- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Ha jókedvetek lett tőle, már megérte...
Kis adalék: felraktam egy ilyen csereberélős oldalra, kíváncsi voltam, mit szólnak hozzá, vagy esetleg mit ajánlanak fel érte cserébe, bár ez utóbbi elég vad ötletnek tűnt. (pl. egy lehetséges kérdés: "miért nincs háza a gépnek?" Erre én:" mert ez egy kukázott lap" Erre Ő: "Gyáááááááááááá, adok érte egy kínai csavarhúzót...." Vagy erre mit lehet válaszolni még? "Mert hülye vagyok. pl?") Oda vagy nagyon komoly/komor emberek járnak, vagy lila gőzük sincs a számtechről, de egy fél deka megjegyzést sem tettek rá. Jólesett volna, ha mondjuk lehülyéznek, vagy leállatoznak, vagy valami, de semmi, komolyan! Vannak olyan emberek, akik hozzápukizás nélkül bekajálják, hogy a "hülye PC-mániásoknak" ez is egy teljesen megszokott dolog? Ezek szerint...
Azért az mindent elárul a prohardverre járókról, hogy itt eszébe sem jutott senkinek ilyet kérdezni, hogy "Miért...?" Vagyis a legjobb helyen mutattam meg, és hálás vagyok a reakciókért Nektek. És hogy amúgy tényleg "miért...?" Lásd az aláírásomat...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok. Egy átlagos PC-függő, és az Ő Ikea PC-jének történetét mesélném el Nektek, ha van rá egy kis...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- LEGO klub
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EA Sports WRC '23
- AliExpress tapasztalatok
- Diablo IV
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest