Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gatto_
senior tag
válasz vadászcsiga #17593 üzenetére
Maximálisan egyetértek a jogmegvonást illetően, csak kérdés, hogyha egy valahogy megírt alkalmazás alól kihúzzuk a dolgokat amiket kér, akkor nem e fog hibásan működni.
-
gatto_
senior tag
-
gatto_
senior tag
válasz jose999 #19096 üzenetére
Az LG-nek más az üzletpolitikája. Ott az EU-s modelleket bármilyen ÁFÁS számla ellenében 1 évig gariban az LG szerviz javítja. Sőt a G4 topikban olyanra is volt példa, hogy a GSM boltos adásvételit elfogadták. A Samsung ilyet nem csinál. Cseteltem az ügyfélszolgálatukkal ez ügyben, mikor egy svájci papírokkal ellátott használt telefont akartam venni. Mivel Svájc nem EU tagállam semmilyen garanciát nem vállaltak.
Szürke importos, gsm boltos papírokkal elhajtanak a vérbe. -
gatto_
senior tag
Fasza! Meg jó hogy a hét elején vettem meg kétszer ennyiért az Adguard-ot.
-
gatto_
senior tag
válasz Zsozsoka 74 #21330 üzenetére
Én ezt találtam a hétvégén. Ezzel működik az ujjlenyomatos feloldás kódkérés nélkül.
Amikor aktiváltam akkor nagyon rövidre vette a kijelző kikapcsolási időt, de visszaállítottam 1 percre és működik hibátlanul.
OFF+ -
gatto_
senior tag
Kérdés... Aki használ vezeték nélküli töltőt gyári bőr tokkal az működik, vagy minden töltésnél ki kell szedni?
-
gatto_
senior tag
Tokokban, fóliákban, és új romokban gazdag karácsonyt mindenkinek!
-
gatto_
senior tag
Van arra valami trükk, hogy a gyári Samsung böngészőben a Facebook-on az üzeneteimet meg tudjam nézni. Ha rá megyek mindig feldobja, hogy telepítsem a mesengert. Operában hibátlanul működik, csak javarészt a gyárit használom és macerás átlépkedni.
-
gatto_
senior tag
válasz enginev3.0 #22686 üzenetére
Ez megoldható az easyhome nevű programmal.
-
gatto_
senior tag
Igen. Nem tudom belinkelni de easyhome fingerprint a neve. Play áruházban megtalálod.
-
gatto_
senior tag
válasz enginev3.0 #22703 üzenetére
Aksit nálam nem eszik, viszont egy két naponta random leáll. Pedig hozzá adtam a kivételekhez az aksi optimalizálásnál. De ezzel együtt jó kis program.
-
gatto_
senior tag
Kérdés! Az XDA-ról letöltött témaszerkesztővel csináltam magamnak egy témát. Jelenleg gyári 6-os androidot használok. Ha kijön végre a 7-es azzal kompatibilis lesz a témám, vagy bukom? Nagyon hiányozna.
-
-
gatto_
senior tag
Én az EZ Disabler-t használom, de az is eltűnt a Play áruházból. Remélem nem kitiltották őket.
-
gatto_
senior tag
Egy baja van ennek a Disconnect cuccnak, hogy a https kapcsolat alatt futó oldalakat nem szűri. Pl a facebook, az Ncore tele van reklámmal. Persze jobb mint a semmi, főleg ingyen.
-
gatto_
senior tag
válasz vadászcsiga #30003 üzenetére
Dehogy... Sima frissítés. APK mirror-on elérhető az összes.
-
gatto_
senior tag
Nem feltétlenül ezen múlik.
Nekem már a hatoson is szarakodott az utóbbi pár hónapban a gmail. Hol jelzett hol nem. Volt olyan, hogy a nova kirakta az x db olvasatlan jelet a gmail ikonra, de a gmail mégsem jelzett. Mikor megnyitottam nem volt új levél, csak ha lefrissítettem manuálisan.
Volt hogy a telefonon megnyitottam a levelet, majd töröltem, aztán este a számítógépen ott fogadott a levél olvasatlanul. Szóval elég hektikusan működik.
(Ki volt véve a gmail minden optimalizálásból.)
Hétvégén felraktam az Aqua mail-t ami eddig hibátlan.[ Szerkesztve ]
-
gatto_
senior tag
válasz vadászcsiga #31897 üzenetére
Érdekes, mert nekem is 7-es van fent és nincs kint a záróképernyőn semmi. Csak a redőnyről nem tudom eltávolítani a vpn figyelmeztetést, de azt a 6-oson sem tudtam. Igaz én nem csináltam resetet a nugatra frissítés után.
-
gatto_
senior tag
válasz NandorHUN #33029 üzenetére
Nem vándorol semmilyen gépen. Az Adguard helyi VPN-t hoz létre, azaz csak a telefonodon van.
Local VPN mode
If you are using this mode, Adguard does not need ROOT privileges to carry out filtering. At the same time, a VPN-server is located on your device, so that there is no need to pass your traffic through a remote server in order to filter it.
-
gatto_
senior tag
válasz enginev3.0 #34332 üzenetére
Valóban! Tegnap négyszer frissült. Minden frissítés után kicsit rosszabb lett. Most totál használhatatlan. Ügyes a fejlesztő.
-
gatto_
senior tag
Kijelző problémám van... Találkozott már valaki ilyen jelenséggel?
Tehát kb két hónapja azt csinálja, hogy intenzívebb használat után, hosszabb netezés stb.., töltés közbeni melegedés során, illetve a nagyobb mostani melegekben foltos lesz a kijelző. Nagyobb kontraszt különbségeknél jön elő főleg, azaz ha mondjuk egy fehér alapú weboldalon van egy sötét kép akkor alatta húz egy rózsaszínes, lilás foltot. Ezek a foltok a kijelző teljes felületén megjelenhetnek tartalomtól függően, azaz nem korlátozódnak ugyanarra a helyre. Egyértelműen a meleggel van összefüggésben, mert ha nem kánikulában használom akkor semmi baja. Annyira mondjuk nem zavar mert közeleg az ősz, de gondolom nem normális jelenség. -
-
gatto_
senior tag
válasz #68216320 #39896 üzenetére
Nekem is ilyen fülesem van, és egyedül a Baton nevű program ami működik. De az sem túl megbízható. Hol megy hol nem, és csak 100-70-40%-os osztásban mutatja a töltöttséget. Épp tegnap szedtem le, mert meghülyült és nem engedte csatlakozni a fülest. Valahol olvastam, hogy majd a 8.1-es android fogja támogatni natívan ezt a bluetooth aksi kijelzést, addig csak félmegoldások vannak.
[ Szerkesztve ]
-
gatto_
senior tag
válasz babhun #42409 üzenetére
Itt a fórumon nem nagyon volt még ilyen, de ismert hibajelenség. Az enyém is ilyen. Legjobban kis melegedésre és közvetlen napfényre jön elő, és nem csak a képernyő alján. Nagyban befolyásolja a megjelenített tartalom is. A youtube-on csomó videó van róla: Pl.
A beállításokban a képernyő beállításokat Amoled fényképre állítod az némileg javít rajta, de nem sokat.
Van a play áruházban egy Twilight nevű program ami nekem segített. Állandóan futnia kell, de le lehet venni a beállításaiban, hogy semmit se sötétítsen, és a rózsaszín foltokat így is eltünteti.Amúgy gariban javítják. Már bevittem a Váci úti szervizbe, de azonnal törölni akartak róla mindent, hiába csak kijelző hibás, én meg lusta vagyok újra belakni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch 5 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3781/
- Eladó egy bontatlan új Apple Watch S10 46mm GPS+cellular Jetblack ora 1ev Apple Garanciáv.
- Apple Watch 6 44mm Kék Megkímélt/1 hónap gar./Akku 81%/p3796
- Apple Watch Ultra 49mm Cell.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest