Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
nagyúr
válasz Silent77 #5899 üzenetére
Annak idején amikor az S6 Edge megjelent az elején jóformán csak ilyen fóliákat tudtam beszerezni, ha vettem volna. A magam részéről aki mindig fóliázza a telefonját furának találom, hogy egy telefon megjelenésekor nem nagyon vagy egyáltalán nincs rá fólia.
Azt hiszem az S6 megjelenése utáni 4. hónapban jutottam hozzá egy normális fóliához, ami széltől szélig ért és nem jött fel a hajlított részeknél. Azóta is az van fent rajta.
Én amivel eddig meg voltam elégedve és bátran javaslom az ára ellenére az a Spigen Curved Crystal fólia. Nekem anno nem volt vele semmi bajom. Egy dologra kell nagyon odafigyelni, hogy pontosan legyen illesztve és a széleinél nagyon jól oda kell simítani. Különben alá megy a kosz és fel fog jönni. -
nagyúr
"Miért nem nézitek meg, mi szívja. Ha meg a rendszerre írja, én egy teljes resetet csinálnék, és egyenként tenném vissza a cuccaimat. Ha az egyiknél megint nagy az esés, ott a hiba."
Ezt elolvasni nem sikerült, vagy érteni?
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
taranis
addikt
10 napja vettem, ma sikerült felavatni: 30cm-ről betonra, tok és fólia nélkül. Bal felső sarokra esett, ott karc, aztán leesett a lapjára, a home gombon tűhegynyi benyomódás (hálisten ujjlenyomat felismerést nem befolyásolja), kijelzőn hajszálkarc.
Azon túl, hogy az isten b... meg: ne ejtsétek le, könnyen sérülcolorizer.net
-
Szellem.
nagyúr
válasz Silent77 #5904 üzenetére
A magam részéről nem veszem meg az S7-et, de azt néztem, hogy a gyári tokjai egész jól sikerültek. Némelyik nagyon jól néz ki. Viszont amikor használtam az S6-omat, akkor nekem pont a Spigen tokok jöttek be nagyon. Az egy fasza jó minőségű tok, és szerintem jó helyen van benne a telefon. A Neo Hybrid különösen nagy szerelmem volt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Szellem. #5906 üzenetére
Egyetértünk, nekem is tetszik pár gyári tok.
Spigenre se lehet rossz szavam se, note 3-on 2,5 évig volt, és úgy adtam el mint egy új telefont. Maga tok is nagyon jól bírta, minimálisan látszódott rajta a használat.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
laci0530
senior tag
válasz taranis #5905 üzenetére
Hálistennek a kijelző nem lett pókhálós akkor, az durva lett volna.
Nekem vasárnap lassult le az idő egy pár másodpercre, amikor elmentem tekerni a városba egy kicsit és a ragyogó minőségű útjainkon akkora gödörbe tévedtem a többit kerülgetve, hogy az egyébként igen masszív biciklis tartó elengedte a telefont és láttam, ahogy tehetetlenül úszik a levegőben szegény a rapid káresemény felé. A tokra applikált biztosító zsinór hálistennek megfogta, és addigra már a fél kezemmel is épp odaértem (a másikkal fékezve), hogy ne koppanjon a kijelző a vázhoz. Tanulság: semmi új, tok, fólia, meg egy kicsit nyugatabbra kellene élni, ahol.. áhh, hagyjuk.
#5899 Silent77: ugyanígy jártam az elején, full refund lett a vége. A kínálati termékképen nemcsak a kijelző közepén védő fólia szerepelt.
[ Szerkesztve ]
-
baji
tag
Más is találkozott olyannal hogy ha facebook-on like-olok valamit és mikor x idő múlva újra megnyitom az app-ot nem írja, csak ha rábökök a képre. Akkor ott már látom a like-ot és ha nyomok egy visszát akkor is már jól mutatja, de legközelebb megint nem.
Nem tudom sikerült-e érthetően megfogalmaznomhttps://makerworld.com/en/@Bayi
-
baji
tag
válasz laci0530 #5918 üzenetére
Haver S3-án működik gond nélkül, ezért gondolom hogy valami telefon beállításnál lesz a probléma. Ha bekapcsolom a facebook szinkronizálását az összeb@ssza a névjegyzékemet? Úgy értem lehúzza a telefonra a facebook ismerősöket szerinted? (persze ez nem valószínű hogy megszünteti a problémát)
https://makerworld.com/en/@Bayi
-
taranis
addikt
válasz laci0530 #5916 üzenetére
Ja hálistennek nem lett az, így is olyan volt a szitu, amit szívesen végignéztem volna utólag az Edge 240fps-ével. Ahogy kicsúszik a telefon, utána a még reményteljes, de már ügyetlen kapkodás, közben annak a realizálása, hogy esélyem sincs elkapni, ezek után pedig a lassú de egyenletes arceltorzulás, egy hosszan elnyújtott, 2 oktávval mélyebben megdörrenő baaaaazmmmmeeeeg elhangzásával.
colorizer.net
-
phedi77
tag
válasz vadászcsiga #5925 üzenetére
De épp a nagy kontraszt lenne számomra a lényeg....
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kicsit fura ez a clean cover, hogy a teló széleinél magasabb a tok mint a teló maga, ahogy "ráfog" a telóra, de ettől függetlenül tetszik.
A hátuljáról nem veszem le a fóliát, bírja amíg bírja.Maga a teló gyorsabb mint a Note 4, bár ott még nem volt 6.0.1, így nem annyira jó a viszonyítás. De mivel családon belül maradt a teló, össze fogom tudni hasonlítani őket.
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Merre találom azt a fícsört, amit pár napja sikeresen aktiváltam, és helyadatok alapján kikapcsolja a bluetooth kapcsolatot pl? Meg akarom szüntetni, mert nem igazán működik jól Csak nem emlékszem a nevére. Köszi!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
hackeeeee
Jómunkásember
A vízállóságot ki, hogy-mint tesztelte? Vagy másképp kérdezem, volt közöttünk olyan bátor, aki tesztelte?
Véleményem szubjektív...
-
blade4
aktív tag
Úton voltam, kaptam egy 3.26mb-os frissítést telenoros romra, kitöröltem az üzenetet, haza értem és hiába keresem eltűnt. Azt irja telepítve vannak a legújabb frissítések.
-
MK VII
veterán
válasz hackeeeee #5936 üzenetére
Próbáld ki a kóla+fagyasztó kombót!
-
heidrich
senior tag
válasz hackeeeee #5936 üzenetére
Tegnap elmostam csap alatt mert a home gombnál meg körbe a keretnél eléggé beszorolt a por. Hangszóró míg ki nem száradt elég halk volt, nyívánvalóan. Home gomb mintha kicsit fura hangot adna ki azóta mikor felengedem a gombot, de lehet én képzelem be.
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz heidrich #5945 üzenetére
Hm, ez jó hír. Na majd lehet teszek vele egy próbát valamikor.. Előtte persze biztos ami tuti megnyomkodom a sim tartó "rekeszt".
@pohár: Azért ennyire intenzív hatásnak nem tenném ki.
@vadászcsiga: Nekem is megvan a sima, de még nem próbáltam ki, vagyis csak ráraktam a telót, és konstatáltam, hogy tölt.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple watch Series 9 41mm Starlight 2025.09.01. Apple jótállás
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3797
- Apple Watch 8 44mm Red Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3795
- Samsung galaxy watch5 okos óra
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest