- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
Ó, ezt nem tudtam a CubeACR-ről. Mintha nem régen arról lett volna szó (talán az Android 10-11 kapcsán), hogy a Google teljesen lezár minden "külső" lehetőséget a rögzítésre. A 9-10 környékén is már csak úgy működtek ezek a szoftverek, hogy az Accesbility-t használták ki, de ez is megszűnt.
Kipróbálom majd, köszi! Igen, egyszerűbb, mint a flashelés -
icemad
nagyúr
Nem. Nem a mikrofon hangját veszi fel. Legalábbis én nem úgy tapasztalom. Amikor egy működő gyárban dolgozok, ott esélytelen így felvenni bármit is. De mégis tisztán és érthetően hallom a másik felet. Én csak azért dobtam fel ezt a lehetőséget, mert kb 5 perc telepíteni és tesztelni. A régió váltás meg egy kicsit több idő. Meg PC is kell hozzá. Szóval két lehetőség van, mindenki eldöntheti, hogy neki mi a szimpatikus.
-
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
A fold3 leszedtem a ILO ROM-ot android 13-at hogy hívásrögzitésem legyen.
Kell hozzá Izrael kártya? -
Venyera7
senior tag
Ezt a tokot csak ajánlani tudom. Nagyon jó tapintásra is és a hinge védelem sem mágneses, hanem mindkét oldalon rögített. Ár értékben szerintem nagyon jó.
-
Decske
senior tag
válasz
vinczetibor #1672 üzenetére
Lehet nekem szerencsém van, vagy különleges készülékem, de ilyen esetben csak a zsanér recsegett, két kinyitásig.
Nem azt mondom, hogy nem lehetséges amit írsz, csak szerintem túl van lihegve. Talán még mindig él az emlékezetben az első Fold csúfos leszerelés és visszahívása? -
bigkokas
tag
válasz
Gubu0101 #1651 üzenetére
Nem gondoltam volna hogy igy felkavarja az álló vízet a kérdésem..csak valahogy.eu eszembe jutott.mert a gyári androiddal amivel kijönek a telefonok mindig jobban ,stabilabban és tovább birják a készúlékek..és igen ez lehet még a sony z3 és samsung S6 idejében igy ment főverzió váltásná..de lehet még a Note 8 nál is igy volt..csak most már annak is őrül az ember ha 1 teljes napot kibir a telefonunk 1 töltéssel...bezzek a Z3 elment 2 napot is..
-
vinczetibor
aktív tag
Bekerül egy nagyobbacska homokszem a két oldal közé és már meg is sérült a belső kijelző.
A Fold 3-at kivittem horgászni és mire hazaértem azt láttam, hogy a kijelző közepén, ahol a mélyedés van, volt egy kb. 3 cm hosszú karc.
Szerencsére a belső fólia cseréje megoldotta a gondot. -
gusthy
veterán
válasz
matteo_szg #1665 üzenetére
Nekem fel is ment
de még nem látom, hogy mit kell nézni, pont olyan, mint a 12 volt, legalábbis elsőre.
-
lasse001
senior tag
válasz
matteo_szg #1665 üzenetére
Én gépre dugtam és Smart Switchel telepítem.
-
lasse001
senior tag
válasz
matteo_szg #1663 üzenetére
Márt töltöm is köszi.
-
Decske
senior tag
-
helixP
nagyúr
Dettó. Sose volt semmi gond. Ki is tépné az IT a haját ha minden frissítés után húzhatják újra a céges infrastruktúrát.
Icemad: Már bocs, az meg agymenés, hogy rosszabb lett egy kamera a frissítés után akármelyik telefonnál. Ugyan az iPhone-t rajtakapták azon, hogy nem éppen tett jót az új iOS verzió a régebbi telefonok sebességének és fogyasztásának, de hogy konkrétan egy kamera lett butább, erről olvasnék....
-
Gubu0101
veterán
Nem one touch easy volt asszem az alkatel mobilja,az volt az elso telefonom,kb azota van mobil a kezemben
Utobbi ~10 evben csak samsungom volt,csak android vonalon mozogtam
Nem futottam meg bele ebbe amit irtak fentebb,nyilvan ha olvastam volna vagy barki mondja akkor tudom,de igy…Most mar ezt is tudom
-
bigkokas
tag
Szép napot.már nem emlékszem hogy vagy ez a frissités mizéria..ha nekem THM/THM/THM/EUX/THM
akkor az szolgáltatóit kell megvárnom??
És itt nem ajánlott a teljes visszaállítás és új az új 13 belakása?? -
icemad
nagyúr
Hollandiában ma kaptam meg az android 13 frissítést. Még nem raktam fel, várok pár visszajelzést.
-
giroud199
senior tag
Kinek mennyi időt vett igénybe a fold készüléke esetleges szervízelése? Nekem másfél hete bent van ,de szóra sem méltatnak...
-
Meguntam, és leszedtem a belső kijelző fóliát. 11 hónapot bírt. Vagyis annyit sem, én bírtam annyit
A közepe már teljesen végig volt repedve, 3-3cm-t el volt válva a kijelzötöl, teljes hosszában, és néhol már szöszmöszök is voltak alá ragadva. Kinyitáskor recsegett, és most szerintem könnyebben is nyílik
Hát egy csöves középkategóriás telefonból megint egy prémium érzetü készülék lett.
És ahogy már valaki írta, a középső hajtás szinte nem is látszik igy, még annyira se, mint ujkorában. -
válasz
torrente777 #1612 üzenetére
A gyári Samsung garancia és a SES garancia az ugyan az?
-
giroud199
senior tag
válasz
torrente777 #1613 üzenetére
És ezt te hagytad??
én biztos nem hagyom, annak a sérülések semmi köze hozzá, ha igen akkor bizonyítsak be
-
válasz
Freezee #1614 üzenetére
Nekem régen volt egy talán Alkatelel telefonom, közepén egy 4 irányú gombbal. Már az első perctől kezdve nehezen működött. Kb 1 hónap után vissza vittem, hogy szar. Vissza kaptam, hogy beázott. (Esö nem esett, nyár volt) volt egy iPhone 8-am. Melegedet magában a készülék, néha annyira, hogy kikapcsolt. Visszavittem egyszer vissza adták hogy semmi baja, majd mikor másodjára vissza vittem, addigra az aksi megragad kicsit és attól a hátlap megrepedt. Ketté tépték a garancia levelet, hogy sérült a készülék.
Szóval ahogy Te is írtad, nem márka függö, csak egy majd 1 milliós telefonnál lehet elvárja az ember egy kicsit másabb hozzáállást, mint ahogy a töltöt sem értem miért nem fér bele ebbe az árba. (Tudom, nem azért nincs benne, elvileg) -
Florens
tag
Tudom ez nem a beárazós topik, de mennyi érhet egy full patika (kivéve a felváló belső kijelzófóliát) silver 12/256-os fold 3?
Külső képernyőn spigen üveg. Doboz, összes tartozék. SES vásárlás. -
Freezee
senior tag
válasz
Florens #1610 üzenetére
A többi márka is ilyen, meg kb minden cég. Bármi kapaszkodót találnak próbálnak kibújni a felelősség alól, ne kerüljön pénzükbe. Amúgy inkább az figyelhető meg, márkától függetlenül, hogy bizonyos mennyiséget megcsinálnak és azon felül megy a tökölés. Nekem például eddig pozitív tapasztalatom volt a Samsungal, volt olyan Note telefonom amikor a zsebemben megroppantottam a kijelzőt és elment a kép, azt például gariban cserélték szó nélkül. Viszont tavaly elött meg a forrósodó puposodó Iphone-omat nem voltak hajlandóak még szervizelni sem. Még1x nem márkafüggő ez az ügyintézés
-
torrente777
tag
válasz
giroud199 #1611 üzenetére
Semmit nem érsz vele ha van 1 kis ütődés a kereten ,bevizsgálják és azt fogják ráírni külső behatás érte és visszadobják.Én is így jártam vele plusz 1 haverom is.Panaszkönyvbe is irtam egy szép szerelmes levelet de semmi.Na én pont ezért már nem veszek gyári samsung garanciás Foldokat amikor megjelenik mert úgy se ér semmit.
-
giroud199
senior tag
válasz
Florens #1608 üzenetére
Körülbelül, 4-5 pottyszeru kopás miatt a zsaneron (ami ugye polírozott acél) valószínű valami kulcs hozzaerhetett a zsebben, amúgy makulátlan a készülék... Ezért felhivtak ma, hogy valószínűleg nem lesz garanciális a készülék, felkuldjek e pestre?? Most komoly?? Annak milyen hatása van a mechanikara, 22honapos készülék, leejtve sosem volt.... Szinte végig tokban volt tartva. Erre ilyen aprosagra hivatkozva megszerrtnek vonni a garanciát!!! Ennyi erővel egy normál telefon sarkán vagy a keretén van egy kis kopásnyom már nem is garanciális... Röhejes ez a hozzaallas egy 730000forintos készülék esetében!
-
Florens
tag
válasz
giroud199 #1594 üzenetére
Nekem sem sík. Emiatt az oktogon szervíz visszautasította a fólia cserét, mert a fóliázó gép nem tudja megcsinálni. Sohasem nyílt ki teljesen, ergo gyárilag szar, de a kijelző csere nem garanciális probléma. Ennyit ér a gyári 3 év garancia. 699ért csináljak vele, amit akarok. Samsungtól már egy porszívót sem veszek, ilyen szervízháttérrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest