Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
LendvaiFeri1
addikt
Befosott a lezáró/feloldó gomb, így perpill most be sem tudom kapcsolni a telót. Hol javítják az ilyet?
-
LendvaiFeri1
addikt
Telekomos telón miért nem jelzi a frissítést?
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Vjankovics82 #6850 üzenetére
Ebay. Beletelik pár hétbe, megjön, de jobb, mint több ezerért venni.
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
A héten voltunk lézerharcozni, amikor a másik két csapat játszott akkor videóztam. Pár perc után magától kilépett, majd utána vissza sem lehetett lépni a kamerába, elég fusztráló volt, ráadásul a videó is elveszett. Nem elsőször csinálja ezt, már kezd kicsit idegesítő lenni...
Erre van valami megoldás?
-
LendvaiFeri1
addikt
Ha teszek rá videót, azt milyen formátumban tegyem?
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #4173 üzenetére
Most meg jó, hihetetlen...
-
LendvaiFeri1
addikt
Már korábban írtam, de meg kérdezem még 1x. USB kábellel bedugom a gépbe a telefont, de a gép nem ismeri fel, vagyis felismeri, de valami "hordozható médialejátszót" ír. Hogyan lehetne ezt orvosolni?
-
LendvaiFeri1
addikt
Videót szeretnék tenni a telefonra, azon belül pedig az SD kártyára. Amikor bedugom, a gép nem ismeri fel. Miért van ez?
-
LendvaiFeri1
addikt
YT-n miért csak 480p van?
-
LendvaiFeri1
addikt
A háttékrépet hogy tudom úgy beállítani a saját képeimből, hogy ne legyenek pixelesek?
A kép megvágása után beteszi ugyan, de hihetetlenül rossz minőségű.
-
LendvaiFeri1
addikt
Hogy kell rátenni a 4.4-et??
-
LendvaiFeri1
addikt
Az miért van, hogy a
Dungeon Hunter 4magától kilép? Fogja magát, és kilép a "kezdő" képernyőre.Elég idegesítő, hogy kezdhetem előről az adott szintet. -
LendvaiFeri1
addikt
Az miért van, hogy a YT csak 360p-ben játsza le a videót, mikor az lehetne 720, vagy akár 1080p is?
-
LendvaiFeri1
addikt
Halihó,
ma M2 tulaj lettem, WIFI csatlakozás után dobott egy frissítést az android 4.4-el kapcsolatban, az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell frissíteni, mennyi idő, míg lefrissíti illetve, hogy megéri-e frissíteni.
A válaszokat előre is köszönöm.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Pistike1985 #1614 üzenetére
Mindenben +1, csak az SP-ben a 2 mag erősebb, mint az M2-ben a 4.
-
LendvaiFeri1
addikt
Előre is bocsi mindekitől, ha zöldésgeket beszélek, vagy kérdezek, de miben lesz más a KK, mint a mostani 4.3?
-
LendvaiFeri1
addikt
Ti, ha használtok tokot, akkor milyenfajtát?
Szilikonost, rendes tokosat, amit húzgálni kell, vagy ilyen kinyithatós cuccost, vagy esetleg valami mást?
-
LendvaiFeri1
addikt
A szomszéd városban van egy T-mobile üzlez, ott szeretném megvenni a készüléket.A T-mobile oldalán, van olya opció, hogy "Azonnal átveheted! Raktáron 29 Telekom üzletben ", a baj az, hogy ahol én szeretném megvenni, azt a kereskedést nem mutatja az oldal.Ezek szerint ott nem is tudám meg venni?
-
LendvaiFeri1
addikt
Ez engem is érdekelne, de ki is fejtenétek, hogy miért?
-
LendvaiFeri1
addikt
Ti hol, és mennyiért vettétek a készüléket?
-
LendvaiFeri1
addikt
Tiszteletem.
A készülék a T-mobilnál 80990 Ft, más internetes oldalon pedig 58 390 Ft [link]
Miben különbözik az internetes készülék a "bolti" verziótol?
Ha ezt a készüléket szeretném megvásárolni, akkor nyugodt szívvel rendelhetném-e meg az általam megadott oldalról?
A válaszokat előre is köszönöm.
Közben jobban megnéztem, és lehet, hogy a 4G, ami miatt drágább?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest