Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream24
senior tag
Régi d-link router jól kezelte a neveket. Ezért nem értem, hogy itt miért nem jó. Adtam fix ip-t elneveztem , de sajnos nem változott semmi. Nem olyan nagy ér vágás, de azért na. Köszönöm, természetesen.
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
scream24
senior tag
Üdv Srácok. Minden bizonnyal a hiba bennem van, de egyszerűen nem találom, hogy hol lehetne az eszközeim nevét megváltoztatni. Hol keressem? Köszönöm.
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
vargalex
félisten
válasz Headless #2293 üzenetére
Én otthon is DIR-860L-et használok OpenWrt-vel az mt76 javítása óta (január közepétől). Azóta hibátlan, újraindítás nélkül ment egészen máig. Ugyanis tegnap méghozták a másik DIR-860L-et (amit 7000 Ft-ért sikerült megvennem), így arra rögtön buildeltem egy aktuális trunk-ot, ma pedig kicseréltem a 2 routert, hogy tesztelem az újat.
Alex
-
Headless
őstag
válasz fireqpeg #2292 üzenetére
Tavaly óta nagy változásokon esett át az mt76 driver nekem nincs problémám vele már vargalex is céges közrnyezetben használja a 860-at. Én is mind a 860-at és mir3g-t small office-ban ~20+ kliens wifin. Plussz kábelesek. Mindegyik 30+ napos használattal nyilván ezeken torrent, fájlmegosztás nem megy.
Nyálam otthon meg hardcore torrent, vpn, fájlmegosztás wifi 2-7 eszköz. Persze a feltöltés azért kevés mert vissza van fogva felesleges több ígyis úgyis top 10 ezerben vagyok magon.
Esetleg a 24 órás stat nézetben szívesen néznék egy ubuntu telepítő sebességet, akkor összehasonlítható lenne az én eredményeimmel, mert én azzal tesztelek.
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
fireqpeg
csendes tag
válasz Headless #2290 üzenetére
szia! aha értelek, akkor neked az upload limit miatt kevesebb. meg persze attól is függ hogy mennyien viszik a torrentet, mert plul hiába van akár 10Gigabites neted ha nem viszi senki a seedelt torrentet. nekem padavan 3.4.3.9-099_e58fdd7 ez van rejta, azaz igazság tavaly nyártól már kikészített az openwrt, a wifi, az usb reset, a memória korlátos téma transmission-él a mem_percentage ami do_page fault, segmentation fault al kifagy, kernel stack overflow, stb stb stb sorolhatnám még csak a problémáim vannak openwrt vel! 1 normális se build, se snapshot nincs ami működne hiba mentesen, legalább is nálam.
ha érdekel nézd meg itt az enyém:[ Szerkesztve ]
-
fireqpeg
csendes tag
válasz szumoo@gmail #2289 üzenetére
szia! a letöltési mappát neked kell tudnod mi meg hol található a hdd n, azaz TE HOVÁ szeretnéd hogy letöltse a dolgaidat! Ezt találod a configban "download-dir": "/media/Main/hdd/download", és neked kell módosítani az út paramétereket tehát ezt /media/Main/hdd/download ) ez lehet /mnt/***stb vagy /opt/***stb vagyis ezt neked kell tudnod. De ha így nem érted ahogy én leírtam akkor biztos van itt a fórumon aki érthetőbben leírja neked.
-
Headless
őstag
válasz fireqpeg #2287 üzenetére
Szia net szintén 100/100, feltöltés korlátozva van nálam 500 kbyte/s-re. Tegnap 17 GB ment fel. 10-14-ig pedig 91 GB [kép]. Valamint én a sebességet úgy montam, hogy 1 perces átlagban. Amit a 9092-es statisztika számol. Ez a feltöltés úgy jön ki, hogy jelenleg 278 torrent van seed alatt.
Annyi hogy én usb2.0-ás hdd-t használok, lehet, hogy ez jobban terheli nem tudom. Valamint háttérben mysql szerver, Openvpn kliens és zserver, wireguard is fut, valamint jópár cron job 1-3 perces időközzel (statisztikák). Lehet hogy ezek nélkül menne több is. Te milyen kerneles fw-t használsz a dlinken? Ha még valami régebbit esetleg CC-t akkor az sokat segíthet. Vagy te is az optimzed buildet használod bartzv-től?
Miniupnp az amiről lebeszélek mindenkit, saját magamnak nyitok mindent én is.
[ Szerkesztve ]
-
szumoo@gmail
tag
válasz Headless #2286 üzenetére
A puffert pont azért húztam fel mert asztalin az volt a megoldás, mikor akadozott.
20Mb körüli szabad helyet hagytam a ramban azért 50 lett.
De akkor kipróbálom kikapcsolva, meg leveszem a peereket is.
Torrenttől nem függ,olyat választottam a tesztre amit seedelnek ezerrel, előtte asztalin csekkoltam, jött a hálózat maximumával.@fireqpeg:
Kösz megnézem ezt is, a letöltési mappa átállítása mire jó? -
fireqpeg
csendes tag
válasz szumoo@gmail #2285 üzenetére
Szia! Nekem mondjuk nem Xiaomi 3G van hanem 860l B1 es router fele ennyi rammal (128Mb) , kb a hardver meg egyezik a 3G vel. Nekem 100/100 Mbites a netem 65-95 Mbit/sec azaz 7-9 Megabájtal megy transmissional. Itt a konfigom próbáld ki hátha dob neked valamit a sebességen, illetve kb naponta 90-150 max 200 Gigát tolok fel ! Üdv
Annyi még nálam manuálisan van port nyitva a routeren, tehát nincs upnp engedélyezve, meg a letöltési mappát is állítsd át!
[ Szerkesztve ]
-
Headless
őstag
válasz szumoo@gmail #2285 üzenetére
Elsősorban puffert (cache-t) vedd le 0-ra. "Gyenge" hardvereken csak ront a helyzeten. Nem hogy 50 mb... Ahhoz ~150 mb szabad ramnak kéne minimum lennie.
Max peer per torrentet inkább 15-20 körülre tedd a globális is max 30-40.Nah meg amúgy torrenttől is függ, mennyi és milyen seeder van.
Én általában kimaxolom a routereket és úgy gondolom nem sokan tudnának olyat mondani, amit nem próbáltam. Én írtam jelenleg LEDE-vel ~60 mbps a maximum. Padavan alatt nem tudom de kb e körül kell lennie annak is, mivel régebbi kernel, de nem O3-al van forgatva.
[ Szerkesztve ]
-
szumoo@gmail
tag
válasz Headless #2278 üzenetére
Kipróbáltam hogy nem nézegetek semmit, csak hozzáadom a torrentet, had ketyegjen.
Hozzáadva 9:08, kész: 13:02, file méret 14,66Gb
Titkosítás, partner kapcsolat, dht, local peer discovery, utp letiltva, file puffer 50Mb, 1 torrent a sorban, sebességkorlátozás nincs, max 30 peers/torrent. -
lac14548
aktív tag
Felraktam én is a Padavant.
A leírás alapján -kisebb fennakadásokkal- sikerült.Azeredeti rendszer lementése nem sikerült.
Hibával leállt többszöri próbálkozásra is.
Valami olyasmi hibaüzenet volt, hogy nem készült el a file és nem került mentésre.
(később arra gondoltam, hogy lehet, hogy kellett volna neki a pendrive, hogy arra mentse...?)Ahogy a leírás írja a a firmware build sokáig tart.
De ennyire??? kb fél órát ment.
A végén persze semmi visszajelzés, hogy készen van...A Padavan beállításairól hol találok egy összefoglalót?
Például sehogy sem találom benne a WPS "nyomógombot"...Biztosan lesznek még kérdéseim.
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
F34R
nagyúr
válasz szumoo@gmail #2272 üzenetére
rtorrent ami gyorsabb... de az meg nem nagyon ajanlott sok torrentel hasznalni.
egy darab letoltessel esetleg megnezheted. -
Headless
őstag
Persze ahogy minden routernél, "gyenge" hardvernél. Igaz nem annyira de van hogy túllépi a 3-5 secet ami az alapértelmezett frissítése... De a full tm az a 55-60 mbps. 40-45-ig nem zavar semmi kb.
Szumo:
De a tm web, és a luci és a realtime graph sem azért van hogy nézze az ember 0-24-ben az is rengeteg erőforrást igényel... Csak példának nézzd meg a gépedet amikor elindítod a feladatkezelőt windowsban 100%-ot mutat 1 secig aztán esik vissza.[ Szerkesztve ]
-
suste
veterán
válasz szumoo@gmail #2276 üzenetére
Pont ezért nem értem a padavan lehalását
Headless: owrt/lede alatt is meghal a luci vagy a 9092 a full TM alatt? -
woodworm
veterán
válasz szumoo@gmail #2274 üzenetére
"de meg sem fordult a fejemben hogy meghaladja a router képességeit, elvégre torrenteztem már telefonon, tableten is"
Akkor hadd ne mondjam, hogy ez az erősebbek közül van. -
szumoo@gmail
tag
válasz Headless #2273 üzenetére
Pontosan ezt tettem eddig, i5+ssd.
Élettartam gondok nincsenek, olyan tempóban fejlődik a technológia, hogy elavul és kidobom mielőtt tönkremegy.
Csakhát kicsit ágyúval verébre egy ekkora gépet járatni a letöltéshez.
Pont ezért vettem ezt a routert, hogy elketyeg a falon 0-24 majd megoldja.
Tény, hogy annyi eszem lehetett volna hogy végigolvasom a topicot, de meg sem fordult a fejemben hogy meghaladja a router képességeit, elvégre torrenteztem már telefonon, tableten is, de van itt egy nagyongagyi celeronos laptop, meg sem látszik a cpu-n az a 6 Mb/s ami wifin át bír jönni, pedig egy 1080p videót nem lehet megnézni rajta youtube-on.
Mindegy ez már ilyen, legalább nem eszi meg a sávszélt, hagy a rá kapcsolódó cuccoknak is belőle. -
Headless
őstag
válasz szumoo@gmail #2272 üzenetére
Nem egyszer megbeszéltük már. A 20 % 2+2 magont azt jelenti hogy 1 magot 80%-ban használ ki a transmission. Mivel egy szálon fut.Hidd el nem először használjuk írjuk le ezeket. Ha nagyobb teljesítményt szeretnél lényeges vagyis tegyük fel kihasználni a 120 mbps-t ahhoz NAS kell. És már az sem mindegy milyen hdd van alatta. De az már nem ennek a topiknak a témája.
Bár ennyire hajkurászni akarod a sebességet, akkor használj pc-t ssd-vel azt gigabiten torrentezhetsz egy i5/i7-el. Csak nem lesz hosszú életű az ssd.
120-hoz még talán elég lesz egy erős NAS vagy egy j1900-as alaplap.
-
Tommee
aktív tag
válasz szumoo@gmail #2268 üzenetére
Úgy néz ki hogy nagy fájloknál(pl. 20-40GB-os iso-k) csinálja ezt.
1-5GB-os fájlokkal olyan 5-7 MB/s-t tud stabilan én így tapasztalom.
Ötlet valakinek? Padavan alatt természetesen.[ Szerkesztve ]
-
Headless
őstag
válasz szumoo@gmail #2268 üzenetére
Transmission alatt a routeren futó transmissionra gondolsz, akkor egyáltalán nem szánalmas ez a sebesség, hanem kb ennyit tud. A te igényedet ez esetben egy integrált procis alaplap vagy egy erősebb NAS fogja kielégíteni kb 6-8-szoros áron.
[ Szerkesztve ]
-
szumoo@gmail
tag
Üdv mindenki,
Vettem én es ilyen kütyüt gearbestről, padavan is felment, eddig zupagrün.
Viszont transmission sebessége meglepően szánalmas
Usb3 pendrive, ext4 fs-sel.
30-40Mbps -es tüskéket csinál az elérhető 120Mbps helyett.
Bónuszként amíg megy a letöltés addig a kezelőfelület elérhetetlen weben is meg remote guival is.Aria2-t próbálta már valaki?
Elvileg tud torrentet is, de nincs rá találat itt a fórumban. -
lac14548
aktív tag
Még nem álltam neki a padavan telepítésnek, de kíváncsiságból elindítottam a vmware-t.
A vmware nem indul, a következő a hibaüzenet:/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
Boby8709
csendes tag
válasz 2thletme2day #2257 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyet padavannal (csak H&G-vel multizok), bár a gyári fw nálam nem volt használatban egyáltalán, de az előd routerhez képest, inkább javult a ping. Teljesen rendben van.
-
2thletme2day
őstag
Üdv
Amióta a padavan firmware van fent a routeren azóta online játékoknál rendszeresen előjön a magas ping/magas loss (bf1, cs go). Az érdekessége a dolognak, hogy parancssorból ellenőrizve a loss rendben van mégis játék közben jelentkezik a probléma. A gyári firmware-el nem volt ilyen gond. Nem tudom, hogy az internet minősége romlott-e az elmúlt 1 hétben vagy a padavanra való váltás hozta elő ezt a dolgot de kétség kívül nagyon idegesítő a dolog. Mi lehet a probléma?
-
hardline
senior tag
válasz Boby8709 #2251 üzenetére
Teljes mértékben egyet értek veled. Az ebayes gondokra van külön topik, ennek semmi köze a routerhez.
Más: Padavan
Ma megállt minden torrent a TM-be. Azt hittem meghalt a vinyó, mert a hálózati meghajtót sem nagyon sikerült elérni, amin a fájlok voltak. Kihúztam a routert, a vinyót gépen megnéztem, nem halt meg, rajta van minden, olvasható is.
Visszaraktam, routert bedugtam, de a TM-be minden torrent hibás, elakadt. Új letöltés nem indul el, a régieket nem seedeli. Mi lehet a gond? Eddig ment gond nélkül minden hónapok óta. -
-
N2O999
tag
Majdnem tőle rendeltem én is, de sürgős volt, így inkább gearbestről rendeltem cseh raktárból. $48 volt DHL szállítással, szerdán postázták és tegnap meg is kaptam.
Kicsit bántam hogy drágán rendeltem, de a történtek fényében megért ennyi plusz ráfordítást.
Arra készülj fel, hogy a PP dispute se lesz villámgyors.Ha valakinek esetleg nem lenne nyilvánvaló, nyugodtan le lehet tölteni a toolchaint, forgatni a firmwaret még a router megérkezése előtt, így mire megjön, csak dev fw,ssh,flash hiányzik.
[ Szerkesztve ]
-
bjames
aktív tag
-
bjames
aktív tag
válasz Szoszo94 #2239 üzenetére
Köszi a linket. Azért nem a témaindítót követtem, mert csak a fórumban akadtam bele a topic-ba, s nem láttam hogy van hozzá témaindító leírás. Kerestem valami összefoglalót a telepítésre itt, de nem találtam. Nem voltam elég alapos.
De a témaindító cikk alapján fogom este megcsinálni.Egyébként tényleg szerencse, hogy nem enged más hardverre való fw-t felrakni. Mondjuk ez alap, de szerencse hogy ez alap
Érdekesség képpen, azt vettem észre, hogy ezzel a router-rel a gyári fw-vel mintha felgyorsult volna a netrádióm a hifin. Gyorsabb a csatornák tallózása, és a rádió indítása, feltűnően. Nem tudom hogy ez lehet-e a router miatt, vagy véletlen egybeesés. Előző routerem egy asus N18U, azért az sem gagyi.
-
bl4ze
veterán
válasz pengemetal #2240 üzenetére
Én meg kb 99.9% biztos vagyok benne, hogy az utóbbi időben vásárolt routereket fel sem adta a "kedves" kínai.
Kapja a negatív értékeléseket, NEM válaszol semmire. Ez jó nagy szívás.... Most mehet PP dispute.---
Honnan érdemes még venni 3G routert? Láthatóan ez az Ebay forrás behalt, innen nem igen lesz router.....:. bl4ze .:.
-
Szoszo94
őstag
Szia!
Miért nem a témaindító írást követted, ami magyar is és főként a 3G-ről szól, nem pedig a sima 3-ról? Csak gondoltam szólok, hátha egyszerűbb lesz
Egyébként megkaptad a választ, rossz az fw amit rá akarsz rakni[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
bjames
aktív tag
Sziasztok!
Ma kaptam meg a routert, típusa a dobozon 3G.
Elakadtam a padavan feltelepítésével rögtön az elején. Ez az útmutató alapján indultam el. A router-t kábelen kötöttem rá a gépre, s a google translate-et használtam a webes felületen.
1. Routert beállítottam az android appal, majd frissítettem (lehet itt rontottam el) a 2.26.203 verzióra.
2. Leírás alapján letöltöttem a dev firmware-t: miwifi_r3_all_55ac7_2.11.20.bin
3. Próbáltam upgradelni rá ahogy a leírásban írva van, a Manually upgrade gombbal
3. Kitallózom a fw-t, a csík elindul kb 4 mp, 2-3 percnek kellene lennie, majd ezt a hibaüzenetet dobja (lefordítva): File verification failed.
S nem sikerült az fw update.Így hogyan tudnám felrakni a padavant?
Gondoltam vmi frissebb dev verziót hátha enged felraktni, de csak ezt találtam, miwifi_r3_firmware_05593_2.14.6.bin
s ez sem megy fel ugyanúgy. -
bl4ze
veterán
És trackinget te kaptál ?
Nekem az az érzésem, hogy nincsen router már neki - pénzt beszedi, de b+//!ik küldeni.
Kapja a negákat.
Nekem semmire nem válaszol, és az eBay szerint még fel sem adta, lassan két hete fizettem ki.Várok 1-2 napot, és indítok egy PayPal dispute-ot.
.:. bl4ze .:.
-
bl4ze
veterán
az itt ajánlott ebay-es 3G árus lassan két hete nem reagál, a router fel sem lett adva szerintem, semmi tracking és kezdenek elszaporodni a negatívok :
Negative feedback rating
Fraudulent seller,doesn't send items,doesn't respond messages.Be aware cheater! Buyer: i***h ( 4 )
Original Xiaomi Mi WiFi Router 3G 1167Mbps Wireless Network Device RJ45 USB 3.0 (#182985964035)
----
Negative feedback rating
I booked item on 30th march n despite multiple messages my item is not posted Buyer: r***r ( 4 )...valaki kapott mostanság tőle routert?
még válaszra sem méltat, nemhogy tracking......:. bl4ze .:.
-
Sándor -P20-
senior tag
Köszönöm a gyors TeamWieveres segítséget.
Akkor a kép amit nem értettünk. (még jó, hogy ma délelőtt leloptam....)A network beállításoknál sem a lant, sem a want, sem a wan6-ot nem tudtam kijelölni.
Egészen pontosan kijelölni ki tudtam, de a mentés és alkalmazás után ismét üres lett a jelölő négyzet...
Nos ezzel szívtam több mint 2 hete.
Ami különbséget én láttam a beállításokban, az az volt, hogy kézire (max) lett véve a Transmit power.Vagy beparázott a router a hozzáértő "közelségétől"
Ezt a cégnél naponta tapasztalom, amikor kihívnak hogy valami gebasz van, de ha ott állok, minden ok...40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz Sándor -P20- #2229 üzenetére
Amit nem értek, ha saját "észből" (elhatározásból) nyomom a reset gombot, az mennyiben más, mint amikor olyas valaki utasít rá aki ért a dologhoz.
Ugyanazt a villogásorgiát játszotta el mindkét esetben.
Viszont most be tudok lépni. mind a két felületre 192.168.1.1. 192.168.1.1:9092
Na ilyenkor kaparom az agyam....40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
Headless
őstag
válasz Sándor -P20- #2229 üzenetére
Kikapcsolt állapotban semmi értelme. Nyilván bekapcsolva.. Küldj egy pu-t most mégis team viewerrel.
[ Szerkesztve ]
-
Headless
őstag
válasz Sándor -P20- #2226 üzenetére
Szerintem kezdj egy factory restet. de egy kicsivel később ránézhetek. gomb nyomása sokáig > 10sec.
[ Szerkesztve ]
-
Sándor -P20-
senior tag
Azt hiszem valamit nagyon sikerül elkefélnem.
Mivel nem boldogultam az OpenWrt beállító felületén, beléptem a http://192.168.1.1:9092/ -re, gondoltam hátha ott... Nos sikerült valamit jól el....
A szerkezet működik, a net átjön rajta, wi-fire továbbra sem tudok kapcsolódni, viszont nem tudom megnyitni sem a 192.168.1.1.-et, sem a 9092/-t.
Putty-ból a root@192.168.31.1 -re connection timed out a jutalom...
Most tartok ott, hogy kár volt hozzányúlni.
Valakinek valami ötlete, hogyan tudnám helyre hozni a dolgot?
TeamViewer van.40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
vargalex
félisten
válasz Sándor -P20- #2224 üzenetére
Nézd meg, hogy a Hálózat - Vezetéknélküli - RadioX oldalon az Interfész beállításoknál ki van-e jelölve a LAN hálózat.
Alex
-
Sándor -P20-
senior tag
Hi nos akkor kezdem a sírást.
Gondolom valami bagatell gebasz lesz, de...
Naszóval OpenWrt szépen felszaladt ,látszatra minden OK. THX a segédletért.
Az aktuális probléma, hogy nem tudok kapcsolódni a wi-fire.
Az IP cím lekérésénél elakad a dolog.
Látszatra minden ok.
Esetleg ötlet, hogy mit nézzek meg?40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
suste
veterán
válasz pengemetal #2220 üzenetére
Jellemzően a magyart posta a legproblémásabb az érkezésben .
Más csomagom 26-a óta már az országban van, de regisztráció óta nem történt vele semmi. És 16-án adták fel![ Szerkesztve ]
-
aicon
senior tag
Ebay nem Gearbest vagy Aliexpress, vagy a többi kínai online shop (ide most egy pejoratív jelző jött volna),
ha nem kapod meg a terméket és az eladó nem tudja bizonyítani, hogy átvetted visszakapod a pénzt.
Az ilyen vásárlásoknak van külön topikja, akinek rezeg a nadrágja keressen rá.======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
bl4ze
veterán
-
dsk976
csendes tag
válasz pengemetal #2213 üzenetére
Én is aggódom, úgyhogy most írtam az eladónak is...
Amúgy pont ma érkezett meg egy november 23-i Gearbestes rendelésem, ami december 11 óta az országban van. Azért ez is szép teljesítmény a postától.
-
F34R
nagyúr
válasz bodzasfanta #2214 üzenetére
persze, irkaljatok meg ilyeneket
-
bodzasfanta
csendes tag
Nekem 27 óta "célországban feldolgozva" a státusz. Szóval valahol itt van de nem mozdult semmit kedd óta... Gondolom ellopták.
[ Szerkesztve ]
-
dsk976
csendes tag
Aki rendelt már ebay-ről a wangxinping147_3 nevű eladótól 36$-os routert, attól kérdezném, hogy milyen követési számot kapott? Én március 22-én rendeltem és PXXXXXX formátumú 4PX Express TN-t kaptam aminek a státusza márc 23-óta "Electronic shipment information received". Többszáz kínai rendelésen vagyok túl, de így még nem jártam, hogy 2 hét alatt látszólag még el se indult az áru...
-
szaboi6512
őstag
válasz szaboi6512 #2208 üzenetére
Tárgytalan, használom az NTFS hdd-t az működik.
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
szaboi6512
őstag
Üdv újra.
1 külső Ntfs hdd volt csatolva,amin futott is a transmission.
Megcsináltam 1 pendrive-ot próbából ext4-re.
Látja a router, de nem engedi létrehozni a transmission mappát. Nem is látja a transmisi, egy üres oldal jön be ahol állítani sem lehet semmit.
Kipróbálnám mielőtt leformázom a HDD-t ext4-re.
Mit kéne tennem? Tc- MiniDLNA 1.1.6 látja, de a transmisit nem bírtam életre kelteni....ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
Headless
őstag
válasz Watercolour #2206 üzenetére
Azért óvatosan ez nem torrent bug, hanem fájlrendszertől független gond, szerencsére nem végleges károsodás, mert egy reboot megoldja a problémát, legalábbis az eddigi tapasztalataink alapján. Eddig mondjuk csak hdd-n tapasztaltuk esetleg jó lenne ha tudnád tesztelni flash meghajtóval, pl md5sum check a device-ra és összehasonlítani. csak ehhez az kell, hogy ne módosítsd a tartalmát. A hibajegy nem túl aktív...
[ Szerkesztve ]
-
-
Headless
őstag
válasz Watercolour #2204 üzenetére
Én meg azt mondom, aki hdd-t, akar dugni a routerre esetleg transmission-t futtatni az ne rakjon fel 4.14-es kernelel készült image-t. Jelenleg 3 nap 6 óra alatt jött elő az első korrupció. ami sokkal jobb mint régen (4.9) a pár óra.[kép]
Ugyanis továbbra is jelen van a hdd korrupciós bug, szóval marad a jó öreg 4.4 hw/sw offload nélkül. A nálam fent lévő 11-es build még ezen kernelen alapszik.
[ Szerkesztve ]
-
Watercolour
aktív tag
válasz Watercolour #2168 üzenetére
Frissült az OpenWrt HW offload staging branch, forgattam belőle újat. Saját routeremen teszteltem, innen letölthető, akit érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
stifi82
aktív tag
Van 1 olyan még az mitől lehet hogy a meghajtókon nem lát minden mappát a router? De ha átdugom win10-re vagy mac os-re ott minden oké. Olyan mint ha csak a fele lenne meg neki.
-
stifi82
aktív tag
-
Szoszo94
őstag
válasz szaboi6512 #2200 üzenetére
Ext4-et látnia kell alapból, ha jó a formázás.
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest