- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
IamTheDog
tag
-
sgeza
veterán
válasz
RedCat #29215 üzenetére
Eszembe jutott valami. Lehet, hogy ti arról beszéltek, ami nálam is megjelent talán az utolsó frissítés óta.
Szóval nekem nem hívás közben old fel a kijelző, hanem késve zár le. Hívás indítása után, ha egyből az arcomhoz emelem, akkor simán elkezdem nyomkodni a képernyőt. Egy picit várni kell előtte, hogy kezdődjön meg a hívás! Ha utána emelem az arcomhoz, akkor már egyből elsötétül.
Nem lehet, hogy ez van nektek is? -
janosibaja
őstag
válasz
RedCat #20791 üzenetére
Hangalapú diktálást magyarul legjobb tudomásom szerint normálisan egyetlen billentyűzet sem tud.
Én arra egyébként a Speechnotest használom. Tud magyarul, igaz, központozni kézzel kell, s néha félrehall ez is.
Az írásjeleket (az ékezeteseket is) az Anysoftkeyboard természetesen kiírja, ez a poén benne. Annak érdemes használni, akit zavar, ha nem tud folyamatosan, kényelmesen, mindennémű csúszkálás nélkül magyar ékezetes betűkkel írni.
-
zseko
veterán
válasz
RedCat #16891 üzenetére
Melyik billentyűzet? Eddig nálam az egyetlen ahol működött, az a Swype billentyűzet volt. A következőket ismeri fel, ha kimondom:
. pont
, vessző
; pontosvessző
: kettőspont
? kérdőjel
! felkiáltójel
¿fordított kérdőjel
¡ fordított felkiáltójel
:-) nevetős szmájli vagy boldog szmájli
:-( sírós szmájli
' aposztróf
" " idézőjel / idézőjel bezárva
( ) zárójel / zárójel bezárva
{ } kapcsos zárójel / kapcsos zárójel bezárva
[ ] szögletes zárójel / szögletes zárójel bezárva
< > kisebb, kisebb mint / nagyobb, nagyobb mint
+ plusz
- minusz
= egyenlő
÷ osztásjel
szorzásjel (középre egy pontot tesz ki, nem találtam megfelelőt a billentyűzeten)
* csillag
- gondolatjel
@ kukac
$ dollár
Ł font
€ euro
% százalék
° fok
# kettőskereszt / számjel
§ paragrafus
~ hullám
_ aláhúzás
¢ cent jel
© copyright
^ hatványjel / háztető
/ per / perjel - viszont a 'per' a szöveg helyett néha a jellel íródik ki, a mondattól függően
\ backslash, néha működik a 'visszaper', de elég gyorsan kell hozzá mondani, a 'visszaperjel' az működik
... hárompont
& et - nem mindig működik
† keresztjel
| állóvonal
¶ bekezdésjel
µ mikrojel, ha csak annyit mondok hogy 'mikro', akkor 3db u betűt tesz ki. De a 'mikrojel' után már a 'mikro'-ra is a jelet teszistb, meguntam gyűjtögetni...
Bocs érte -
lanszelot
addikt
válasz
RedCat #16911 üzenetére
A google asszisztens csak par nyelven mukodik /magyar nincs kozte/ , a telefon nyelvet pl angolra allitod akkor jelenik meg csak a lehetoseg, ebben az esetben angolul beszelgethetsz, iranyithatsz. Tudasban az uj ios11 es siri vel van.
Ugy tudom az irasjel magyar nyelven nem mukodik, csak leirja. De nem biztos.
-
Deck
titán
-
Chrys_
addikt
Youtube in background (off-screen too).
Ez működik, most próbáltam ki:
1) Android settings> application>YouTube app>set as default>Go to supported URLS>always ask
2) Open chrome browser>open you tube website>select desktop site from options(three dot menu, upper right corner)
A notification of chrome media player appears in notification panel. Now directly press home (without exiting chrome, don't hit back key, go directly to homescreen)
Now chrome notification player paused in notification panel, just open notification panel and hit play button. YouTube will start to play in background. Also can be played in screen locked and off.
@sub71 (7888):
Kíváncsi vagyok. 2 féle verziű létezik tőlük: fekete sávokkal a vízszintes széleken, és enélkül, csak egy átlátszó lap. -
csubííí
senior tag
Én Vodás vagyok, Samu készülék (J5).
Nálam is előfordul, hogy a másik fél nem hall engem pár másodpercig, ez mindig csak a beszélgetés elején jelentkezik nálam. Volt kártya csere is, de továbbra is előfordul.
Már megszoktam, jelezni szoktam a hívás elején, hogy ne "tegye" le a telefont ha pár másodpercre eltűnök a vonalból. -
Hunner
senior tag
A settings - wallapapers and themes menüpont alatt elindul egy alkalmazás ahol külön lehet témát, hátteret, ikonokat és aod órákat állítani, kiválasztod a témát ami tetszik, majd az ikonoknál visszarakod a gyárit.
Rosszat mondtam amúgy, a Google Now van nálam kimappelve a bixby gombra, ami gyakorlatilag ugyanaz mint a bixby ilyen kis táblás értesítős felülete, annyi hogy a googlenek már úgyis eladtam a lelkem és minden adatom, -a samsung meg még csak most igyekszik megszerezni- plusz a régi telefonon is használtam.
(#7240) janosibaja De lehet, ahogy itt fentebb is írtam, miután válaszottál témát, a többit vissza tudod állítani. Az AoD-ot egyébként szerintem alapból az AoD beállításokban is, témától függetlenül. (sőt most megnéztem alapból a wallp & themes felület is az aod beállításokhoz visz el)
-
Hunner
senior tag
Szia!
1. A lockscreen óráját jelenleg nem lehet módosítani, az Always on Display óráját a következőképp:
Settings - Lock Screen and Security - Always on display(katt) óra kiválasztása, órára katt majd clock style.
2.Samsung témák közül a Material_Black nevűt használom, de a gyári téma ikonjaival. Fekete - Türkiz kombó, szerintem jól mutat
3. PDP létezik S8-ra is, Bixby gyakorlatilag egy Samsung Google Assistant, azzal a különbséggel, hogy pl a kamera appban tudsz úgy fotózni hogy keresse meg mi van a képen (ami nem működik jól). Lesz majd több funkciója (nálunk ki tudja mikor) Kikapcsolhatod, a dedikált gombját a bxActions nevű appal átállíthatod tetszőleges eseményre. (Nálam Google Assistant van rajta)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Yettel topik
- Path of Exile 2
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest