le tudod tölteni a fájlt. -
szaboi6512
addikt
-
woodworm
veterán
Internet kapcsolat rendben működik, más oldalak elérhetőek?
-
szaboi6512
addikt
-
Headless
őstag
hiába van kapcsolat, ha a főroutered mondjuk kioszt neked valami 192.168.1.X subnetből valami címet a mirouter lan tartománya meg 192.168.31.X amikor ilyeneket csinálsz a router internetet a wan portból kapjon DHCP-s netet,vagy pppoe-t de azt bekell állítani rajta. lnon csatlakozz, ha rossz tartományból kap a gép ip-t akkor egy ipconfig /renew /all mehet windows-ban, vagy ki be dugás, vagy letiltás engedélyezés.
-
woodworm
veterán
Account kell az oldalra, ha éppen nem vagy bejelentkezve, akkor kéri a jelszót vagy regisztrálhatsz.
-
szaboi6512
addikt
-
woodworm
veterán
Alapbeállításban a xiaomiban működok a dhcp, tehát router1 lan >> xiaomi wan a helyes csatlakoztatás.
-
szaboi6512
addikt
-
Szoszo94
őstag
A hiba a hálózatodban van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viccet félretéve, kellene még némi infó.
Mit takar, hogy van neted? A kép szerint nincs
Illetve hogy van bekötve a router? Közvetlen vagy egy másik routeren keresztül kap netet? -
szaboi6512
addikt
Van netem,de mégsincs. A telefon sem ismeri fel a routert.
Hol lehet a hiba,nem tudom így párosítani sem.
-
TP-LINK fan
csendes tag
sorry
-
TP-LINK fan
csendes tag
Üdv.
Ha valaki esetleg eladná,engem komolyan érdekelne. Köszi
Bocs ha off,de nem tudom hová írhatnám. -
törölt tag
Én voltam.
-
enginev3.0
félisten
Úgy látom hogy valaki folyamatosan be akar lépni a routerembe
Jan 10 21:34:00 login[12597]: invalid password for 'UNKNOWN' on 'pts/1'
Jan 10 21:34:02 login[12596]: invalid password for 'UNKNOWN' on 'pts/0'
Jan 10 21:34:16 login[12610]: invalid password for 'UNKNOWN' on 'pts/1'
Jan 10 21:34:20 login[12611]: invalid password for 'UNKNOWN' on 'pts/0'
Jan 10 21:34:33 login[12614]: invalid password for 'UNKNOWN' on 'pts/1'
Jan 10 21:34:50 login[12617]: invalid password for 'UNKNOWN' on 'pts/0'
Jan 10 21:35:06 login[12619]: invalid password for 'UNKNOWN' on 'pts/0'
Jan 10 21:35:23 login[12621]: invalid password for 'UNKNOWN' on 'pts/0'Rengeteg ilyen van a log-ban. Valahogy be lehet állítani hogy X próbálkozás után letiltsa ?
-
kenand
veterán
Köszönöm, úgy látom előbb flashlete a developer romot utána ment az ssh-ért.
Nekem még az eredeti rom van, na holnap megpróbálom rom csere után -
run4fun
tag
-
szaboi6512
addikt
-
hardline
senior tag
-
Headless
őstag
Szaisztok!
Valaki ki tudná próbálni, hogy a ledere/openwrt-re való mentésünk (basic*.tar.gz,transmission*.tar.gz,format*.tar.gz) működik-e padavan alatt? (ez a korrupció a hdd-n nagyon zavar.) nem tudom érdemes-e próbálnom újabb lede-t.
Legjobban az RSS reader/automount érdekel. De ha már a webfelület működik, sanszos, hogy működik, busybox gondolom ugyanúgy van rá. Tehát awk, sed, stb mind benne van.
Pl blkid, fdisk, mysql van? Vagy azt opt-ware-re kell telepíteni? Az optware lehet a router flash-e is?
Nem hdd hiba próbáltam másikat is. És nem csak ezen látszik hanem pl filmeknél is van hogy zöld pixelesedik. Viszont egy reboot majd újraellenőrzés után 100% megint, én ext4 driverre gyanakszom leginkább.
-
kenand
veterán
?
Az lehet gond hogy másik router mögött vagyok és az adja a NET-et? De amíg ez nincs megokosítva addig nem akarnám az levenni... (az is egy Xiaomi még korábbi, de nem emlékszem, hogy ott gond lett volna az ssh letöltéssel...)
-
woodworm
veterán
-
rankesz
veterán
-
run4fun
tag
Remélhetőleg hamarosan megérkezik az enyém is, lassan 2 hete, hogy rendeltem, bár a tracking alapján még meg sem mozdult.

USB-re dugott nyomtatót meg lehet osztani a hálón? Próbálta valaki? -
kenand
veterán
Sziasztok!
van Mi accountom, párosítottam a rootert már az adja a netet a notebooknam lanon keresztül. Az a gondom, hogy az SSH script letöltéshetz nem kapcsolódik, visszautasít. Pedig már a Mi rooteren kersztül próbálom. Tűzfalat a is kikapcsoltam...
Ötlet? -
Brandynew
őstag
-
Soma01
veterán
-
szaboi6512
addikt
Ebayről mennyire ajánlott ilyet venni? Ott van vám? Most szállítással 40 dodó
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Van most valahol akció/jó kupon a routerre?
Ha valaki lát ilyet, jelezné itt? -
Soma01
veterán
-
azozo
senior tag
Na megjött a Xiaomi 3g routerem

Egyenlőre a saját firmware van rajta frissitve és csak repeaterként használom,rádugva egy usb 2-es vigyoval
Ugyis padavan lesz szerintem.. bár még a digis 1000 csak márciusba jön erre addig tesztelem.Most nézem mi a legjobb útja a padavan rom feltételére (Linuxos a gép)

-
Soma01
veterán
A 1043 jó volt WiFi teljesítményben? Akkor bízd arra a WiFi-t!
-
zsuzsy0078
csendes tag
-
zsuzsy0078
csendes tag
Nah, hogy tiszta legyen a kép, leírom a sztorimat. 1043nd v1. X volt nálam üzemben, míg a digi sávszélessége nem ment 100 mbit fölé. A 1043-om kiakadt 120 mbit körül, nem tudott többet átengedni. Ekkor lett egy 850l, amit szerény beállíthatósága miatt váltott a 860l. A 1043-as vígan szórta a wifit a kert végébe (20m) is, a dlinkek a háztól 10 méterre már gyengélkedtek. Az emeleten azt hittem, hogy csak a laptop szórakozik, de a mobiltelefonok és a céges noti sem tudta venni a jelet ugyanabban a sarokban.
Az sku fájlokat nem találtam én sem és a winscp keresője sem. Majd az is kérdésem lenne, hogy beállítani hogyan kell neki. -
Soma01
veterán
-
F34R
nagyúr
Kossz sracok.... kinabol kb mennyi ido alatt van itt?
-
woodworm
veterán
Szerintem routeren szeretne torrentezni.
(#725) F34R
A torrent igényli a sok ramot, de kizárólag ebből kifolyólag nem érdemes sokkal jobb eredményben reménykedni. Headless írt 13 Mbyte/s-os letöltésről, de szerintem ezt tudnia kellene a 860l-nek is. -
enginev3.0
félisten
-
F34R
nagyúr
p2p-nel milyen sebessegeket produkal, jobb valasztas ez mint a 860l vagy kb ugyanaz?
-
Soma01
veterán
Egy 2-300 forintos átalakító hiánya miatt érdemes is lett volna visszaküldeni vagy lemondani a rendelést!

-
szaboi6512
addikt
Köszi,megnyugodtam...

Már majdnem visszamondtam
-
enginev3.0
félisten
Van a csomagban
-
szaboi6512
addikt
Hol lehet kapni hozzá átalakítót,vagy ti mivel használjátok Itthon?
-
szaboi6512
addikt
-
madmike
őstag
-
woodworm
veterán
-
woodworm
veterán
Laza a valamelyik xiaomihoz adott adapter, bedugtam egy itthon talált, hasonló értékekkel és polaritással bíróval. Talán egy wdr3600-asé. Rövidebb a dugó, de a delejt átadja.
(#711) zsuzsy0078
Egy szintes házban pedig kimondottan impozáns a 860l szórása, tp-linkek után felüdülés. Az fw-t felteszem majd a xiaomi mellé, ha lesz rá időm. Winscp-vel szétnézel a router fájlrendszerén, SingleSKU fájlokat keressél, amelyikben a legnagyobb értékek vannak, azt kell beállítani.(#709) dannyl
Média szerver (dlna) és iptv támogatás nincs. Samba megosztás elérhető, ftp-ben nem vagyok biztos. Tehát elképzelhető, hogy az alhálón kívül nem biztos, hogy bárhol eléred a fájljaidat. -
csako
veterán
Üdv,
Hasonlón gondolkodtam én is, ugyanis a kerek áramcsatlakozója pont olyannak tűnik, mint a mostani routeremnek (1043ND v1) és ugyanúgy 12V 1.5A, szóval akár bele is dughatnám
és így nem kellene az átalakítós művészet... még nem érkezett meg, így nem tudom biztosra. Valaki meg gondolom mindjárt kijavít itt a topikban, ha hülyeséget beszélek 
Alapból eu változat tudtommal nincs a 3G-ből, csak kínai. -
madmike
őstag
Lenne még egy kérdésem.
Most egy tp-link mr3420 szórja a netet a házban. A hálószobánkban már elég gyatra a jel. Illetve annyi jelerősség még van, hogy az eszközök rácsatlakozzanak, de gyakran elmegy az internet.
Ezt tervezem kiváltani a Xiaomival, abban a reményben ,hogy ez az egész házat ki fogja szolgálni.
Szerintetek várhatok hatótáv, illetve jelerősség növekedést tőle? -
madmike
őstag
Köszi, akkor vissza-vissza nézek időnként.

Annyi kérdés még,hogy létezik eu 220v-os verzió is? Vagy mindenképpen átalakítózni kell?
-
enginev3.0
félisten
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Xiaomi 3g routerre van most valahol valami nagyon kedvező ár?
Gearbestes 30 dolláros kuponkódról lecsúsztam...
-
zsuzsy0078
csendes tag
Szia,
Kozben nem bírtam magammal és rendeltem egy 3g-t a 860l mellé. A kérdésem az lett volna, hogy érdemes-e megtennem ezt a lépést a wifi hatótáv növelés érdekében. Belekukkantottam a 860l-be is és majdnem sírva fakadtam. 2db antenna van a hengerben, mindkettő kombinált (2,4 és 5 ghz) 3dbi-s pcb antenna. Ennek ismeretében nem csoda a gyenge jel.
A 860l firmware-t szerettem volna elkérni. Ha a radmir tár legfissebbje tartalmazza, akkor hogyan lehet maximális teljesítményt kérni routertől? Gondoltam arra is, hogy fordítok egy fw-t, de sajnos már nincsenek benne a virtuális gépen a 860l scriptek. Esetleg ezen lehet segíteni valahogy? -
tlala
addikt
-
dannyl
veterán
Igazából a wifit akarom jelszavazni, meg az 5GHz-et kihasználni. Nem tudom, hogy az USB-vel lehet-e media server-t üzemeltetni pl. Ha lehet, akkor érdekelne az is. Tehát, ha beledugok egy pendrive-ot, akkor az bárhonnan elérjem, ahol van netem.
Persze nem tartok a FW felrakástól, csak azért kérdezem, hogy ha esetleg veszek egy ilyet, akkor mindenképp kell-e vele foglalkoznom. -
Szoszo94
őstag
-
woodworm
veterán
-
dannyl
veterán
Sziasztok! Próbáltam olvasgatni, de nem nagyon találtam választ. Ez a router CFW nélkül semmit nem ér? Nekem csak pár beállítás kéne, semmi extrém. Erre is "képtelen"?

-
Soma01
veterán
-
winbox
senior tag
Mostanában ez a kupon szokta $29.99-re vinni gearbesten, tegnap ment, ma már nem. Szerintem várj egy-két napot, hátha újra aktív lesz.
GBBF165 -
run4fun
tag
Szia!
HNYear113 kuponnal 35.99$ lesz az ára.

-
szaboi6512
addikt
Helló!
Tud valaki jelenleg érvényes kuponkódot?
Amiket láttam azok már nem érvényesek.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Analóg fényképezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)