Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
szanozs
aktív tag
válasz
jety91 #50427 üzenetére
Nem UPC-m van. TPLINK routerem van, korábban is ezt a routert használtam amikor 4.3 volt fent. Amúgy hiszek nektek, megpróbálom újra felrakni a rendszert, hátha. Nem tudom az okozhat e az gondot, ha belakott 4.3-ra cwm-ből wipe data, wipe cache, wipe dalvik cache és format system után telepítettem fel.
-
Aryon87
félisten
válasz
jety91 #49546 üzenetére
Nekem is az egész burkolatot, kijelzőt, kamerakeretet, meg egyéb apróságot cseréltek, egyedül a hátlapot nem cserélték ki, valamint a ki-be kapcsoló gombot ronthatták el, mert rosszabb a nyomáspontja.
Decemberben pont ezzel fogom bevinni utolsó gariztatásra, meg hátlapcserét kérek, hogy aztán végső nyugdíjazásra küldjem újított állapotában. Hááátha el tudom adni -
air
nagyúr
válasz
jety91 #49363 üzenetére
Ha képesek vagytok értelmesen, kulturáltan érveket ütköztetni (vitázni), akkor azzal nincs semmi probléma.
Soha nem úgy kezdődik a dolog, hogy ok nélkül kikelek magamból.
Ha egyetértesz valakivel, és melléállsz a véleményeddel, azzal nincs semmi gond. Ha kéretlenül védeni kezded nemlétező támadás ellen és vádaskodsz, annak nincs semmi értelme. -
norbert1998
nagyúr
válasz
jety91 #49355 üzenetére
Nem az fáj, hogy nem szereti a telefonját, hanem hogy idejön rinyálni és káromkodni. Nekem is már elegem van az SP-ből, ezért is van generálon, de nem szidom sz@rrá
tomp: Villog az 207-el is
air:
Egyetértek veled, "lesüllyedek a szintedre", igen, már ezt "kell" mondanom, mert a csapat megköveteli.
A hibák nálam is jelentkeznek, ez hardveres, el van b@szva, kész. Mármint az érintés. Érdekesmód én(és gondolom akkor te is, és sokan mások is) simán együttélnek vele. Sőt, ismerőseimnek mind humitokban van, ami még csak áramot se vezet, és úgy is tökéletesen érzékel.
Akkor a víz a hülye? -
air
nagyúr
válasz
jety91 #49359 üzenetére
Egyrészt a telefon szidása semmire nem megoldás. Értelmetlen fröcsögésnek tartom továbbra is. A problémákra van megoldás, vagy amire nincs, azzal meg kell tanulni együttélni. Bár megértem, hogy sokkal egyszerűbb fikázni és mást szidni, mint venni a fáradtságot a problémák megoldására.
Másrészt senkire nem írtam, hogy gyökér és dögöljön meg. Ilyet ne adj a számba, mert ezt kikérem magamnak.
Harmadrészt, ne legyél mások fogadatlan prókátora! Ha ő szükségét érzi védelemnek, majd megvédi saját magát.
És végezetül, ha hiszed, ha nem, az általad leírt jelenségek egy része nálam is jelen van. Sőt, olyan is, amit itt még senki nem említett. Mégsem állok neki fikázni. -
air
nagyúr
válasz
jety91 #49355 üzenetére
Nektek miért fáj ha másnak nem hibás a telefonja, és szóvá teszi, hogy nem fröcsögni és fikázni kellene idejönni, hanem másoknak segíteni? A ti pufogásotok biztosan előre viszi a topikot. De tudjátok már hozzászoktam, hogy mindig én vagyok a bunkó, akármit is mondok.
Magyarázd már el, hogy mi volt a személyeskedés abban amit írtam!
Egyébként ha valaki nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye! -
gooool
őstag
válasz
jety91 #48621 üzenetére
Én sok dolgot le tudok nyelni, pl. a multitasking sem valami túl jó benne, de oké, a kinézet kárpótol, meg amúgy stabil, de ez k...ára idegesít, főleg mivel sokat hallgatok zenét.
Csak az a baj, hogy nincs kedvem újfent belakni egy 4.4.4-et...(áldom az eszem amiért letöröltem a backup-ot, pedig most jól jönne)
-
darvinya
titán
válasz
jety91 #48570 üzenetére
Bocs, de ha ilyen programozó lennél tudnád, hogy app indításával egyéb mellék szolgáltatások(Play szolgáltatások, android összetevő, pl: állapot jelzés, helymeghatározás, identitás, stb.) elindulnak pedig még a billentyűzetet sem hozta be.
Hiba üzenetet csak akkor lesz, mikor crash -el, viszont a RAM felzabálás miatt alap droid összeomlás elkerülése véget kidobja.
(#48573) GZoli7
És, most mit akartál mondani?
Zárt bootloader-nél akkor sem tudod lecserélni.
Ráadásul eredeti bejegyzésben is szerepel amit mondtam. -
air
nagyúr
válasz
jety91 #48570 üzenetére
Akkor ezzel itt le is zárhatjuk.
Halvány fogalmad sincs, a sejtésedet pedig semmivel nem tudod alátámasztani.
Azért mert a te készüléked hibás lehet - ezt te magad ismerted el - az összes SP nem szar.Egyébként veszekedés és vita között óriási különbség van. Az ilyen jellegű lesajnáló kijelentésedet pedig legközelebb tartsd magadban!
-
darvinya
titán
válasz
jety91 #48567 üzenetére
Biztos hibás a készüléked.
Én több hónapon keresztül volt kezemben M2, és egyáltalán nem volt jobb.
Sőt néha megakadt, mikor appdrawerben lapoztam, pedig 2 file böngésző volt rajta csak.Mint említet Air fórumtárs, hogy egy app megnyitása nem csak önmagát hívja meg.
Több egyéb háttér szolgáltatásokat is megnyit. -
air
nagyúr
válasz
jety91 #48567 üzenetére
Ne haragudj, de ez nekem nem magyarázat.
"csak egy messenger fut aktívként"
Több aktív folyamat is fut, legfeljebb a messenger van az előtérben, ami azért valljuk be, meglehetősen elb.-ott alkalmazás az fb klienssel együtt.
A hardveres problémáidért nem a kernel felel. Hogy az M2 megveri használhatósában, azért szintén nem tehető egyértelműen csak a kernel felelőssé. -
norbert1998
nagyúr
válasz
jety91 #48144 üzenetére
A szkripteres megoldás? Az utóbbi 2 hónap ignore-only módban voltam, javarészt, minden érdemesről lemaradtam, csak nagy
és
jeleket meg bagyusz-t kerestem, de nem találtam.
Halódik 3 hónap után a PAC, a snapchat már gyakran kiakasztja másodpercekre, pedig amúgy nem lenne vele gond. Lehet, kipróbálom akkor a fix-elést mégegyszer, mert eddig teljesn sikertelen volt. Aztán majd meglátjuk.
Szóval, akkor melyik megoldás van?
-
jety91
őstag
válasz
jety91 #45942 üzenetére
- Mobiladat nálam nem megy (felkiáltójel van csak)
- Fényerőállítás nincs (ahogy bagyusz írta, kivette)
- 1-2 helyen bugos még a System UI, de eddig semmi FC nem volt
- Nem tudom bekapcsolni az auto sync-et a google accounthoz (Van valahol valami kapcsoló rá?)
- Nem tudom átállítani az időjárás appban a Farenheit-et Celsius-ra -
Sordoran
addikt
válasz
jety91 #44707 üzenetére
Azért azt ne felejtsük el, hogy a fólia és a kijelző karcolódási készsége közel sincs egymáshoz. Attól, hogy a fólia karcolódik, annak a kijelző még ellenállhat. De itt tényleg egyén válogatja, ki hogy használja, tárolja, hordja a telefont. Ha nagyon nem bízik magában, rakjon rá fóliát, attól baja nem lesz.
-
air
nagyúr
válasz
jety91 #44533 üzenetére
"garanciában (saját költségre) javítottak"
Ez fogalomzavar. Vagy garanciális szolgáltatásban javítanak valamit, vagy saját költségre.
Azért mert egy készülék egyik alkatrészét a felhasználó hibájából csak saját költségére javítják, azért a készülék nem veszíti el teljes egészében a garanciális szolgáltatásra való jogosultságát.
Ha egy másik része gyártási- vagy alkatrész hiba miatt válik üzemképtelenné, akkor arra vonatkozhat a garanciális szolgáltatás. Vagyis azt a hibát javítják garanciában.
Ugye azért mert valamit még nem láttál, elhiszed, hogy létezhet. -
Sordoran
addikt
válasz
jety91 #42434 üzenetére
Valóban volt ilyen, viszont külön hírként sose jelentette be a Sony, csak a különböző hír oldalak vették át biztos tényként. Amilyen minőségben dolgozik a Sony, és amennyire naprakészek az alkalmazottai (decemberi 4.3-as őrület, mikor egyik alkalmazott szerint már kinn is volt, másik azt se tudta lesz-e), simán lehet, hogy hibásan írták ki jövőbeni verziónak, és csak javították később. A 4.4-es híreket mi, a közösség erősítettük fel, és kezdték el sokan tényként kezelni, hála a weboldalon szereplő "lehetőség elemzés" miatt, és a pár, azóta kiderült hogy kamu kiszivárgott információnak (belső fejlesztő szerint már készül, kiszivárgott frissítési menetrend, ami már akkor hibádzott más készülékekkel kapcsolatban amúgy). Lehet ez a Sony marketingjének része volt, hogy még eladják a raktáron lévő készülékeket, de akkor is, ők biztosra nem mondták (leszámítva rövid ideig a hibás oldal kiírást), mert mi magunk, a közösség terjesztettük minden pletykára hivatkozva, ezzel a Sony kezére játszva.
Amúgy sima első generációs Z tulajként se örülnék előre, mert ismerve a Sony-t, kijön rá az 5.0, kap egy javítást és vége a dalnak. Amilyen bugos lesz (és lesz benne), úgy marad, mostani 4.4 is pár készüléken olyan amilyen.
-
mrlujoak
veterán
válasz
jety91 #42420 üzenetére
Nekem meg van Z-m. ...és SP-m is, mivel páromnak én vettem. Szal...
Az SP frissítését is mindig fenntartással kezeltem, mert biztosat a Sony soha nem mondott.
2011 óta erre ügyel. (PLAY)
Az, hogy volt egy ábra a Sony oldalán, mint jövő, az tökéletesen elégtelen írásos ígéretnek.
Vizsgálták, és igen, pedzegették a 4.4-et.Anno a V-m esetében sem hisztiztem. Más igen.
-
szanozs
aktív tag
válasz
jety91 #42188 üzenetére
Ezért is kérdeztem.
Mert nekem csak a 12.1.A.0.266 telenoros ftf van meg. Ezt raktam fel flashtool-al. Gondoltam majd ráfrissítem SUS-al 12.1.A.1.205. De nem sikerült, ugye. Most pedig nem találok sehol 1.205 telenoros ftf-et. Akkor, hogy csináljam? Tud valaki linkelni egy telenoros 205 ftf-et? -
bagyusz
őstag
-
-
darvinya
titán
válasz
jety91 #42113 üzenetére
Nekem is kb. ennyi jött le és érezhetően akad, érintést is nehezebben veszi be(még kesztyűs módban is!), s rosszabb RAM kezelés is.
Az Android L témát sem akarja rendesen kezelni, pedig teljes gyalulva raktam fel.
Már elsőre kiszúrtam, hogy nyelv választót nem adta be, hanem eldöntötte Ő angolul kommunikál velem.Ha meg van az eredeti fw-ről a PCC(volt SUS) file-ok, azt rakd fel.
Ha ennél is csinálja, akkor SIM hiba. -
darvinya
titán
válasz
jety91 #42111 üzenetére
Mekkora volt a ftf?
Én nemrég raktam fel telora Flashtool által letöltött CE3-ast, aminek ≈800MB volt a mérete.
Ezt holnap legyalulom majd, mert érezhetően valami nem kerek.
Ráadásul az eredeti fw PCC file-okból összerakott ftf ≈900MB.
Pedig semmi plusz app nincs benne, teljesen alap. -
-
-
mbalint987
aktív tag
válasz
jety91 #38763 üzenetére
Nem lehet, a T a Sony szervizszoftverével próbálta, de nekem ODIN-nal is megpróbálták (saját szememmel láttam), nem ment nekik (mikor a szoftver hozzáfért volna a /data partícióhoz, a telefon megtagadta a hozzáférést). Nem hiszem, hogy egy mezei Flashtool túllépne a Sony szoftverén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest