Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Sumptuous
üzenetére
Én is éppen a fold 4-eket nézegetem, nagy dilemmában vagyok hogy mire váltsak fold 3-ról. Nagyon vártam a fold 5t, reméltem kicsit szélesebb lesz de sajnos nem lett.
Most nem tudom ettől függetlenül beleugorjak-e vagy esetleg sokkal olcsóbban egy fold 4 vagy ami még basztatja a csőrömet az a Honor Magic V2 amire ha várni is kell de ha megjeleník eu-ban opció lehet. Csak ott meg a szoftver a kérdéses meg esetemben a knox miatt nem a legjobb (cég a knox-ot elfogadja mint megfelelő biztonsági cucc ezért nem kell a céges app samu/Apple esetében.) -
Maxximus
őstag
válasz
Sumptuous
üzenetére
Tok jó összefoglaló . Hasonlóakat tapasztaltam en is . Szinten 3- rol 4 re váltottam . A kijelző alacsonyabbsagat en már megszoktam, eleinte en is úgy éreztem higy a 3 asnak jobb képernyő mérete volt. A külső kijelző szélesebbsege viszont nagyon hasznos.
Johetenk a további tapasztalatok 👍Mas
Lehet külön állítani hogy a fő képernyő csukott és nyitott helyzetben máshogyan legyen beállítva ? Külső kijelző ne forogjon, belső meg igen ?Kepernyo szöveg méretet lehet külön külső- belső kijelzőn más méretre állítani ?
-
helixP
nagyúr
válasz
Sumptuous
üzenetére
Nem kell elolvasni még egyszer, értem én.
De honnan tudjuk ilyen marha biztosan, hogy a leváló fólia teszi tönkre a kijelzőt? Én csak erre vagyok kíváncsi. Milyen bizonyíték van erre azon túl, hogy egy-két embernek pont akkor ment tönkre a kijelző is, amikor a fólia elindult (mindkettő várható egy év után, egymástól függetlenül)
És ne értsd félre, most nem kötekedek, hanem tényleg jó lenne ezt empirikusan igazolni
-
amstorm
aktív tag
válasz
Sumptuous
üzenetére
Whitestone Samsung Galaxy Z Fold 3 kijelzővédő
én ilyet szerkesztettem rá mert kezdett középen feljönni az előző, egész jól sikerült egy 15 perces izzadás után
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi