Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joke7773
tag
Sziasztok ET 2-n a 19 szintnél elment a hang . Ez csak egyedi hiba vagy nem ? Van rá gyógyír ????
-
Joke7773
tag
Sziasztok
Ez a brutal működik a virágbolt verzióval is ? Vagy csak eredetivel? Mert a srácaim kipróbálnák a virágbolti verzióval (most még csak ez van meg nekik,hamarosan megveszem nekik az eredetit ),persze ha kérhetünk hozzá linket is .
köszönöm előre is a válaszokat és a linket is . Kellemes hétvégét mindenkinek
-
Joke7773
tag
Stewen kérhetnék privátban linket a brutálhoz ha nem gond ?
Köszi -
Joke7773
tag
na szép ezt meg újként akartam.Bocsi félre nyomtam
-
Joke7773
tag
Stewen ez az 5000 lóerős motor enyhén szólva nagyon durva. Megy mint az állat.Nincs ennél kicsit gyengébb ???? Mondjuk 1000 lóerős ???? Akkorákat repültem vele mint egy Airbus !!!!
-
Joke7773
tag
Volvo márka kereskedőt melyik városba találom ? Vagy az mindenkinél máshol van ?
-
Joke7773
tag
Nálam a hang olyan lett hogy szinte csak a menetszél hangját lehet hallani más autók ill kamionok hangjával,alapból elnyomja a kamion hangját 50 km/h-l . viszont mikor elindulok a kamionnal iszonyat jó mély a hangja aztán jön ez a gebasz .Pedig olyan szép a hangja előtte
-
Joke7773
tag
Hát srácok ez a 14-s béta enyhén lagol de olyanokat hogy folyamatosan töri a kamionokat ,próba képen letöltöttem mert kíváncsi voltam az új DAF-ra . Inkább vártam volna vele mire kiadják a teljest
-
Joke7773
tag
Sziasztok
Újra lett rakva a gépem egy ronda vírus miatt viszont elvesztek a játék mentései. Steam sem mentette el.Tud valaki valami jó kis progit amivel vissza lehet szerezni? Nincs kedvem elölről kezdeni
köszönöm a segítséget
-
Joke7773
tag
Sziasztok
Meg tudná nekem írni valaki hogy ha újra rakom a gépem akkor a játék hová menti (már ha menti ) a sofőrjeimet ?
Nincs kedvem megint azzal szórakozni hogy újakat vegyek felKöszönöm a válaszokat
-
Joke7773
tag
Sziasztok
Tud valaki Volvo-z 1500 LE motort ??? Persze verzió függetlent !
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest