Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
Nem zavar, hogy alacsonyabb? Én mikor 4-re váltottam a 3-ról, nagyon zavart..de egy hónap alatt megszoktam már.
Megnyomkodtam a médiában, tök jó hogy szétveti magát nyitasnál, nem kell 'feszíteni' mint a 4-est. Illetve a gödör is kisebb lett, tetszik. Ha normalizálódik az ára, váltok majd.
A 4-es viszont most érdemes meg venni, ha valaki gondolkodik rajta. Aprón már van 300 körül jó állapotú, annyiért nagyon jó, a 450-600 ezres Fold 5-höz képest.
-
helixP
nagyúr
Dettó. Sose volt semmi gond. Ki is tépné az IT a haját ha minden frissítés után húzhatják újra a céges infrastruktúrát.
Icemad: Már bocs, az meg agymenés, hogy rosszabb lett egy kamera a frissítés után akármelyik telefonnál. Ugyan az iPhone-t rajtakapták azon, hogy nem éppen tett jót az új iOS verzió a régebbi telefonok sebességének és fogyasztásának, de hogy konkrétan egy kamera lett butább, erről olvasnék....
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Gratulálok az 5-höz. Én a 4-et nézegetem, na nem mintha a 3 nem lenne gyors.