Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
jety91
őstag
válasz
darvinya #49356 üzenetére
Ez már nem az én gondom, max az övé. A tényen nem változtat, hogy sok SP fordul meg nála a többi telefonhoz képest.
air:
Az zavar, hogy ha bárki meri szidni a telefont ti egyből leszóljátok hogy ő a gyökér, szarul használja a telefonját, dögöljön meg.Steve-t szeretném megvédeni, mivel ő sem akkora szaki mint darvinya aki részletesen leírja a dolgokat, így nincs is akkora rálátása, hogy egyáltalán mi a baja a telefonnak. Én sem vagyok hardver guru, de annyival bőven tisztában vagyok hogy, ha csoptársam SP-je tökéletesen működik ugyanazzal a CM verzióval, mint amit én használok, az enyém meg napi 2-3x besárgul, akkor valami nem kóser a telefonomban... A fagyásokat rá lehet fogni az appokra, de a sárgulást nem. Nem érdekel, hogy HW/SW hiba, egyszerűen irritáló a jelenség.
Csak hogy lásd nálam milyen hibák vannak, amik nem szoftveresek:
- Kijelző sárgulás napi 2-3x
- Érintőpanel érzéketlenség a fémkeret megfogása nélkül
- Ha bekapcsolom a magas érintésérzékenységet akkor meg sokszor reggelente egy kis párától megbolondul az érintőpanel
- BT headset ha a nyakamba van csiptetve, és a telefon a zsebemben van egy kisebb zaj mellett már nem képes a telefon a hangot továbbítani szakadozás nélkül (másik telefon ugyanazon a helyen ugyanazzal a headsettel igen)
- Sokszor meleg a telefon az elmúlt fél évben, ezért elkezdett repedezni az akksi felett lévő műanyag (púpusodik az akksi gondolom)
- Hátlapon lévő pöckök elkezdtek töredezni, gondolom a feljebb írt jelenség miatt (is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- LEGO klub
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ukrajnai háború
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest