Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz Gergőke88 #342 üzenetére
"Csak mivel a tobbseg eladja a Gear-t ezzel a piaci ara lassan a beka segge alatt."
Nem csak azért van az ára a béka segge alatt hanem mert aki csak kiprobálná vesz 500Ft-3000Ftért akinek meg fontos az vesz 10Kért jobbat mint GearVR.
Detto mint az autós wireless töltő 21Kért, vagy a fröccsentett műanyag tok 8000Ftért vagy a ....
és mielött megint elöjönne a téma, Samsung azért áraz így mert megteheti. Detto mint Apple.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Gardoni
aktív tag
Olyat nem csinált még senki hogy a Telenornál S6 tulaj, és készülékbeszámítással cserélte S7-re, vagy tervezi? Vajon mennyit dobna rá a rendszer? Mert nekem a több mint két éves Galaxy Trend Plus-ra még most is 7800 ft-ot adnának ha beszámíttatnám!
SAMSUNG A34 5G - 128/8
-
törölt tag
Ha valaki szarul helyezi el az autóban és állandóan süti a nap akkor kell a max fényerő. Hosszabb egyenesekben ki kell kapcsolni a kijelzőt. Nekem elég jó a helyismeretem, ezelőtt 19 éve túl voltam az egymillió b. mentes kilométeren, navut csak a cél közelében használok. A családi autóban meg egy asus tablet megy erre a célra.
-
fairi
addikt
Egész kicsit túl van lihegve. Kezd lassan szánalmassá válni.Aki maximálisat ki akarja hozni egy mobil kamerából az ne jpg-ben fotózzon. DNG-ben és otthon majd a PC mellett kikonvertálja,és úgy élesít, állít színeket és kontrasztot és szűri a képzajt ahogy az igénye.
JPG-nek mindig a többség igényét kell kielégíteni, magas szaturáció, túlnyomott élesítés,max kontrasz, elmosott szemcse. Ez kell az átlag halandónak.
Pro mód a fanyalgóknak tökéletes. Láttam Raw-ot részletgazdag, dinamikus és alapérzékenységen a zaj alig van, még szűrni se kell igazából. -
veterán
válasz Dare2Live #350 üzenetére
A teszteket is kiemeltem, nem csak a családot. Azért egy DxOMark tesztre elég sokat adok és szerintük is jó. Nekem sokat számít a kamera, mert sokat használom, de nem várok csodát tőle.
És egyébiránt azért tettem bele a csládot, mert amíg egy maroknyi szakinak nem tetszik és az elsöprő többségnek semmi baja ezekkel a képekkel, pont jó otthoni fotózásra. Ahogy említetted is, ez természetesen szubjektív. Én is tisztában vagyok vele, hogy ez nem DSLR, de ennek tudatában nézem a képeket is. Ez végtére is egy telefon és ahhoz képest jó.
-
batai15
félisten
válasz Tesztelo.hu #358 üzenetére
Ráadásul a google now is sokkal jobban felismeri a szavakat,sőt a magyart is.
-
SX Wave
aktív tag
A tesztben nem emelték ki, de ha minden igaz, akkor az S7-ben már egyszerre bekapcsolva lehet tartani a Wi-Fi-t és a Mobil hotspotot. Ezt a készülék tulajdonosai megtudnák erősíteni v cáfolni. A Note4 vagy/vagy alapon működik.
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
Dare2Live
félisten
Én arra, hogy a "nagy tesztelők" nem szúrják ki, hogy baromi maszatos jobb/bal alja/teteje, nagyon nem tudok mit mondani, mondhatni nem először bizonyítják, hogy ennyit is érnek.
Hogy DXO sem sz azért meglepő/fura.Ezért is mondom meg kell nézni a képeket. Ha vásárlót nem zavarja, hogy taknyol akkor nem. Nekem feltünik és igen ezen a területen egyértelműen rosszabb mint akár korábbi Samsungok.
ui: Tudom te nem veszed észre, neked így is jó....
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
hito
nagyúr
Az új S7 családhoz elérhető lesz ilyen (vagy ez) billentyűzet?
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
veterán
válasz Dare2Live #362 üzenetére
Bizony, nekem jó, de elfogadom, hogy neked nem. A DxO-nál az S7 még nem járt, azt inkább az S6-ra értettem. Mindenesetre kíváncsi leszek, hogy ott mit hoznak ki belőle.
Más.
Aki aggódik a Samsung prémium szolgáltatások miatt, annak megerősíthetem, hogy regisztráció után elérhető az Assistance szolgáltatások az S7-hez is.hito:
Igen, Kyasa rendelt is egyet.[ Szerkesztve ]
-
19_OsY_81
aktív tag
Wi-fi vétel és jelerősség rendben van?
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
Fall-N
veterán
válasz 19_OsY_81 #344 üzenetére
Nem lassul be nyugodj meg. Én pont valamelyik nap próbáltam azt, hogy az S4-esemen (erősebbik változat), hogy Nova launcher helyett a gyári TW hogyan boldogul. Nem döcög, és nem akad pedig elég jól belakott rendszer van rajta (5.0.1), több mint 100 alkalmazással.
Szóval ez elég régi modell és nincs gond vele - mondjuk a KitKat is szépen futott rajta - gondolom az újabbak ettől csak jobbak.
[ Szerkesztve ]
-
SX Wave
aktív tag
Nem egy olyan funkció ami nélkül nem lehet élni, de azért jó hogy van, mert bármikor jól jöhet
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
Kasya
nagyúr
-
19_OsY_81
aktív tag
Valaki írta még, hogy már nem él a premium assistance szolgáltatás az S7-re. Most néztem meg, szerencsére van még... :-)
-
Ákkk
addikt
Hát ez szokásos sablon szöveg amit üfsz. bemásolt ide de s6 tól már nem lehet tartozéknak hívni ami készülékbe gyárilag bele van építve ez szöveg egy s5 esetében még jó és érvényes. Nekem volt htc,sony mindegyik üfsz. eljátszotta ezt a szöveget a szervíz meg 22 hónap után simán cserélte garanciába az aksit mivel nem kiszedhető.
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Fineous
csendes tag
Ez a Premium Assistance tulajdonképpen mit takar? Külön ára van, vagy a telefonhoz tartozik? A honlapon található maszlagot elolvastam, inkább személyes tapasztalatra lennék kíváncsi.
-
w333
félisten
Igen a telefonhoz tartozik ...
Jön a futár telefont viszik, javítják majd 1 hét múlva vissza hozzák !
Régen úgy volt hogy házhoz jött a szervizes és javította vagy cserélte a telefont, de ez már tavaly ősszel sajnos megszűnt
Premium Assistance név sem helyes, sokkal jobban illene rá a Kontár Assistance, ami az itthoni szervizelést illeti, sajnos elég sok a panasz
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
-
sagit
veterán
Megjott nekem is meg páromnak is. Ismerkedünk, a tok nagyon frankó amit linkeltem a fólia viszont katasztrófa... Oldalt nem illeszkedik
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
19_OsY_81
aktív tag
Olvasni lehetett, hogy a WhitePages Caller ID szoftver integrálva van az S7-ben rendszer szinten. Ez tényleg így van? Ti már találkoztatok ezzel használat közben? Azért kérdem, mert egyelőre csak 15 országban működik ( Mo. nincs köztük), de integrálva elvileg mindegyik S7-be van.
Érdekesség, hogy én letöltöttem a Store-ból és tökéletesen működik az app egyébként (más azonosított is számomra ismeretlen számot)...
Mi az igazság szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
dodicsaba
aktív tag
Partneronál 199 ezer az s7 ahonlapjuk szerint
Na az már barátibb árBlackBerry Passport
-
sagit
veterán
Raktam bele 64 GB Samu Evo+ kártyát, mérjek valami appal? Érdekel valakit?
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
hagymas7up
tag
Nekem furcsa ez az Antutu eredmény. Alig lenne jobb, mint a HTC M9 az új szoftverrel?? Az csinál 124ezret. Vagy elírás van, vagy ennyire nem gurított most nagyot az Exynos, vagy az M9 túl jó.
Eladó Siemens S3-at, S10 Active-ot, illetve Alcatel OT Com-ot keresek. Ha tud valaki PÜ. Thx
-
Kasya
nagyúr
válasz hagymas7up #391 üzenetére
Az Antutu rossz eredmenyt mutat az M9-cen. Nem a valos teljesitmenyt reprezentalja.
-
Fejvadi
nagyúr
A kezdőképernyőn a Google kereső eltávolítható? Zavar az a fehér sáv.
-
w333
félisten
Akkor erre megint mondjam azt hogy igazam volt és a VR nem ajándék volt
És nemhogy 2 hét, hanem még 1 hét sem telt el ...
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik