Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #67656192

    törölt tag

    válasz UfoZoli #20641 üzenetére

    Elolvastad az utalványt?
    Van egy megállapodás a két cég között amiben az egyszeri megállapodás szerinti a felülbírálati jogkör visszavonásig engedyezve van.
    Ennek értelmében szinte minden sor arra utal, hogy a TMX gyakorolja a jogokat, nem szalad minden esetben a Samsunghoz mégegyszer engedélyt kérni. Lehet, hogy a Te eseted más volt de alapvetően a TMX dönt és adja a cserejegyet amit ahogy már említettem Te váltod be a (csakis) vásárlás helyén. Ebből a Samsung már kimarad, én is leveleztem és személyesen is tárgyaltam velük.
    A Samsung elad a kereskedői hálozatán keresztül, és javittat illetve garanciális szolgáltatást nyújt a TMX - en keresztül.
    A javítás a TMX szerződéses feladata, a kártalanítás pedig a TMX szakvéleménye alapján azé az üzleté ahol a készüléket vetted.
    Ezután kártalanítás után az üzlet az igényét bejelenti a Samsung partnernek, nagykernek vagy magának a Samsung Magyarországnak attól függően, hogy honnan szerezte be az adott készüléket.
    Közvetlenül a Samsung nem szól bele a TMX döntésébe.

    Ez az egész nálam többször ismétlődött de attól még lehet, hogy téged máshogy tájékoztattak. Egyik sumákabb banda mint a másik, szeretik egymásra tologatni a sz*rt ahogy ez a mai világban szokás. A lényeg a kifárasztás. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés