- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én most váltottam 3ról 5re, és érezhető a külső kijelző méretének növekedése. Nem nött nagyot, de én fold3on kb mindenért kinyitottam a telefont, most meg 50-50 százalékban használom. Szerintem ezért is döglött meg az átvezető kábel benne, mert én szerintem átlagon felül nyitogattam
-
Adamul
tag
Ohh valóban, most sikerült. Valszeg az lehet a dolog nyitja h tényleg egyenesen felfelé kellett húzni én meg kicsit sréjjen oldalra próbáltam
-
Adamul
tag
Sziasztok!
Én is egy ilyen telefon boldog tulajdonosa lettem!Egy Oneplus 9 Pro-ról válrottam az alapesetben túl nagy volt, itt optimálisabb hogy becsukva kisebb, de kinyitva meg mégis jóformán tablet méretet kapok. A töltés 25/11w-os sebessége fájó lassulás lesz a 65/50W után... De a kijelző és többletfunkcionalitás bízom benne hogy kárpótol ezekért. Úgy gondolonm, hogy jelenleg semmi értelme nincs ettől újabbat venni, ha még a legújabb fold is megragad ennél a 25W-nál...
Egy kérdésem is lenne, elkezdtem "belakni" a telót, rákerült a rengeteg appom amit szépen mappákba rendszereztem. Viszont az egyiket szeretném visszatenni a főmenübe, tehát hogy azon belül ne legyen mappába. Erre az istennek se találtam egyszerű opciót, van rá vmi trükk esetleg?
Köszönöm előre is! -
TheMiller
tag
Sziasztok,
Segítsetek kérlek, kezd erősen leválni a belső kijelzővédő fóliám. Hol lehetne ezt fizetősbe cseréni úgy (Budapesten), hogy helyszínen megcsinálják? (akár pár órán belül/aznap)
Köszönöm! -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Az előrejelzés szerint 11.27-én várható a OneUI 6 - Android 14 páros a készülékre.
-
válasz
szalai112 #2588 üzenetére
Igen, tudom, a kijelzőt kb 3 hónapos korában össze törtem. Igazából akkor kellett volna leadni, nem is mondtak akkor még sokat a javításra. Azóta eltelt 1.5 év, most elkezdte a hülyeségeket, nincs BT kinyitva, nincs hang kinyit, majd most már kinyitom és nincs kép sem.
Ha mindegy, ha a garit nem is fogadják el, akkor is szerintem megjavíttatom, hanem mondanak nagyon nagy számot. A kijelző cserére asszem tavaly 55ezret mondtak.helixP: szerintem is, de azért megpróbálom
-
-
Na, teljesen meghalt mostmár a telefonomba valami, és mostmár ha kinyitom kép sincs, söt a kis kijelző ki sem kapcsol. Na mindegy elö kotortam a gar levelet meg a számlát. Bárhová beadhatom? Vagy mindenképpen az oktogonra vigyem be?
-
Zsolt,72
senior tag
-
Zsolt,72
senior tag
@amstorm
@helixPNe hagyjátok magatokat.
Hivatkozzatok a hatályos jogszabály megfelelő pontjára:
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet
az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról
4. § * (1) * A jótállásból eredő jogok – a (3) bekezdésben foglalt kivétellel – a jótállási jeggyel érvényesíthetőek, amelynek nem tehető feltételévé a fogyasztási cikk felbontott csomagolásának a fogyasztó általi visszaszolgáltatása.
Esetleg ide is megírhatjátok: [link] -
helixP
nagyúr
Lőjjetek le, ha sok belőlem, meg a garanciás témámból, de...
A telefont ajándékba kaptam, garijegy szépen ló van töltve, ár, vásárlási idő, pecsét, akurés stb. de számla nincs. A kereskedő Bravo Phone nem is ad (nem nekem történt az értékesítés, szerintem ez logikus is ).
Samsung szervíz el fogja így majd fogadni? -
Na újabb érdekesség, hogy ha kinyitva nincs hangja a telefonnak. Ha elkezdem becsukni, akkor egyszercsak megjön a hang. Gondolom valami szalgkábel megmakkant.
-
Sziasztok,
Van egy olyan gondom egy ideje, de csak most jöttem rá, hogy ha ki van nyitva a telefon, a rácsatlakozott bt eszközökből nem jön hang. Nem csak egy dologgal próbáltam, de csak most jöttem rá az összefüggésre. Esetleg egy SW hiba, és másnál is van ilyen? -
helixP
nagyúr
Akinek volt kijelző repedések a hajtás mellett, annak úgy indult, hogy lett egy pár mm-es apró repedés, ami aztán tovább "fejlődött"...?
-
FeZ...
aktív tag
Sziasztok !
Most kezdtem el olvasni a fórumot az elejéről, de mivel nincsen összefoglaló és ahol tartok, addig még nem volt érintve a téma, megkérdezném, hogy ezen a készüléken is megoldható CSC cserével a hívásrögzítés ?
-
-
Beantech
aktív tag
Ha nincs semmi komolyabb sérülés a telefonon akkor szerintem nem problémáznak, egy próbát megér ha könnyen megoldható. Én tavaly cseréltettem Oktogonon volt a sarkon egy mini festék lepattogás ütéstől de nem kötöszködtem semmit kicserélték a fóliát két napon belül.
Igaz azóta sajnos az a fólia is feljött kb. 3-4 hete és a következő már 18 ezer lett volna. -
nyipp
csendes tag
Sziasztok, többektől olvasom, hogy a középen repedő/felváló fóliát nem cserélik garanciában mindenféle bull@@it indokokra hivatkozva. Az ilyesmit nem lehet megtámadni valamilyen módon (fogyasztóvédelem, pénzügyi békéltető testület, whatever)? Elég durván hangzik, hogy egy ennyire nyilvánvaló típushiba javítása alól ki tud bújni a szervíz.
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Lehetsèges,hogy a vibramotor beállításkor nem működik, amúgy meg igen?Ha javításra szorul,akkor mennyi lehet ennek a költsége?
-
helixP
nagyúr
'ÉS' feltételt tud kezelni a Bixby? Pl. Este 11 után ÉS vezetéknélküli töltés esetén történjen valamilyen esemény?
Köszi...amúgy van Bixby topic?
-
decemberbe volt 1 éves. Már egyszer beszéltem a szervízzel, és egész jó árat mondtak a külső kijelző cserélre. És gondolkodom, hogy ha leadom, mondom, hogy garamciába a zsanért is megnézhetnék, mert nem nyílik ki teljesen, meg a kijelzőre is mondhatnának valamit
Ja, és az aksi sem a legjobb, 5%-nál kikapcsol a készülék. -
depence
tag
Felesleges váltani, alig vannak különbségek, meg baromi drága!
-
Akkor megtöröm a csendet
Az, hogy nem nyílik ki teljesen a telefon, vajon leadható gariba?
Amúgy eszméletlen milyen csúnyán reped középen a kijelző... -
icemad
nagyúr
Megint jött szoftver frissítés,de úgy látom csak biztonsági.
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Van olyan apk ami megmondja hányszor nyitottam a fold telefonom? -
icemad
nagyúr
Sziasztok. Nálam már elérhető lett az új one ui 5.1.1.
-
helixP
nagyúr
válasz
Winchester95 #2529 üzenetére
Kamera lényegesen jobb a 4-esnél már.
Első kijelzővédő üveg: Ringke Invisible Defender ID. -
Winchester95
őstag
Nekem is most cserélték a teljes telefont.
Fólia felvált akku gyenge volt.
Azt mondták nem csukódik a telefon teljesen össze, azért olyan a fólia. (Egyszer le is ejtettem és a zsanér alján volt 2 kis festék lepattogás).
Mindent is kicseréltek, vettem hozzá egy ütésálló tokot (kb 23 ezer ft volt) ami védi a zsanért is.
Nagyon ajánlom mindenkinek, megéri az árát védi mindenhol és jó fogást biztosít.SUPCASE UNICORN BEETLE PRO
Néztem a Fold4 Fold5 telefont is.
Kb semmi új nincs benne.
Ha a külső kijelző szélesebb lenne, megkapná a ténylegesen gyors töltést kamera is jobb lenne sokkal mindenhol akkor tuti váltanék. De ahogy elnézem ezek még évek...Akinek van bevállt fólia az első kijelzőre ( akár üveg) akkor írja meg légyszi.
Tokban hordáskor mindig felvált a jobb felső sarka a fóliáknak. -
Decske
senior tag
Sziasztok!
Tapasztalatként megosztom veletek, hátha valaki így jár, mint én.
Leadtam javításra a készülékemet (törött keret és középen repedező belső kijelző miatt), szervíz módba tettem a telefont. Egy hét után visszakaptam. Kijelzőket, akksit, keretet, hátlapot cseréltek. A szerviz módból való kilépés után nem ment a kamerám. Visszamentem, a szervizben nem találtak semmi hibát és azt tanácsolták, hogy adjak egy gyári visszaállítást a készüléknek.
A visszaállítás rendbetette a kamerákat. Szóval tök jó ez a szerviz mód, csak nem mindig működik (még) jól.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
SteveJobs #2526 üzenetére
Nem normális, főleg úgy hogy a telefonra nincs gyári olyan tok ami védi a zsanért.
Aki tőlem megvette a garanciális fold3-mat felvált belső fóliával is vele is eljátszották, hogy "úgy" megsérült a telefon zsanérszerkezete hiába raknák rá a fóliát felválni bullshit szöveggel. (kb 0,5mm pici sérülés volt a telefon sarkán). úgy hogy megvonták a garis fólia cserét...
Pedig már szét kuponozva nézegettem a fold 5-t ajándék tablettel 540 körül, de ezek után... (ráadásul gyári tokja 40k annak a telefonnak) -
SteveJobs
őstag
De ez normális dolog?
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésse fordulok felétek , hogy ismerősömnek nem megy a képernyője a telefonon(Galaxy Z fold 3). A kijelző hiba annyi , hogy a képernyő elsötétül teljesen , de az érintésre reagál mindenhol. Mind a külső illetve a belső kijelzőnél is megvan ez a jelenség. Állitólag szoftver frissitéssel jött elő ez a dolog, de nem biztos. Garanciával bevitte a telefont T-Mobilehoz. Elküldték szervizbe (TMX szerviz állitólag a T-Mobile hivatalos itthoni szervize) , majd vissza küldték , hogy nem rendeltetés szerűen volt használva. A nem rendeltetés szerűen volt használva annyit takar hogy a telefon 2 sarkán van kopás amit a tok, illetve a zsebből való kivétel okozott. Jogilag ezt meglehet támadni? Ez az indok teljesen nevetséges gondolok itt fogyasztó védelemre.
Válaszokat előre is köszönöm! -
Beantech
aktív tag
Használja valaki a Goodlock--> Navstar-nál a Show task stack beállitást?
Hasonlóan a tálcához lerakja lentre a nyitva levő programokat.
Sokkal jobban kedvelem mint a gyárit mert normál szélességű marad a vezérlőgomb csoport. (Évek óta próbálom magam rávenni a gesztusvezérlésre de nem megy valahogy.)
Ráadásul ebben nem a kihelyezett appok vannak ot + 2 éppen futó hanem csak az éppen futóak ami sokkal hasznosabb.A lényeg, a problémám ezzel hogy a navstar-nál nem rakja oda baloldalra az alkalmazás megnyitót mint az alap tálca ami meg rohadt jó lenne. Nincs valami app ami a kettőt ötvözné?
-
Beantech
aktív tag
A keskeny kijelző valóban fogásban sokkal kényelmesebb néha érzem azt pl. mikor éppen megyünk valahova és megállok keresgélni a térképen valamit vagy üzenetet irok hogy kinyitom a telót mert klasszisokkal kényelmesebb úgy elintézni ezeket mint becsukva.
Aztán lehet hogy igazából ez a probléma csak a fejemben létezik és egy szélesebb kijelzőnél meg a belső képarány változás zavarna, mert elég sokat olvasok a foldon ahol meg pont jó a képarány.
-
Decske
senior tag
válasz
Snoop27 #2511 üzenetére
Számomra pont, hogy előny a keskeny kijelző, sokkal kényelmesebb fogni és kezelni, mint a szélesebb társait.
Ha szélesebb lenne a külső kijelző, akkor meg a belső kijelző lenne nehézkesebben használható. Most, ha kinyitod, akkor magasabb, mint szélesebb a belső kijelző, amire a legtöbb app optimalizálva van, így nyitás után nem kell elfordítani a telefont. A pixel és oppo hajlítható telefonoknál nyitás után el kell fordítani a telefont, ha normálisan akarod használni szvsz.
-
Snoop27
őstag
válasz
Beantech #2502 üzenetére
Ez az én dilammám is, annyi különbséggel, hogy nálam 11 pro max-ot váltana, az 5 engem sem győzött meg, viszont a honor vs illetve v2 bejövős, a kérdés az, hogy az utóbbi mikor jön euba, viszont nagy valószinűséggel a támogatás és értékállóság jóval elmarad majd a samsungtól.
-
Beantech
aktív tag
válasz
Kincsesss #2504 üzenetére
Uhh.. Az elég kevés nem gondoltam hogy ennyire beesett.
Telekomban megnyomkodtam a Fold 5-öt de igazából a rés nélküli összecsukhatóság az jól jönne meg a kamera is jobb mint a 3-ban (de azt már a 4 is adná) de ezenkivül igazából a fold 3 is tud mindent.
Egyelőre kivárok megnézem jönnek-e esetleg még új foldable telók idefelé is. -
Beantech
aktív tag
válasz
Sumptuous #2499 üzenetére
Én is éppen a fold 4-eket nézegetem, nagy dilemmában vagyok hogy mire váltsak fold 3-ról. Nagyon vártam a fold 5t, reméltem kicsit szélesebb lesz de sajnos nem lett.
Most nem tudom ettől függetlenül beleugorjak-e vagy esetleg sokkal olcsóbban egy fold 4 vagy ami még basztatja a csőrömet az a Honor Magic V2 amire ha várni is kell de ha megjeleník eu-ban opció lehet. Csak ott meg a szoftver a kérdéses meg esetemben a knox miatt nem a legjobb (cég a knox-ot elfogadja mint megfelelő biztonsági cucc ezért nem kell a céges app samu/Apple esetében.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest