Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kincsesss
tag
Sziasztok! Remélem, h nem off. 12/512- es Z Föld 3 számlával, Samsung garival, januárban akkuk, kijelző kicserélve az Samsung Oktogonnál, makulátlan állapotban, kiváló tokkal milyen áron dobható piacra? Gyári még 2025.09.01
-
Kincsesss
tag
-
Kincsesss
tag
5.1 nem hozott nálatok üzemidő csökkenést?
-
Kincsesss
tag
válasz
vilmose33
üzenetére
Én is. Megvettem volna tőle a telót...annak ellenére, hogy szolgáltatós, és ő már a 2.tulaj..... Nem mert bevállalni egy új adás- vételit, ahol persze ő felelne mindenért. Elsőként jelentkeztem a hirdetésére.....Valóban kerülendő ezeknek a szolgáltatós, többedik tulajdonos készülékeknek a vétele. Messzire kerülenő..
-
Kincsesss
tag
Hihetetlen, h egy jó kondicióval rendelkező Fold 3- at nem lehet itt az aprón venni....és más oldalon sem....Sok szolgáltatós, innen- onnan származó, gari nélküli, idős, van dögivel. Marad az új....alig beszerezhetően....
-
Kincsesss
tag
válasz
Gubu0101
üzenetére
Felhívtam az Emagot. Tudatosan nem töltik ki a gyári garijegyet. Kvázi bolti haranciát adnak
Piszkos, aljas társulat. Edigitalt mennyire szerettem..... ( A honlapjukon gyári garanciát említenek, és azt, h a gyártó szervízébe is bevihetó a hibás telefon. A Samsung a kitöltött saját garijegyéhez ragaszkodik....) Vélhetőleg Romániába viszil ki javítani a hibás Samsung telókat. Ez elfogadhatatlan. -
Kincsesss
tag
Az Emagnál vásárolt Samsung telókra hazai gyártói gari van? Vagy Romániába viszik ki javítani? Erről tud vki többet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest