- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cultus
tag
S8+-ról váltott már valaki Note 9-re?
Véleményt szeretnék kérni, hogy megéri e, mert most nagyon gondolkodom a váltáson!
Köszi a válaszokat! -
Cultus
tag
Sziasztok!
Engem nagyon bosszant, hogy még mindig nem működik a Samsung Themes!
Sem ingyenes sem fizetős témát nem enged letölteni, illetve nem enged fizetni, hibát ír ki.
Másoknál is ez a helyzet? -
Cultus
tag
Hali! Samsung Témákból ti tudtok fizetőset letölteni? Eddig semmi baja nem volt, pár napja viszont nem enged fizetni. Rendszer hibát ír ki.
-
Cultus
tag
Sziasztok! Samsung Themes -ból szeretnék vásárolni, de már napok óta nem engedi.
-
Cultus
tag
Valaki tudja a hiba okát miért nem megy a Galaxy Apps, Samsung Themes, gyakorlatilag semmi? Ez nagyon bosszantó! Ja, S8 Plusszom van.
-
Cultus
tag
Gyerekek, az egy éves s8+-om kezdetek óta tok és fólia nélkül használom. Mivel ez a munkaeszközöm havonta kb 1000 hívást bonyolítok, folyamatosan fotózok, netezek, mailezek, tehát becsülettel használva van, de még most fedeztem fel az első, apró microkarcot a hátulján, de az is csak lámpa alatt látszik.
-
Cultus
tag
Végre megoldották ami eddig az idegösszeomlás szélére tudott kergetni!
Nem maradnak ott a kis piros számok az apok felett!!! Ez nekem már maga egyedül megéri, hogy frissítettem ! Istenem, de gyűlöltem.... -
Cultus
tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Az S8+ telóm eredeti üzenetküldő alkalmazását használom! Már ezerszer átnéztem/kipróbáltam minden beállítási lehetőséget, de a kapott MMS üzeneteket egyszerűen nem tudom megnézni!
"NEM SIKERÜLT LETÖLTENI A MULTIMÉDIÁS ÜZENET MELLÉKLETÉT"
Ez az üzenet jelenik meg és egyszerűen nem tudom már mit csináljak, de ez őrjítő!
Tudnátok valami tanácsot adni?
Előre is köszönöm! -
Cultus
tag
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem a Note8 nagyon nem jött be!
Előrendeltem, megérkezett, kézbe fogtam és el is adtam!
Megmaradtam az S8+-nál!
Nekem a Note széle vágta a kezemet, nem jött be a szögletessége sem.
A toll miatt nagyon nem érdemes S8+-ról váltani. -
Cultus
tag
Sziasztok!
Ha bekapcsolom az NFC-t akkor kellene fent az értesítő sávban egy kis ikonnak lenni, vagy nem? Mert én hiába kapcsolom be, nincs ott az ikonja.... -
Cultus
tag
Sziasztok!
Ha bekapcsolom az NFC-t akkor kellene fent az értesítő sávban egy kis ikonnak lenni, vagy nem? Mert én hiába kapcsolom be, nincs ott az ikonja.... -
Cultus
tag
Sziasztok! Nálam teljesen jól működik a körbefutó fényjelzés. Csak mert olvastam, hogy van aki panaszkodik. Bekapcsoltam az összes alkalmazást és, hogy csak kikapcsolt kijelzőnél jelezzen. Jelez is szépen....
-
Cultus
tag
Sziasztok!
Semmi különös, csupán gondoltam hátha jól jön valakinek az az infó, hogy az S8+ hosszú idő óta az első teló, aminek maximálisan elégedett vagyok az akkujával!
Nálam a telefon munkaeszköz, napi 20-30 hívást bonyolítok, folyamatosan wifin vagy mobilneten van, e-mail, face, navi, stb és még így is 30-35%-os marad minden reggelre!
Ugyanis én mindig reggel teszem töltőre, ébredés után! Mire elindulok melóba telepumpálom az aksit és indul a nap!
LG G3-4-el ez csak álom volt! Szóval én nagyon elégedett vagyok az üzemidővel! -
Cultus
tag
válasz
Unbaised-Ben #6201 üzenetére
Nos milyen a töltő?
-
Cultus
tag
Én G4-ről váltottam S8 + orchid gray-re!
Egyszerűen gyönyörű és villámgyors!
A régi samuk nem tetszettek az egyen-szappantartó formavilág miatt, ez az első Samum, de nem bántam meg! -
Cultus
tag
Lehet buta kérdés, de a Snapdragonnnal vagy az Exynossal szerelt változat az erősebb?
Illetve mi a különbség a kettő között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest