- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
csolaca68 #2198 üzenetére
A kijezővédő fólia NEM a kijelző része. Valószínűleg szándékos félre tájékoztatásról van szó, magyarul be akarnak csapni. Nem az első ilyen eset és még, ha 1,5 évvel ezelőtt úgy is gondolták tájékozatlanságból, mára biztosan tudják már, hogy nem igaz, amit állítanak.
-
csolaca68
tag
válasz
vilmose33 #2164 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod. A telefon márciusban volt 1 éves. Ma beszéltem az oktogon szervizzel. Arról tájékoztattak, hogy nem lett volna szabad levennem a fóliát a belső kijelzőről, mert az a kijelző része, és garanciaesztéssel jár. Ha 1 éven belüli lene akkor promocióban cserélték volna. Így fizetős, ára 270.000 HUF. -
vilmose33
őstag
Szombat este újra indítottam ,szoktam 1-2 hetente- ma reggel nem tudtam telefonálni, szerencsére újra indítás megoldotta. Vodafone a szolgáltatóm,remélem "náluk" volt a gond.
-
Akinek be repedt a kijelzője. Ti esténként vagy ha hosszabb ideog le tettétek (hétvége, nyaralás, stb) szét hajtava teszitek le? Én mindig így tetszem le és eddig nincs repedés. Nem tudom ez számít e? Gyári dobozában is így érkezik minden FOLD, gondolom nem véletlenül.
-
szalai112
senior tag
Leszedtem a TMH ROM-ot erre be állt
EUX/-/EUX/THM-ra!
Gondolom gariban nem teszne a Samsungnak. -
Venyera7
senior tag
Sziasztok!
Középen teljesen fejött a fólia, van még gari a telómra és biztosítás is. Kérdés a következő ingyen cserélik a fóliát a belső kijelzőn?
-
vilmose33
őstag
Ma megint volt feloldásnál újratöltés
-
vilmose33
őstag
válasz
csolaca68 #2163 üzenetére
A kijelzőre ugyan annyi garancia-jótállás van mint a telefonra: pl.beég
Viszont a törés-repedés az nem garanciális hiba, de 1 éven belül prémium szolgáltatásként cserélik ingyen, utána ha nincs komolyabb külsérelminyom és írsz a Samsung ügyfélszolgálatnak akkor elbírálják.
Legalábbis nálam így volt. -
csolaca68
tag
válasz
szalai112 #2160 üzenetére
Ma reggelre nekem is megelent. Fólia nelkül használom, de szerintem nem karc, hanem kezdődő repedés. Nem tetettem rá fóliát, nem akrtam Budapestre küldeni. Debreceni samsung szervíz nem tudja cserélni a fóliát, javítás idejére sem tudnak cserekészüléket biztosítani. Kijelzőre csak 1 év gararnia van?
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
A Fold 3 belső kijezőn megjelent 3 repedés vagy karc.
Ezz tovább nőhet, vagyis megrepedhet a belső kijező? -
Decske
senior tag
válasz
Gutenberger #2155 üzenetére
Alacsonyabb a Fold 4, nem fog rámenni.
-
icemad
nagyúr
válasz
Gutenberger #2155 üzenetére
Külső kijelzőnél biztos, hogy nem passzol. Szerintem a kameránál sem.
-
icemad
nagyúr
válasz
vinczetibor #2151 üzenetére
Jó hát nekem tök mindegy. Egy évig cserélik szó nélkül. Az 1 év lejárta előtt cseréltetem, akkor megint kibír 8-10 hónapot. Akkor megy apróra. Addigra talán a fold 5 ára is esik valamennyit.
Éppen a belső kijelző az, ami puha és emiatt nem is törhetne, csak repedhet. Ennek a puha belső kijelzőnek éppen az a rendeltetése, hogy hajlítható.
Ebben egyetértünk, mégis reped és törik. Nem csak nálam, másoknál is. Szóval kb mindenkinél a Samsung jófejségén múlik, hogy 2-2.5 éves telefonokon fog e/akar e kijelzőt cserélni, hogy megmaradjon a presztízse, vagy azt mondja, hogy "Hát haver, így jártál..."
-
vinczetibor
aktív tag
Nem kell bizonyítani. A bizonyíték éppen az, hogy elreped/eltörik.
Az, hogy törésnek nevezzük azt is, ha kalapáccsal csapunk oda neki vagy leejtjük és azt is, ha rendeltetésszerűen használjuk, nem jelenti, hogy ugyan arról a dologról van szó.
Éppen a belső kijelző az, ami puha és emiatt nem is törhetne, csak repedhet. Ennek a puha belső kijelzőnek éppen az a rendeltetése, hogy hajlítható. Erre találták ki és enélkül nem is használható. Ha nem nyitjuk ki, nem tudjuk használni, és ha nem zárjuk össze, akkor nem tudjuk zsebre rakni. -
TODI1111
veterán
válasz
Gutenberger #2145 üzenetére
Ilyen garanciális hozzáállással már egy féléveset sem vennék meg ennyi pénzért.
-
-
Gutenberger
tag
Tehát, ha rendeltetésszerüen használtam és a 14. hónapban pl. megreped a kijelző középen akkor vagy fizetős, vagy ha egyénileg elbirálják, akkor nem fizetős. Ebből nekem az jön le, hogy egy évnél idősebb ilyen készüléket elég kockázatos megvenni, még akkor is ha még 2 év hivatalos gari van rá.
-
vilmose33
őstag
válasz
Gutenberger #2140 üzenetére
Az első évben ingyen cserélik prémium szolgáltatásnak hívják, utána már pénzért. De ha írsz a Samsung supportnak akkor egyénileg elbírálják, nekem is így cserélték. A többi részre a szokásos 3 év garancia-jótállás, ha hivatalos magyar viszonteladótól van,magánszemélyként vásárolva.
-
domos
senior tag
válasz
Gutenberger #2140 üzenetére
Szerintem a 3 év az 3 év, nem hinném hogy így fel lehet "osztani" a készüléket.
-
Gutenberger
tag
Sziasztok! 3 év gyári garanciás telefon belső kijelzőjére tényleg csak 1 év a garncia? Mondjuk, ha a hajtogatásoktol elkezd megrepedni. Visszaolvastam, de nem elég tisztia a dolog ... tudnátok segíteni?
-
helixP
nagyúr
Szétfagyó lock screen továbbra is issue másnál is...?
-
F40
csendes tag
válasz
Something_ #2134 üzenetére
Igen van, az "Akku- és eszközkarbantartó" menüben a legalsó.
Ha bekapcsolod ezt, akkor semmi személyes adat nem látszik a telefonon, csak alapfunkciók működnek.Nekem tökéletesen működött, semmi nem tűnt el a telefonomról a fóliacserét követően.
Üdv,
F40
-
F40
csendes tag
válasz
Something_ #2132 üzenetére
Így szerettem volna én is megoldani, előtte rá is kérdeztem, de ezt írták:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Van lehetőség nálunk cserélni a kérdéses fóliát, de jelen pillanatban
akadozik az ellátás a főraktárból és nincs készleten.
Illetve, ennek a fajta fóliának (gyári eredetű), sajnos nem megoldható a
néhány órán belüli felhelyezése, mivel egy speciális folyamattal végzik
ezt a technikusaink, hogy ne buborékosodjon fel.
Ezen felül az adminisztrációs folyamat sem automatikus a gyártó felé.
Amennyiben még garanciális a készüléke, úgy mindenképp hozza magával a
vásárlást igazoló dokumentumokat (számla, jótállási jegy), mert ezek
hiányában csak fizetős keretek között tudjuk elvégezni a kért javítást.
A javítás ára fizetős keretek között: 18.000 HUF
Üdvözlettel:
--
Oktogon-Szerviz Kft
1066. Budapest Teréz krt. 24"Nem formáztam le én sem, hanem karbantartási üzemmódba raktam a telefont, remélem, hogy ez tényleg tudja azt, amit ígér a Samsung.
Üdv,
F40
-
F40
csendes tag
válasz
Something_ #2128 üzenetére
Igen.
Múlt hét hétfőn adtam le a telefont az Oktogon szervizben, csütörtök délután jött az értesítés, hogy elkészült.
Nekem ez az első csere volt, ezért nem kellett fizetnem, egyébként 18 ezer forintba került volna.
Alapvetően szépen megcsinálták, de a széli részeken egy-két helyen nem éles a vágás és a külső kijelző fóliáját egy kicsit megkaristolták.Üdv,
F40
-
Something_
őstag
Sziasztok, belső fólia csere még mindig 3 nap?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Valaki aliexpress-ről vagy hasonló helyről rendelt S-Pent hozzá?
Kétségeim vannak velük kapcsolatban. -
-
icemad
nagyúr
válasz
vilmose33 #2104 üzenetére
Csuda egy telefon ez, mert nekem ma egyszer sem csinálta.
Egyébként nálam akkor fordult elő főleg, ha a Chrome böngésző volt megnyitva, és az volt az aktív program is.(az volt a kijelzőn) . Lehet, hogy azzal volt a gond. Kb 70 lap volt megnyitva, azt levittem 37-re. Azóta nem csinálja.
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Használtan a Fold3 igen olcsó mondjuk én a T-től vettem.
Fájna a szívem ha elrepedne a kíjelző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest