Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyéni preferencia kérdése, hogy kinek mi jön be.Az elején nekem is volt gondom, hogy véletlenül hozzáérek a kijelző széléhez, de egy normális tokkal, ami nem vékony, simán kizárható ez a dolog Most Spigen Rugged Armor tok van rajta, és teljesen tökéletes!Egy ilyen telefon mindkenképp megérdemel egy normális védelmet, engem az se érdekel, ha nem látszik a szép telefon, nem villogni akarok vele, hanem megóvva használni hosszú időn keresztül.Egyelőre fóliát vettem rá, hogy azért legyen a kijelzőn valami, de én is várok már egy normális (pl. Zagg) edzett üveget.
-
laci0530
senior tag
válasz gixxer-tomee #6132 üzenetére
Másfél hónap elég erős felhasználói módban való tapasztalat után bátran ajánlom ezt a telefont. Összességében ez a legjobb eddigi készülékem, nagyon megszerettem, ezelőtt az összes telefonom közül három-négy darabra mondanám ugyanezt (Nokia 6600, E66, E6-00 és Samsung Galaxy Note 3).
-
james008bond
őstag
Azért nem semmi egy mai okostelefon.
Zenét hallgatok az sd kártyáról wi-fi kapcsolaton a hi-fi-n.
BT kapcsolaton Gear Fit-tel folyamatos kapcsolatban.
Háttérben frissít néhány alkalmazás ( Facebook, G-mail, Messenger... ).
Mindeközben mobiltelefonálok és teszi ezt minden akadás, gond nélkül. Még csak nem is langyos a hátulja.
Mondjuk akkut zabálja most rendesen.[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
hackeeeee
Jómunkásember
Valahogy át tudom tenni az összes mentett könyvjelzőm ebbe az új gyári böngészőbe? Az előző működött firefox profillal, de ez nem hajlandó.. Vagy valahogy a samsung account-omba fel tudom szinkronizálni őket?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz vadászcsiga #6156 üzenetére
Firefox-hoz találtam valami indiai bővítményt, de nem merek vele bejelentkezni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
StoneBridge
senior tag
Behalt a keszulekem. Egyik pillanatrol a masikra kb.
Toltore tettem, azt figyeltem meg, hogy az edge jobb szelen egy hosszanti zold csik jelent meg. Ezutan elkezdett villogni a kep, neha meg bedobott egy elmosodott "hangyas" kepet. Ujrainditas utan ugyanez. Sikerult meg lementenem az adataimat, teljes visszaallitas, ugyanugy villog a kep, szetesik a kepernyo, stb.
Leejtve, vizben, semmi ilyesmi nem volt, full normal hasznalat 1 honapja, karcmentes a keszulek. Bosszanto, nem kicsit. csalodott vagyok.Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
vadászcsiga
félisten
válasz StoneBridge #6158 üzenetére
Irány a szerviz, ezért van a 2 év garancia.
-
StoneBridge
senior tag
válasz vadászcsiga #6159 üzenetére
Vilagos. t-s a keszulek amugy. Tartok tole, hogy 1-2 hetig raulnek, bevizsgalas, stb. Tehat azonnal csere nem lesz.
Sztem valami alaplapi hiba lehet, bekapcsolas utan baromira melegedik, forrosodik nagyjabol a kamera koruli teruleten.[ Szerkesztve ]
Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
pohár
félisten
válasz StoneBridge #6160 üzenetére
ezért vidd egyből Samu szervizbe, a T is oda fogja küldeni, így még nyersz is pár napot
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
StoneBridge
senior tag
-
Bossi
őstag
válasz StoneBridge #6162 üzenetére
Nem fognak sehová kergetni S6 volt ott nekem régebben.
-
gixxer-tomee
aktív tag
válasz james008bond #6153 üzenetére
Na most akkor képzeld el az első okostelómat.. Galaxy Ace.. Úristen, hogy az mekkora egy retek volt.. Volt benne vagy 160mega memória, 278mega RAM.
Kettő (2) program nem tudott egyszerre futni..
Aztán jött egy vakvágány, a WP, Lumia 800-al. Na azt meguntam már kb az első hónapban. Kizárólag a kamerája volt az, ami tetszett. Szép képeket csinált.
Aztán jött a Sony Z. Annak a képernyője borzalom volt. FHD az igaz. Csak éppen minden szögből máshogy sötétedett a kép, meg forró volt fél perc alatt bármit csináltam vele..
És akkor a Oneplus One volt az, amire azt mondtam, hogy kell nekem, és nem is jártam vele rosszul! Nagyon pöpec masina volt.
Remélem ez is az lesz, ha mellette döntök. Nem vagyok egy könnyű eset én sem.Amúgy tetszik az a fénykép! Jól sikerült!
[ Szerkesztve ]
tacstacstacstacsveddveddveddveddbebebebe
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz leslien #6146 üzenetére
Pontosan, mire vagy kíváncsi?
Ha arra, hogy merül most, akkor sok pofázás mellett, meg úgy, hogy szinte minden megy, kb 12-14 órát kibír, amikor HR előtt durván merült, talán 3-mat, vagy annyit se. A 12-14 már egész tűrhető nálam, én nem nézegetni szoktam ezeket takarékos üzemmódban, hogy elmegy 1 hétig, hanem használni, elég keményen.-------------
(#6158) StoneBridge
Komolyan, ilyen hasonló villogás nálam is volt pár napja, felkészülhetek, hogy esetleg a falhoz kell majd vágnom? Milyen okádé szarokat gyártanak mostanában, elképesztő!
Olyan, hogy minőség és megbízhatóság, mint szó, létezik még? A szó igen, de a gyakorlatban megszűnt már régen...
Cöhhh
[ Szerkesztve ]
-
Reinkz
senior tag
Sziasztok
Fehér fényerő 560 / 777 nit valaki eltudja nekem magyarázni ezt? vagy mi az "pontszerű fényerő"
melyik érték hol érvényes?
-
MartOOn
addikt
Nalam hr nélkül a 3. és 4. helyen a gugli play szolg es az android rendszer osztozik. Neha helyet cserélnek. Jobban merül mint az elso ROM-mal tette de kevesbe mint a masodikkal. Minden mas popecul megy most. Kopp kopp
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
-
james008bond
őstag
válasz gixxer-tomee #6165 üzenetére
Köszönöm :-)
Amúgy ez és az előző, S6E+ az a két telefonom, amire azt mondom, tökéletes ( a korábbi telefonjaimhoz képest ). Azt és úgy tudja, ahogy egy ilyen készüléknek tudnia kell.
(#6166) mflex :
Hány millió darabot is adtak el már 1 hónap alatt? Hányat gyárthattak már le? Ha csak 1 % a meghibásodás...persze, ha pont nálad, nálam...Mondjuk én most így vagyok a Gear S órámmal. 3, hete szervízben.[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
marquuard
veterán
Az időt és az időjárást hogy tudom beállítani edge csatornára?
PSN ID: marquuard
-
leslien
nagyúr
válasz cousin333 #6178 üzenetére
mármint h nem veszek majd Nexust és marad S7E?!
biztos h marad mert egem most nagyon eltalált a Samsung evvel a teloval... egyébként jó lesz a M10 csak kell rajta csiszolni itt ott mint ahogy a többi telot elsőre...Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
jose999
senior tag
Használ valaki LED View tokot? Mik a tapasztalatok? Ajánlott? Első blikkre (neten nézve/olvasva) tetszik, de ugye a tapasztalat az más... Köszi előre is!
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
jose999
senior tag
A Spigen fólia bár jól tapad, illeszkedik stb, amiért ajánlottam, viszont nagyon karcolódik! A telefont zsebben hordom, mellette semmi, nagyon vigyázok rá, de már most, pár nap használat után tele van sok apró "karccal". Írta is itt valaki korábban. Csalódás. Valószínű Led View tok lesz, fólia kuka! Marad az üveg... Majd... Egyszer...
Grafy12 az szép a Samsung Experience Store-ból rendelnék...
[ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
MartOOn
addikt
válasz kdennis #6187 üzenetére
Nem mindenkinek pálya a tapadós fólia. Spigenben csalodtam akkor en is. Eddigi legjobb foliaim voltak.
Most egy noname van rajta nem karcolodik kicsit sem es fullban takar de eleg muanyagos s tapintasa. Nem rossz de le skartam cserélni spigenre. De ezek szerint nem kellene... Invisible shield nagyon jo de az anyaga nekem kijelzon felejtős.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz james008bond #6179 üzenetére
Most újat nem mondtál, mert mindennel így van és nyilván az k anyázik, akinél pont egy selejt landol.
De azt is olvasom szerte a sztrádán, hogy sokkal t9bb az elégedetlenkedő, mint pl a note 4, note 5 etc többi mobil esetében. -
Galahed
senior tag
válasz csabicska #6186 üzenetére
ScreenKnight-ot használok, igaz kb 2 hete. Eddig jó.
Mások is jókat irtak róla ezért rendeltem, pár nap alatt itt volt, elő és hátlapra való is van benne. Military grade -t irtak rá ezért elvileg erős is....
-
StoneBridge
senior tag
Barátnőm S6-ja is csinálta ezt a villogást, meg a "színes-hangyás" képet bedobta neki is, valami SW hiba lehet ez. Nálam viszont egyértelműen valami elment.....
Ami gyanús volt még, hogy aznap és talán előtte 1 nappal jobban merült a készülék, nem a megszokott 1,5 nap után tettem töltőre, hanem sokkal hamarabb. Ma megyek szervizbe, megírom majd mi lett a vége...Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
csabicska
senior tag
válasz Galahed #6193 üzenetére
Jó. Ismerem.
Valóban meretpontos, tökéletesen illeszkedik. Viszont a felülete nagyon fura. Nem sima. Nem HD Clear.. Ha érted mire gondolok.
Hátul rajta is hagytam.
Sajnos befürödtem a Spigen fóliával.
Most csak vennem kell vmit.
Azért sem szerettem mert sokszor az ujjam
Nem siklott a kijelzőn rendesen. Szinte beleakadt a kijelzobe.-Galaxy S20 - The best-
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Frissítés óta (APD1) nálam is eléggé merül a telefon pedig direkt Odinnal újra is huztam szóval volt FR...
12 óra készelet alatt 11 órát ébren maradt valami "Android rendszer" néven, korabban ez egész ciklus alatt fogyasztott 2-3 %-ot... éjszaka is a megszokott 3% helyett 10%-ot merült. Valakinek tippje van rá?
Helyelőzényeket használom de előtte is be volt kapcsolva és nem vitte az akksit.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz heidrich #6196 üzenetére
Nálam most épp 22%.. CPU összesen: 1ó 58 perc
Ébren maradás 19p.Első körben azt hittem, hogy jobban merül mint az első töltés után, de közel azonosnak tűnik, vagyis ~50%-os akku töltöttségem van, és ébben van 2ó 50p kijelző.
Komplett üzemidő 1 nap 2 óra.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- Apple watch Series 9 41mm Starlight 2025.09.01. Apple jótállás
- Apple watch SE 2 2022 40mm ÚJ 12 hónap szavatosság
- Eladó egy bontatlan új Apple Watch S10 46mm GPS+cellular Jetblack ora 1ev Apple Garanciáv.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs