Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pitterix: Gyógytorna
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Beantech
üzenetére
Az tipikus hiba, az átvezető szalagkábel adja meg magát. Ha jól emlékszem, van szervizes multad, így gondolom tudod mi az, de a többieknek: ez az alkatrész köti össze a két fél "telefont" és azok akkumukátorát, belső komponenseit, valamint az előlapi kijelzőt is az alaplappal. Mivel meghibásodott/megtört, nem látja már a wifi részt a telefon. Eddig a fold 4-eket láttam jellemzően iyen hibával, de akkor itt is megjelent.
"Sajnos" a kijelző tartósabb, mint ez a szalag kábel. (flex)
Az is gond, hogy ez az alkatrész közvetlenül a hajlított kijelzőrész alatt fut, így annak cseréje csak a hajlítható kijelző kiszerelésével oldható meg. Mivel ez egy elég kényes művelet, inkább az egész nagy kijelző modult szokták cserélni amiben van új ilyen átvezető és akkumulátor, és keret is.. Konkrétan az alaplap, a hátlap, külső kijelző, hangszóró és ilyen apróságok kivételével vadonat új telefon kerül vissza a tulajdonoshoz. -
Snoop27
őstag
válasz
Beantech
üzenetére
Ez az én dilammám is, annyi különbséggel, hogy nálam 11 pro max-ot váltana, az 5 engem sem győzött meg, viszont a honor vs illetve v2 bejövős, a kérdés az, hogy az utóbbi mikor jön euba, viszont nagy valószinűséggel a támogatás és értékállóság jóval elmarad majd a samsungtól.
-
helixP
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Beantech
üzenetére
Felhívtam gyorsba őket, garancia időn belül 1x cserélnek fóliát, amúgy 18 ezer forint.
Mondjuk az a durva, hogy én szerintem viszonylag kevésszer nyitom ki a telefont, pl este szoktam úgy filmezni netezgetni rajta, de napközbe viszonylag kevésszer nyitom ki, csak ha több ablakba böngészek, tehát én még viszonylag lightos user vagyok ebből a szempontból.Van aki rendelt belső teli fóliát esetleg ali-ról vagy máshonnan mert jó lenne ha lenne tartalék, de 18 ezret nem ér, ahogy a gyári silicone tok se ért 14 ezret....
-
válasz
Beantech
üzenetére
Na elhoztam tegnap a telót oktogonról. Érdekesség hogy nekem mikor leadták azt mondták nem kell letörölni a telót csak be kell tudják kapcsolni kell képernyőzár ezesetben. (Mondjuk én letöröltem amúgy is terveztem, csak mint infó.)
Uhh olyan mintha új telóm lenne.
A nyitás is valahogy sokkal simább lett megint, nem tudom hogy kitakaritották-e vagy csak a fólia miatt de nem rossz.
Szerdán este adtam le a telót hétfőn reggel szóltak hogy kész van. De valószinű ha nem szerdán zárás előtt 4 perccel esek be akkor már péntekre kész lett volna. -
Decske
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"Sajnos" a kijelző tartósabb, mint ez a szalag kábel. (flex)
Jól megvagyunk külön tollasan.
Elkezdett a gyári a hajlításnál kicsit feljönni,de még nem vészes, de előbb utóbb csere lesz.