- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman007
senior tag
Nagyon jó stílusú írás, vigyorogtam rajta bőven
Csatlakozom az előttem szólóhoz, a képeket hiányolom."A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
creation
senior tag
válasz SüdiLaller #97 üzenetére
Kár, hogy a képek mára kikoptak a 'zinternetről
"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"
-
SüdiLaller
aktív tag
mai régész lennék, tök állat írás, és ez a kókányolás mindig mosolyt csal az arcomra
Amivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
-
szuper-t
őstag
eszes egy dolog főleg ha p.: procikat vagy ramot akarsz tesztelni esetleg vidkarit
eskü bejön:d én is megcsinálom már el is kezdtem a bútorlap készítését "deszka" a javából
igazi Fapados gép lesz -
Overlocker
veterán
Nem olvastam végig, csak az elejét, aztán megláttam a képeket.. Kb. másfél éve láttam ilyet amikor veterán, gerjus PH-s kollégának támadt ötlete hogy felrakja a gépet a falra..először nem akartam neki elhinni, de aztán láttam élőbe, hát nemvolt semmi
-
szuper-t
őstag
tök jó a hűtése
asszem én is tervezek 1 ilyet a pincébe -
őstag
nagyszerű cikk.
grat hozzáVGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
tatabike
őstag
Szeretek számteches szövegkörnyezetbe illeszteni hétköznapi dolgokat, csak ritkán sikerül jól. Kis adalék: egyszer egy számtech fórumon valaki a lányom után érdeklődött, én meg leírtam Neki ezt:
Alapvető rendszerkövetelmények: saját lakás (családi ház ajánlott), Audi A6 (A8 ajánlott), fél millás nettó havi kereset (600,000,- or higher ajánlott). Szétröhögtem az agyam, a csávó meg kicsit megsértődött, de aztán tisztáztuk, hogy csak poén volt, nem ilyesmire utazunk...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Pokerman
csendes tag
Alapfeszen 1800W-os porszívó... Ezen az egy poénon kb. 5 percig sírva röhögtem! Köszönet, nagyon jó írás!
-
Kantorpe
tag
Az utolso idezeten szetdoltem , mar a tobbi se volt piskota.
Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...
-
tatabike
őstag
Mindenkinek...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Badman 4ever
őstag
Én ezt natúr csináltam...csak kidobtam egy alaplapot az asztalra, és a szélére kitoltam a kártyák lelógó végei miatt. Tápot rá és csapjunk a lovak közé.....
Amúgy jó kis szerzemény gratulaAndroid: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Klemens
őstag
Á, nem elvetemeült...á, nem...
Grat hozzá!
Részvétem a családnak!"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
zuchy
őstag
Nagyon jó írás.
Humoros, mégis szakmai. remek ötlet a falra akasztható PC.
PC-STYLE.hu
-
tatabike
őstag
Szia, no igen, ha vette volna a fáradtságot az eladó, és leteszteli a lapot, talán többet is kereshetett volna rajta, dehát a lustaság pénzbe kerül ugye...
-
zrek
csendes tag
A kukázott alaplap emlegetésekor felrémlett, hogy tragikus vége lesz a dolognak, ezért duplán örültem a hepiendnek. Jó volt!
-
tatabike
őstag
válasz geprombolo #77 üzenetére
geprombolonak és a többieknek...
-
tatabike
őstag
Szia Vakegérke, megnéztem a belinkelt bejegyzést. Elismerésem, ahogy viszonyultatok a dologhoz, jó kis dumcsi keveredett belőle, ahogy beleolvastam pár hsz-be. Na, megértem már pár évtizedet, és valahogy így képzelek el egy olyan dolgot, amit így hívnak: közösség.
Szerk: Bocsi, hogy nem a Te hozzászólásodra nyomtam a választ, de istenbizony oda akartam, ezek szerint megcsúsztam a patkányommal picit...
Szerk.: már rájöttem, néha azt hiszem, hogy a hsz alatti fejléc tartozik a felette lévő hsz-hez...de akkor meg láblécnek kéne hívni...na mindegy...[ Szerkesztve ]
-
adam320
senior tag
Hehe,ez hatalmas!
-
veterán
válasz geprombolo #77 üzenetére
Atya úr isten!!!éninénisénis!! na mondjuk ez poénos de tényleg..gratulálok..ha áén ilyet találnék tuti hogy ugrálnék..1Kért..illetve másfélért egy 3Gigás procit +alaplap..hát le a kalappal
Everybody lies.
-
Stirbi
addikt
üdv nagyon jo irás let , jo a megoldás , fris levegö mindig és nincs is helyfoglalás ,meg nemkell gondolkodni azon ,h ien dobozt vegyél
-
geprombolo
őstag
Húvazeee! A gép még ehető, mindjárt elmondom, miért, de a sztori, amit rittyentettél mellé, az abszolút überbrutál! Nekem nagyon bejött a stílusa, kb. a 30-adik hsz után lettem benne biztos, hogy az a kerge fazon te magad vagy Na, hogy miért is ehető a gép(persze átvitt értelemben), hát azért, mert van itt a PH!-n egy Házi barkács, tákolás, gányolás, megdöbbentő gépek nevű topic, oda feltétlenül nézz be, hozzád hasonló őrültek rohangálnak arrafele, köztük jómagam is. Szívesen látnánk a képeidet ott is, de a cikket belinkelem, röhögjön mindenki, mert nagyon jooooo
Várunk!cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
-
Vakegérke
félisten
Először is ne haragudj, hogy nem köszöngetek. Beszélgetünk, vedd úgy, hogy körbeültük az asztalt, és megszólal, akinek mondanivalója van.
Ez egy ilyen portál. Megértőek, türelmesek a társak, humorérzék is rendben. Nem néz le senki senkit, a megfeddések is szelidek.
Butuska ember az, aki leszólja alkotásodat, én legalábbis úgy gondolom.Mondok még valamit. Hogy lásd, mennyire lökött tud lenni a társaság, nézz be ide. Szánj rá időt, szerintem megéri.
Bocs az OFF-ért.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
domi007
őstag
Belehaltam!
NAgyon jÓÓ!"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
tatabike
őstag
Szia, power kapcsoló (kacatok közt találtam) az ugye full igénytelenül két csepp pillanatragival a lap felső élére van ragasztva, képeken félig a piros IDE-kábelre tekeredő, koszos förmedvényben végződő kék-fehér drótfonat... Reset nincs is, ez eddig fel sem tűnt... , nem kellett még, meg nem is szeretem használni, ott akkor már gáz van, ha kell...
Nekem szerencsére alaplapi vga-m van, ezért semmilyen bővítőkártya nem kellett. Ha rögzítőfüles az AGP-csatid, (hacsak nem PCI-E), akkor a lapon belül az rögzíti egyszer. Ha nem sajnálod a vga-t, a lelógó alsó fülét kifúrhatod, és egy L-alakú lemezkével rögzítheted a falaphoz. Így húzásra (kábel terhelése) jó lesz, de oldalirányban nem lesz stabil. Esetleg egy ratyi házból kioperálni a hátsó keretet? Bár azokat meg szegecselni szokták, elég macerás. Vagy a "klasszikus" 4-es lyukú HILTI-szalag fejreállított V alakban kifeszítve, középen alatta a kártya...?
Hirtelen ennyi, majd még töröm a fejem.[ Szerkesztve ]
-
rtom
senior tag
Kösz az infót, én egyelőre papíron rajzolgatással 450x400-as méretre jutottam, fenn táp, alatta ATX lap, jobbra winchi (tehát klasszikus) kialakítással, ennek tükörképe (középpontos tükrözéssel) lenne a másik. Azon problémázok még, hogy a video karik rögzítését hogyan oldjam meg, meg kell tartaniuk ugye a saját és a VGA kábel súlyát is.
Kapcsolókat hogyan/honnan oldottad meg? (reset/power)
-
tatabike
őstag
Szia rtom,
lemértem Neked a falapot, ez speciel 400x350-es, (szélesség x magasság). De mondjuk ha magasságban növeled, szélességben csökkented, akkor elfér egy 250x500-as lapon is, csak akkor az alaplap alá vagy fölé kell tenni a tápot meg a HDD-t. Ha viszont alá teszed, akkor az alaplap csatiknak oldalra vagy felfelé kell nézniük.
[ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
Hibátlan, szorakoztató stilus, akár egy mesét olvastam volna
Nagyon tetszett, igy nap vége felé.
Szvsz nagyon konkrétra sikeredet a végtermék. Mostanában hverom gépe néz ki hasonlóan / asztalon, dobozokon heverös feeling, és egész megbarátkoztunk vele.
Hütéssel nincs probléma, jól szellöznek az alkatrészek, nem kell kerülgetni, kézre esik, és ha valmit cserélni kell nem kell szétszedni a házat. Leakaszt, kiszerel, beszerel, felakaszt! -
Doki-HUN1978
senior tag
Gyerekek ez nagyon durva...
Ismertem én is egy hasonló zsenit aki a tekerős KTM robogójára (úgy kell elképzelni mint egy babettát) rakott egy áttételt vezérműszíj-feszítő görgő és krova-hajtó vázhoz történő hegesztésével, mert nehéz volt tekerni.
Sírtam mikor megláttam...
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
Tomi_Sci
őstag
Hát én ezen beszabehu Ez nagy lett!
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
tatabike
őstag
Kicsit szerkesztettem az íráson, cél a jobb olvashatóság, áttekinthetőség és kicsit több nevetés volt...
-
KicsiUbul
őstag
Grat az íráshoz, jót mulattam rajta.
Amúgy meg kövezzetek meg, nekem nagyon tetszik a cumó, már gondolkodtam én is hasonló kivitelű cuccon
Szeretem a kreatív embereket.Értem én...
-
lala42
őstag
válasz Thunderzolee #6 üzenetére
Én voltam az egyik licitelő
GratAmi működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
tatabike
őstag
Ha jókedvetek lett tőle, már megérte...
Kis adalék: felraktam egy ilyen csereberélős oldalra, kíváncsi voltam, mit szólnak hozzá, vagy esetleg mit ajánlanak fel érte cserébe, bár ez utóbbi elég vad ötletnek tűnt. (pl. egy lehetséges kérdés: "miért nincs háza a gépnek?" Erre én:" mert ez egy kukázott lap" Erre Ő: "Gyáááááááááááá, adok érte egy kínai csavarhúzót...." Vagy erre mit lehet válaszolni még? "Mert hülye vagyok. pl?") Oda vagy nagyon komoly/komor emberek járnak, vagy lila gőzük sincs a számtechről, de egy fél deka megjegyzést sem tettek rá. Jólesett volna, ha mondjuk lehülyéznek, vagy leállatoznak, vagy valami, de semmi, komolyan! Vannak olyan emberek, akik hozzápukizás nélkül bekajálják, hogy a "hülye PC-mániásoknak" ez is egy teljesen megszokott dolog? Ezek szerint...
Azért az mindent elárul a prohardverre járókról, hogy itt eszébe sem jutott senkinek ilyet kérdezni, hogy "Miért...?" Vagyis a legjobb helyen mutattam meg, és hálás vagyok a reakciókért Nektek. És hogy amúgy tényleg "miért...?" Lásd az aláírásomat...[ Szerkesztve ]
-
Ygg
senior tag
Vadállat!
Jó a stílus, jót röhögtem. -
tatabike
őstag
válasz [HUN]Tyson #58 üzenetére
-
[HUN]Tyson
senior tag
"a XIX. század legjobb alaplapja van ebben, vágod?"
IDE-oda Muhahahaha! Ezeken besírtam!
Nagyon jó írás, köszi!
-
tatabike
őstag
válasz Vakegérke #55 üzenetére
Szia Vakegérke, köszi és örülök...
Köszi a többieknek is, most már tuti be fog dagadni a vállam... . Építsetek Ti is ilyesmit, remélem aki kedvet kapott hozzá, az tényleg megcsinálja, nagyon bírnám...
Esetleg aki budapesti, annak adok gipszkartoncsavart ajiba, hogy ezzel támogassam a terveit. Ő..., esetleg szekrény oldalára?Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
Szia,
este lemérem Neked, most éppen melóban vagyok már. De ha megnézed a képeket, akkor nagyjából láthatod, hogy mekkora a falap, mert az alaplaphoz lehet viszonyítani, az egy szabvány micro-atx lap, sőt, szerintem még kisebb is lehet csinálni, ha máshogyan, ügyesebben rakod rá a cuccokat. Egy bajom van ezzel a megoldással, mégpedig az, hogy hagyományos ODD-t elég macerás használni vele, egy notiba való slot-in cd-rom még csak-csak, de a fal közelsége miatt az sem az igazi.
-
Vakegérke
félisten
Na ez a nem semmi.
A barkács sem kutyfüty, a stílus elragadó.Apropó, a repacsi megérkezett.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
DuplaZso
aktív tag
Hühű ! Jó öreg gumigatyás szígét ! Nekem ugyan sose vót, de mindig is nagyon tetszett.
Az ötleten felbuzdulva asszem én is lapra szerelem a szoba közepén, egy üres hangszóródobozon cirka 2 hónapja ( ) poénból összedobott, és azóta is non-stop SETI-számolós integrált pókot.
-
Pinokkio
csendes tag
Király a stílus!
-
Siera
senior tag
grat
még ilyet ^^! -
Bermi
aktív tag
tetszik az írásmódod, remélem lesz még cikked
[ Szerkesztve ]
F1.....
-
rtom
senior tag
Nagyszerű!!!!
Pont hétfőn gondoltam erre a megoldásra, nálam az íróasztal 250x530-as nyílásába (480 mélységgel) kellene két gépet beilleszteni, úgyhogy megspórolhatnál nekem egy kis időt, ha megírnád a bútorlap méreteit
Mivel persze asztalban lesznek, én a könnyebb mozgathatóság érdekében fiók-sínekre akarom rögzíteni őket, nem fix felületre.
-
Peti78
őstag
Azta
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
tatabike
őstag
Kösz, majd igyekszem. Amúgy nehéz olvasni, amit írok, ezt elismerem, csak sajnos nehezen tudok másképp írni, akkor meg úgy érzem, hogy erőltetett, meg-megtorpan a sztori, azt meg nem csípem. Majd keresek valami köztes megoldást...
-
tzsolesz
nagyúr
Gratulálok öregem.
Most már azt bánom hogy nekem nincs ilyen sufnim. Pedig P2, P3 gépem is van pluszba, és működnek is. Lehet, berakok egyet ezzel a módszerrel a garázsba, de hogy mi haszna lesz azt nem tudom, de biztosan jó lesz.
Jó ez a stílus, csak egy kicsit tagold a szöveget, mondjuk bontsd 3-4 részre, és adj mindegyiknek külön címet.
-
nullpoint
őstag
Azt a komolyat!!
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
Solten
őstag
Saor Alba
-
tatabike
őstag
Szia, kcsa kolléga is ezt az oldalt linkelte be, nagyon jó, már két órája ezt olvasom, totál idegörcsöltema székhez, meg ennem is kellene már valamit....
-
tatabike
őstag
-
tatabike
őstag
-
Móci
addikt
Ha már sufni, itt is lehet csemegézni, vannak érdekes szerelések, gányolások...
KATT!
Ajánlott olvasmány."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, ha ezt én építettem volna, szerintem szögeket ütöttem volna be ferdén a fába, és akkor könnyen szerelhető lenne a cucc, pl alaplap rácsusszanna, mint a fogasra a ruha.
Láttam már olyan képet, hogy a procihűtőt 10-es bazi nagy csiv csavarral rögzítették, ezzel még nem lenne olyan érdekes a dolog, de kifúrták miatta az alaplapot... (valahol oroszoknál)
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
tatabike
őstag
Szia, kacat tényleg van, de ez azért jó, mert ha nekiesek egy gépnek vagy valami más cuccnak (audió erősítőket is építek), és hirtelen kell egy kis drótdarab vagy bármilyen csavar, tuti hentereg az asztalon egy, nem kell keresgélnem.... Amúgy a képeken nem látszik, de az asztallal szemben lévő falon sok tucat kábel lóg, persze főleg számtech témakörben, ami ott nincs, azt talán nem is gyártottak... Múlt héten is találtam a lomis telepen vagy egy tucat vadiúj szervízmonitor-kábelt (csak onnan tudom hogy az, mert rá volt írva a tasakjukra ), egy csomó 2 méteres UTP-t, persze gyárilag rápréselt RJ45-ökkel mindkét végükön, egy csomó elektromos kábelt számítógéphez. Ja, múlt hét hozadéka még egy mobilrack, benne egy 5 gigás seagate-tel, hibátlan, meg vagy 40 db vadiúj kis műanyag tárolódoboz, amibe valami HP cuccot raktak volna, de csak a dokumentumok jutottak bele, maga a termék már nem.
-
tatabike
őstag
Szia, akkor rokonlelkek vagyunk, e heti szerzeményem a lomis telepről egy szép állapotú Commodore 1541/II floppy meghajtó....
-
tatabike
őstag
Köszi, az aláírásom tényleg onnan van, mikor ugye Terence Hill elkártyázza Bud Spencer kamionját, és az új tulajok megpróbálják azt birtokba venni... Amúgy a cégemnél ez a duma szállóige lett, mikor egy kívülálló sokadszorra és értelmetlenül kérdezi meg, hogy "miért?", akkor ezt válaszoljuk. Persze nem vágja, és olyankor elmagyarázzuk, hogy értelmetlen kérdésre csak értelmetlen választ tudunk adni. De hogy honnan a duma, azt nem taglaljuk, így hát szegény törheti a fejét órákig, hacsak nem ismeri a filmet...
-
tatabike
őstag
Szia, hogy mitől eszement, azt nem tudom. Nekem pl. attól, hogy 25x3.5-es gipszkartoncsavarokkal van rögzítve még az alaplap is. Gipszkartoncsavart meg nem nagyon jut eszébe "normális" embernek ilyesmire használni.
-
"Ez a srác arról ismert a rokonai és barátai körében, hogy képes mindenféle műszaki "cikket", vagyis inkább mások által kidobásra ítélt, "Nem mindegy mi ez? Árammal működik, érted...!" felíratú címkével ellátot kacatot begyűjteni, az őrület határáig kergetve ezáltal imádott feleségét, és nevelt gyermekeit, azaz a családját."
Jut eszembe, ezt akár rólam is írhattad volna, csak nekem nincsenek gyerekeim
Mutogatni való hater díszpinty
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na de mitől eszement ötlet? Ez nekem nem világos...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
momo2828
tag
Gratulálok. Nagyon tetszett a történet
-
Konflikt
addikt
h fersz el azon a kis asztalon?
van gane rendesen: D
de zsiros volt: )Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
64b0r
aktív tag
Öregem ez nagyon faja kis írás lett!
Remek stílusban írsz, tényleg öröm volt olvasni.Ja, és valaki szóljon bacsis-nak, hogy konkurenciája akadt.
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
-
Móci
addikt
Fantasztikus írás, a gép meg... hát ebszarás, de tömören!
Gratula a sikeres gazdának, szétröhögtem magam a képeken, baromi jó lett a gép!tatabike
Amúgy az aláírásod véletlenül nem az És megint dühbe jövünk-ből van?[ Szerkesztve ]
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
félisten
Nagyon jó a hangulata az írásnak, tényleg tetszik, a képek is ütősek.
Viszont az összefolyó szöveg miatt kb. az első harmadát olvastam végig. Sztem tagolhatnád az írást, nekem fárasztó így olvasni.(lehet nem vagyok egyedül)"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
tatabike
őstag
Szia kcsa,
most csak átfutottam az oldalt, amit linkeltél, de este átnézem rendesen. Bírom az ilyet, tuti elleszek vele pár napig, köszi szépen...
tatabike
-
kcsa
veterán
Nekem ez az úriember jutott eszembe a cikk kapcsán
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Kiskokó
veterán
Jó a hiltiszalagos felfogatásXD
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
TheDragon007
senior tag
Nem fogtad vissza a poénokat az írásban
De tuti, hogy nem költöznék abba a bizonyos szobábaSzámunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
arty
veterán
rendkívül élvezetes stílusban előadott kis történet volt
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
tatabike
őstag
válasz gtasystem #16 üzenetére
Sziasztok,
nem vettem észre, hogy a falap miatt, illetve a fémház hiányából fakadóan bármi probléma is lenne. Meg szerintem a lap a tápon keresztül is megkapja a testelést. Ha mondjuk akkora gubanc van, amitől kigyulladna a falap, odáig úgysem jut el a dolog, előbb old le a táp, főleg ez a kis 150W-os Hipro.
Windoki, ez csak az én sufnim. A lakás többi részén a kissé rendmániás feleségem ízlése szerint vannak a dolgok. Ha rajtam múlna, mondjuk az se lenne sokkal szebb...
[ Szerkesztve ]
-
windoki
csendes tag
Miért volt baj, hogy került még 2 szeg a falba? Ahogy látom a képen, már volt ott legalább 3 (szigszallagoknak,fogónak)...
Amúgy zsír megoldás.
(Utoljára ilyen sufni helyet egy számtek raktárban láttam. Ilyet otthon asszonnyal? Előbb lenne a Balkánon+Irakban örök béke...)AMD rulez
-
rekid
addikt
Nemes egyszeruseggel:
Zsenialis.
"Mas egyebet nemtudok elmondani"
Gyáva népnek nincs hazája!
-
Mr.Csizmás
titán
JAJJJ JAJJJJ ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
fájdalmas!! Amikor megláttam a címet, gondolom újabb fadobozos PC, csak ikea bútorba rakva...aztán a végére már majdnem sírva fakadtam
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
gtasystem
őstag
nagyon jó kis írás, a gép pedig űberbrutál..
és még tuningos is..http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
DarkByte
addikt
Huh, egészen kreatív, sőt kimondottan tetszik. Van egy Celeron -os P2 -m otthon amivel mindig az a bajom hogy csak egy bazi nagy szerver házam van hozzá és így az albérletben nem nagyon lenne jó helye (pedig letöltő gépnek jól lehetne használni egy linux -al karöltve). Ez a falra rögzítős ötlet tök jó, fix hogy így a ráejtés veszélyét is ki lehetne kerülni, eddig az volt az ötletem hogy majd csak natúrban berakom az asztalom egyik nyitott polcára. Ami engem ezeknél a megvalósításoknál mindig érdekelni szokott hogy mennyire gáz az alaplapnál hogy nem fém alapra van felcsavarozva és így lehet nem is kap minden ponton úgy testelést mint egy rendes házban? (Lehet hülyeség amit gondolok, de egy normál PC házban a táp külseje és az alaplapi tálca elvileg fémes kapcsolatban van és a táp külseje talán testelve van). A lakást azért csak nem kellene leégetni.
[ Szerkesztve ]
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Gratula Nagyon jó írás
"Pár évvel később azért a Doom, Wolfenstein 3D már szerves része volt a közoktatásnak is." - Dilikutya
-
insido
tag
Őszinte részvétem a kiccsalád "többi részének". Írás jó!!! az elém táruló képek előtti érzéseim: Neeem, ugye neeem! Hát DE!!
...Hirtelen szétrobban minden és rádüvölt az élet. Megszakad legmélyebb álmod, nem szökhetsz meg mégsem... /Lelkes Állatok - Újságos/ A hosszú élet titka: Lélegezz!!!
-
Vladi
nagyúr
-
őstag
-
tatabike
őstag
Sziasztok, köszi, igen, ezt (is) elnéztem, mármint ezt a címlapos írást, gondoltam, hogy megint tanulok valamit. Nem volt szándékos, csak tényleg béna vagyok én még ehhez, még jó, hogy vagytok Ti, és szóltok ha gáz van...
-
vallas
őstag
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Szegény HDD...csórikám nyáron meg fog főlni. Legalább lyukaszd ki alatta a bútorlapot (fúróval, szitaszerűen ), hadd levegőzzön. Amúgy igen durva, nekem tetszik
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Racecam
nagyúr
Biztos jó az írás, de ha esetleg elolvastad volna azt is, ami oda van írva, ha a címlapos írásra klikkelsz, akkor láthattad volna, hogy egyszerző egyszere csak egy írással lehet a címlapon, úgyhogy ezt előre dátumoztam.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
veterán
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Lenry
félisten
LOL.. nagyon tetszett a stílusa az írásnak
grat hozzáGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
PH-User
addikt
Hát ez nagyon nagy.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Hunter2
addikt
Nocsak mire nem jó a stilh bilincs (szalag?). Nagyon kreatív.
-
Killing
addikt
Elég zura a gépház!
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Scalpel
senior tag
Jó történet, és tetszett a sítlus is!
Így vasárnap reggel ez nagyon jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest