Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmoki
senior tag
válasz aszti75 #47626 üzenetére
szerintem nem, mert samun is megvannak a gyári android rendszerprogramjai, arról meg ez is beszámol.
az xperia app-ok pedig szerintem mind törölhető.
még egyszer ez csak az én véleményem, nem próbáltam, ha vársz valaki okosabbra lehet jobban jársz
de találtam egy másik listát is"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
MODERÁTOR
-
sgeza
veterán
válasz aszti75 #48157 üzenetére
Dettó. Én 206 órával ezelőtt azért indítottam újra a szintén kibuherált, rootolt, gyári romomat, mert az egyik xposed-os alkalmazás telepítése után ezt igényelte. Természetesen nekem sem fagy, és nem is lassul be. Kétségtelen, hogy a custom romok pörgősebbek, de mindent összevetve nekem a legjobban a buherált gyári jött be.
-
Szmoki
senior tag
Hát ez igazából erősen felhasználás függő. Az én igényeimhez újra kell indítani, hogy pörgős maradjon. Viber, Facebook, messenger, lux, viper4android, erobot stb. Hiába van a greenify, egyszerűen belassul érezhetően.
"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
Rimuru
veterán
Gyengék vagytok (1400 óra).
norbert1998: Elsőnek tényleg gyors volt, viszont hamar leszedtem mert nagyon belassult...
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
szaszaboy0
tag
válasz aszti75 #48268 üzenetére
(#48259)
Viszont tényleg semmi értelme használni, nem ajánlom senkinek napi használatra.
Akármit csinálok vele mindig vmi megáll vagy belassul. Most pl a kamera adta meg magát.
A viper4androidot sikerült működésre bírnom ehhez is kellett egy selinux mode changer progi de amúgy mindig vmi beakad és elég sok idő mire magához tér. Van LTE nekem v3 fix-el is volt csak nehézkesen tér magához az indítás után.
Így hát megy vissza a bevált slimkat.[ Szerkesztve ]
Üdv Szabi
-
air
nagyúr
válasz aszti75 #48271 üzenetére
Mintha azt olvastam volna az xda-n, hogy a v4 fixet a v3 után kell feltenni.
Beállítási lehetőségek: forrás szinten ez még mindig az a pre-pre béta, amit Bagyusz legelőször kiadott. Már akkor írta, hogy egyelőre semmi ilyen nincs benne, és úgy látom, hogy ebben a témában már nem is lesz előrelépés.
A régiek közül, sajnos, már senki nem foglalkozik az LBL-re való portolással.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
gooool
őstag
válasz aszti75 #48349 üzenetére
Az érdekes, nekem működött az értesítés csak abban az esetben nem, ha kilőttem véletlen. Mondjuk letöröltem a FB appokat, a telefon is megköszönte, Chrome-os mobil felületen vagy ha feltétlen kell az értesítés, akkor UC Browserben hibátlan a FB.
Itt vannak a zip-ek, remélem beválik:
12.5 update
lagfix[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
darvinya
titán
válasz aszti75 #48442 üzenetére
Nem, ez csak a fw készítés miatt van.
Azaz feltöltheted.Azért indult újra, mert flash pakk készítés előtt dugtad rá a telot flash módban.
Akkor kell csak rádugni flash módban, mikor kéri („Please connect your device into flashmode.” ).Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
air
nagyúr
válasz aszti75 #48495 üzenetére
Ha a +1 azt jelenti, hogy csatlakozom hozzád, mindenben egyetértek veled, akkor ezt a hsz-t én "-1"-ezem.
Semmivel sem tudok egyetérteni benne.
Norbi véleményét viszont osztom. Ha csak telefon kell, akkor nyomógombos, buta készülék.
WP messze nem okostelefon.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz aszti75 #48500 üzenetére
Mutass tűzfalat, app lockot vagy bármi olyan alkalmazást ami egy másikkal képes kommunikálni!
A rendszer elb.-ottságából adódóan ez kizárt.
A WP messze az Android mögött kullog használhatóságban és hatékonyságban. Talán évek múlva lehet ott ahol most van a droid.
Szerinted miért húzta elő most az MS a Win10 kapcsán azt az ötletet, hogy droidos alkalmazásokat is képes lesz futtatni? Biztosan nem azért mert bármiben is az Android előtt járnának.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
norbert1998
nagyúr
válasz aszti75 #48634 üzenetére
Sajnos akkor te eddig csak írástudatlanok/-tanulók csoportjában jártál. A fórumozók nagy része igenis tud helyesen írni. Annyi előfordul (különböző okok miatt, mint például, hogy angliában lakik, és angol billentyűzetet használ és)nincs ékezet, esetleg mondatkezdés nem nagybetűvel történik, vagy félrepötyög. Sőt, én valójában a te "gondodbaa" sem kötöttem volna bele, mert minek? Előfordul.
Ne vedd a lelkedre, ignore vagy béküljetek, ennyi(Vagy írj helyesebben )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest