Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
Ha bemegyek egy T-pontba és kérem hogy adjanak egy működő SP-t a kezembe akkor adnak ? Mert ugye kikapcsolt állapotban adnak vidáman, de engem a kijelző érdekelne, összehasonlítanám a sajátommal.
-
AeSDé Team
őstag
Oks köszi majd ha arra járok végignézek minden mobilos boltot
-
AeSDé Team
őstag
SP tulajok, mennyit eszik meg a rendszer az 1GB memóriából ? Mert láttam már olyan telót ahol kb. 600MB foglalt memória volt ürítés után (az valami kisebb HTC volt kb. 700MB rammal).
A saját telóm meg max 200-250-et zabál a 345-ből.
(Szerk.: az enyémen főzött rom van Ram Managerrer, remélem egy SP-n nem kell majd (ha megveszem ) ilyen eszközhöz folyanodnom hogy el tudjak indítani egy játékot)[ Szerkesztve ]
-
AeSDé Team
őstag
T-mobilnál meddig őrzi a teló ezt a kellemes árát feltöltőkártyával ? Csak akció vagy végleges ?
-
AeSDé Team
őstag
válasz pudingstyle #2245 üzenetére
Köszi, akkor mág van idő
-
AeSDé Team
őstag
Mivel az enyémen még nem volt soha, nem tudom meddig jó egy ilyen. Meg attól is félek hogy ha én teszem rá buborékos lesz, vagy feljön a széle, más lesz a kijelző tapintása, stb. Ha valamelyik boltban lenne kifejezetten az enyémre való akkor ott helyben vennék, de netről lusta vagyok
-
AeSDé Team
őstag
válasz California1 #2311 üzenetére
Te biztosan úgy érted hogy a launchered kezdőképernyője átfordul landscape módba.
(csak segítettem értelmezni)Egyébként beállításokban a képernyő tájolásához kell pipát tenni, SP-n nem tudom mi a neve ennek az opciónak, úgy tudom feljebb ezt már írták.
[ Szerkesztve ]
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok, karácsonyra talán összejön egy új telefon, egyértelműen az Xperia SP-re esett a választás.
Keresgéltem is árukeresőn, átnéztem pár GSM boltot és ez a 3 volt a legszimpatikusabb, megbízhatónak tűnő. Kérnélek titeket, tapasztalt vásárlókat hogy mondjátok meg melyik online boltot és azon belül melyik csomagot válasszam.Fontos lenne: hiba esetén egyszerűen érvényesíthető garancia magyarországon, teljes csomag (töltő leírás stb, magyar nyelv) és természetesen a minél jobb ÁR, ugyanis vannak teljes csomagok 100K felett is, de ezeket nem szívesen választanám..
Boltok:
[link]Az válaszokat előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
AeSDé Team
őstag
Csak azért szerettem volna független telefont mert arra pakolhatok custom romokat. OT-995-öm van, már hozzászoktam hogy csak ezekkel préselhetek ki belőle normális teljesítményt. Bár néha így is idegörlő tud lenni..
Ehhez képest egy villámgyors és jó minőségű telefont készülök megvásárolni, van egy olyan érzésem hogy eszembe sem jut majd a custom rom lehetősége. Na meg kár lenne azért a szép Sony felületért is
Hosszú távra tervezek, és 2 dolgot várok el: multitasking és játékok.
Előbbi ésszerű határokon belül, pl. Skype + Messenger + Chrome.
Játékok szempontjából az Adreno 320-nak a FullHD sem okoz gondot, így magasak az elvárásaim. Szeretném ha kihúznám vele kb. 2 évig, ennyit szerintetek kibír ilyen igények mellett? -
AeSDé Team
őstag
válasz tutuhawer #11516 üzenetére
PartNero GSM oldal nagyon tetszik, a facebook oldalukat olvasgatva kedvesek a vevőkkel, és az ár is jó (71e ft)
Köszi a válasokat!
Az hogy a Real Racing nem fut rendesen az nem feltétlenül a telefon hibája, szerintem az a játék sokaknak okoz bosszúságot Nem fogok S800-as telefont venni csak az ilyen optimalizálatlan játékok miatt[ Szerkesztve ]
-
AeSDé Team
őstag
Mennyire gyenge az a gyenge WiFi? Mert az Alcatelen (995) nagyon zavaróan gyenge, ha az SP csak egy hajszálnyival is rosszabb akkor már nem fogná a szobámban a routerem jelét.
-
AeSDé Team
őstag
Mennyire megy a multitasking ezzel a telefonnal? Youtube-on láttam hogy a játékokat szépen viszi (pl. Asphalt 8 full grafikán), de nem tudom menyire elegendő az az 1Gb RAM.
Pl. egy csúcs játék futtatása közben bezáródnak a háttérfolyamatok? Ha játék közben kilépsz a kezdőképernyőre és felnézel facebook-ra, a játék fut a hátérben ? -
AeSDé Team
őstag
válasz raziel01 #11584 üzenetére
Alcatelen hozzászoktam ahhoz hogy Messenger és játék nem fog egyszerre menni.. de azt hittem itt másképp lesz BlueStack android emulátorban is ugyanennyi ram áll rendelkezésre, és ott nem záródnak be a háttérfolyamatok, biztos csak szoftveres hiba. Ha valóban lesz 4.4, annak a ram kezelése talán javít rajta.
[ Szerkesztve ]
-
AeSDé Team
őstag
A kesztyűs mód mennyire érzékeny? Íróeszközzel vezérelhető?
-
AeSDé Team
őstag
-
AeSDé Team
őstag
-
AeSDé Team
őstag
Szerintetek az SP elviszi majd ezt? Ha az Alcatelem elvite a VC-t akkor van rá esély, nem?
-
AeSDé Team
őstag
válasz counterbill #11756 üzenetére
Azt nem tudtam hogy azok alatt csak emulátor volt, de akkor mi a garancia hogy ezt egy jobban optimalizált rendszer hajtja majd?
A helyigény nem kérdés ha van egy nagyobb memóriakártyád De tuti nagy lesz, gépen 4GB :/
[ Szerkesztve ]
-
AeSDé Team
őstag
válasz Gedeon31 #11847 üzenetére
Nem lehet hogy a routered dobál le, és nem a telefonnal van a gond?
Nekem először egy álló ZTE routerem volt, képet most nem találok. Folyton ledobált WiFi-ről, meg néha a gépet is internetről, elment a TV adás, stb. Kértünk egy újat, ilyen tepsit hoztak: [link]
Ezen a WiFi hangyányival erősebb, és nem dobott le még egyszer sem. De miért nem TP linkeset adnak? Még kérni sem lehet, hiába mondtam hogy fizetnénk is érte. Csak ez a vacak van[ Szerkesztve ]
-
AeSDé Team
őstag
Megjött Írok pár sort, aki vásárlás előtt áll olvassa el
Kijelző pozitív csalódás, például a minta videó gyönyörű látvány, a sziklák flett repülve szinte térhatást kelt. Játékokban és egyéb appokban jobban kijön a TFT fakósága, pl. minecraftban közel sem olyan zöld a zöld mint amilyen az Alcatelen volt. De! ez ne riasszon el senkit, csak kritika volt, a látvány így is nagyon szép.
A hardver bivajerős, sokkal smoothabb az élmény, a játékok csodásan futnak rajta maximumra tolva, néha néha egy egy kis megakadás van csak. Eddig még semmilyen app nem záródott be magától.
A kamerában csalódtam egyedül, részletek alig vannak, nagyon zajos a kép. Egyenlőre ráfogtam a borús időjárásra, holnap lövök még pár képet.
WiFi az OT-995-höz viszonyítva JOBB LETT! Nem sokkal, csak kicsit, de mindenképp jobbEzeket úgy írom egy másfél évet idegeskedtem végig egy OT-995-el. Ezt a telefont viszont már most imádom, kívülről és belülről is meggyőzött, pár óra alatt Köszönöm mindenkinek a bíztatást, nem bántam meg.
-
AeSDé Team
őstag
válasz AeSDé Team #11901 üzenetére
Valaki segítsen gyorsan, hogy lehet letölteni az alap android billentyűzetet? nagyon idegen nekem ez a sony, minden máshol van. és a felugró nagy méretű billentyűket se lehet kikapcsolni, gépelek és megfájdul a fejem a villogástól
-
AeSDé Team
őstag
Hogyan tudok CWM-be bootolni ezen az eszközön? Szeretnék egy mentést az alap romról, még root elött
Honnan szedhetek le megfelelő cwm-et? -
AeSDé Team
őstag
Hol tudom beállítani a hívó szám kijelzését? Sehol sem találtam
-
AeSDé Team
őstag
válasz oliwire #11997 üzenetére
Nekem csak arra kell a CWM hogy rootolás után ha szervízbe akarom vinni, vagy kijön a 4.3 akkor vissza tudjam tenni a gyári romot.
Ez megoldható más módszerrel is? Biztos van hard reset, vagy gépen valanilyen program a Sony-tól ami újrarakja.
Olyan megoldás kéne ami nem hagy semmilyen nyomot a telefonon.[ Szerkesztve ]
-
AeSDé Team
őstag
válasz oliwire #12002 üzenetére
Ilyenkor mi van? Az utolsó pár sort másoltam ki a cmd ablakból. A telefon nem lett rootolva.
Device detected: C5303 (12.0.A.2.254)
C5303 (12.0.A.2.254) is not supported.
You need to manage to get remap_pfn_range addresses.
--- cleaning
--- Please wait device is now rebooting
ALL DONE!!!
A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt . . .Root előtt azt a ,,DPInst64"-et raktam fel, mi az az ADB és melyiket telepítsem belőle? Mert abban a mappában SP nincs, csak egyéb Sony telefonok.
[ Szerkesztve ]
-
AeSDé Team
őstag
válasz AeSDé Team #12007 üzenetére
Eszembe jutott hogy talán újra kéne indítani a számítógépet. Most más hibaüzenetet kapok. Valaki segítene?
A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt . . .
--- STARTING ----
--- WAITING FOR DEVICE
error: more than one device and emulator
--- creating temporary directory
--- cleaning
--- pushing files
--- cleaning
--- Please wait device is now rebooting
ALL DONE!!!
A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt . . .[ Szerkesztve ]
-
AeSDé Team
őstag
válasz oliwire #12015 üzenetére
Amikor az 1.257-es kernelt flashelem, pirossal ezt írja ki:
07/029/2013 23:29:54 - ERROR - Error in processHeader : 995 : Az I/O művelet megszakítva. (Egy folyamat véget ért, vagy egy alkalmazás megszakította az I/O műveletet.)
07/029/2013 23:29:54 - ERROR - Error flashing. AbortedÚjraindítom a gépem és megpróbálom újra.
[ Szerkesztve ]
-
AeSDé Team
őstag
válasz roland091 #12017 üzenetére
Fel, még előtte. Windows reboot után ment a flash.
Most rootolásnál akadtam el, ezt ismételgeti folyton, a végén kiírja hogy ALL DONE! de nem csinált semmit.A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt . . .
--- STARTING ----
--- WAITING FOR DEVICE
adb server is out of date. killing...
ADB server didn't ACK
* failed to start daemon *
error:
--- creating temporary directory
* daemon started successfully *
** daemon still not runningerror: cannot connect to daemon
--- cleaning