Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lac0211
tag
válasz flu-shot #922 üzenetére
igen unrootolni mert ha vmi baja lesz akkor észreveszik a szervízbe és akkor nincs garancia ...
de 1 sima gyári visszaállítás nem elég ??
amúgy a teló kártyafüggetlen.trobi28: az lehet de idegesít h vmit elállítottam és most ott csücsül a menüben ... én ilyen vagy működik a dolog és marad vagy a nem működik és repül típusu felhasználó vagyok ... ne foglalja nekem a helyet ..
[ Szerkesztve ]
LG Arena KM900 -> Samsung Galaxy Ace -> Sony Ericsson Xperia Mini -> Samsung Galaxy S III Mini -> Samsung Galaxy S4 Mini
-
retesz147
addikt
válasz flu-shot #991 üzenetére
Én is osztom az előttem szólók véleményét.....kb 1 hete nyúzom.....én 88-at adtam érte(kicsit dárga, de nekem megérte) sztem 70 környékén már best....59ért meg abszolut.......
nekem olyan probléma merült, hogy a googles szinkronizálás kicsit cseszekedik....de sztem egy visszaállítás megoldja, csak most ahhoz lusta vagyok......
Ennek ellenére perfekt mobil!
Xiaomi 13 eu dev...
-
aicon
senior tag
válasz flu-shot #1113 üzenetére
Mind próbálom felfedezni a T-s rom hátrányait, valahogy előidézni a fórumban fellelhető problémákat, de valahogy nem sikerül. Úgy tűnik szerencsés vagyok.
Míg beleolvasva az említett fórumba azt látom, hogy a főzött romnál egyik ember erre panaszkodik majd javítás után arra.
Hmm...
És akkor elgondolkodom, hogy kell ez nekem? Nem! Főleg ha garanciális javításra kell küldeni és nem sikerül visszaállítani a gyári romot.
Ez csak egy vélemény nem kell feltétlenül követni.======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
retesz147
addikt
válasz flu-shot #2240 üzenetére
na itt a bizonyíték erre a fránya media szerverre...
este lehúztam töltőről és elmentem aludni.....wifit bent hagytam, kíváncsi voltam menyit eszik...de az a rohadt media bentragadt megint....majd, amint reggel felkeltem és felébresztettem a telómat...na akkor rögtön meg is állt....de mitől??...ezt nem értem
Xiaomi 13 eu dev...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest