Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Üdv, az S4 tulajok közül nem használja valaki az Ingress nevű appot? Mennyire működik jól, itt leginkább az aksira gondolok?
Illetve nem tudom hogy ez off-e, de arra is kíváncsi lennék hogy így 2014 vége felé megéri-e még S3-at vásárolni, vagy minden szempontból ajánlott az S4-es modellben gondolkodni? (átlagfelhasználásra)
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
N.otorious
senior tag
Esetleg valaki nem tudna készíteni egy videót erről a root módszerről? Csak, hogy biztosra menjek....
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Gyula84
veterán
válasz N.otorious #40843 üzenetére
na látod már bevállaltak
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Gizmo94
veterán
válasz madkiller #40855 üzenetére
7)-es pont fordítása, csak neked, csak ma: Töltsd le az eredeti kernelt, ami a te rom verzióhoz készült, amit használsz. ITT találod a gyári kernelek gyűjteményét ( a következő napokban több kernel lesz hozzáadva. )
Bonus:
8) Ez a lépés nem feltétlenül szükséges, de én javaslom a SuperSU app telepítését a Play Store-ról.
9) Élvezd a rootolt romodat és a KNOX 0x0-t. Minden adat, applikáció és beállítás érintetlen marad.Ezen ne múljon a sikeres rootod, ha több is kell, csak szólj.
Gizmo's helpdesk
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz madkiller #40859 üzenetére
Akkor találd már ki, hogy mi a bajod, mert szenvedek itt, aztán meg minek. Ahogy néztem a kernel .tar fájl,, tehát a korábban letöltött Odinba tallózva tudod telepíteni. Ja, igen, Odinon belül PDA-ba kell tallózni a letöltött.tar kernel fájlt és Go!
De vigyázz, a letölthető kernel csak a GNG8 build és későbbi romokhoz jó, korább verziókhoz ne rakd, mert az nagy és erőteljes mélytorok lesz.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
kissé off, HTC One megkapta a 4.4.3-at, mi mikor kapjuk? :p
HR24.hu
-
Csehlala
csendes tag
válasz Tesztelo.hu #40772 üzenetére
Meglepődtem, de a levegő befújás segített... egyelőre jól elvagyok így, eltelt 1 hét..
-
Mikkkeeeee
csendes tag
A sracnak van egy masik jo leirasa is, hogyan tehetunk fel TW-s romot knox ugras nelkul. Siman felment a PhoeniX rom es knox 0x0! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2852310
-
Petyyyyy
addikt
-
keccsa
aktív tag
válasz dimension75 #40864 üzenetére
Ha jól tudom, nem sokban, legalább is semmi lényegesben. A 9515 eleve 4.4-el jön, míg a 9505 4.2-vel, illetve a 9515 csak max. 32GB-os microSD-t kezel, valamint kimaradt belőle néhány szenzor (pl. hőmérséklet, páratartalom).
A ROM-ot nem tudom, de szerintem nem, mert ha kicsit is, de más a hardver.[ Szerkesztve ]
Mindenki magának hülye!
-
keccsa
aktív tag
válasz Mikkkeeeee #40870 üzenetére
Pedig a Sony sem a gyors verziókövetéséről híres...
Mindenki magának hülye!
-
Bavid
senior tag
Sziasztok a helyszíni javítást hol lehet lemondani, ha véletlen rossz készülékre hívtam ki (ugyanúgy S4 csak nem a rossz)? Még nem hívtak fel, meg semmi, a honlapon ez van "Ehhez a készülékhez helyszíni javítást igényelt Státusz: Új igény", de nem találom hol lehetne lemondani.
-
samu496
tag
sziasztok!
adott egy s4. 2*-eri szervíz után. először nem kapcsolt be ezt megjavították .. utána visszakaptam kopott kerettel (durván, látszot a fehér műanyag nagy felleten) és csíkos kijelzővel..és újraindulgaott .. Telenoros szofverel mikor én függettlennel adtam le. reklamáció. 2 szervíz .. keret csere .. u.a csíkos kijelző, újraindulgatás . telenoros szoft-
a telenor megkereset hogy ők kivizsgálják az esetet a saját szervizükben és vmit csinálnak a Samsunggal .és választhatok egy másik készüléket, és elengdeik a 2 éves hűséeget.
szerintetek mit tegyek?
mert ha leadom akkor sokára lesz megint (ha lesz) és most kéne utalásokhoz ..mégha 10 perc is kell újraindulással ... venni meg nem igazán van keret jobbat v hasonlót SAMSUNGOT SOHA TÖBBÉ.!ebből kijöhetek valahogy értelmesen vagy dobjam ki ez a trágyát. ?
kösziGalaxy S4 Life Companion by Samsung
-
samu496
tag
válasz migabi24 #40878 üzenetére
azért ivttem oda mert nem tünt olyan problémának ami háznál is javítható (lehet tévedtem). és ők is csak elszállították . 2.szorra már én vittem a Pólusba mert azt írták e-mailbe hogy jutassam el partnerükhöz v valami ilyesmi. elmondta mindent leírtak mindent és semmit nem javítottak meg. . még a csóka is magyarázta hogy azért telenoros a szoftver mert idővel úgy is az lett volna. semmi megkeresés nem érkezet a Samsungtól hogy mi van vagy valami.
a Telenor kereset meg egyedül.
én továbbá nm igazán akarok lépni sztem nekik kéne ha nem az én hibámból ment tönkre és jött kii ütve kopva.
nem tudom de én nem ezt az S4-et vettem ki a dobozból ..soha semmi bajom nem volt .. Samsungos voltam .minden elektronikai cucc samsung .. volt.
Galaxy S4 Life Companion by Samsung
-
Gizmo94
veterán
válasz samu496 #40879 üzenetére
Lehet, hogy tévedtél. Ha nem élsz a Samsung által részedre biztosított prémium garanciális szervizszolgáltatással, mert te úgy ítéled meg, akkor erről mit lehet beszélni?
Hurcolásztad jobbra-balra, ahelyett, hogy a mysamsungon megrendelted volna a háznál javítást, és elégedetten dicsérnéd most a Samsungot. Ezt a problémát magadnak generáltad sajnos, kb. ezerszer van leírva itt a topikban is, hogy mi a teendő. még mindig nem késő, amint írták, hívd ki-rendeld meg a prémium szerviz háznál javítását. . Ha meg nem fér bele az idődbe, akkor amint írtad, dobd ki azt a trágyát. -
mogyesz
aktív tag
válasz samu496 #40877 üzenetére
"utána visszakaptam kopott kerettel (durván, látszot a fehér műanyag nagy felleten) és csíkos kijelzővel..és újraindulgaott"
Na, Én itt vetettem volna fel egy jegyzőkönyvet, és panasszal éltem volna a megfelelő szerveknél, és a Samsung is kapott volna a panaszlevélből.
De minek a prémium szerviz???
Nekem eddig SGS2-nél volt tapasztalatom velük, korrekt, gyors, precíz, és mindent a szemem előtt csinált a szervizes... Egy cm-t sem kellett utána járnom....
-
samu496
tag
válasz mogyesz #40881 üzenetére
az volt ott a baj hogy nekem nem volt lehetőségem érte menni ..elhozták nekem és én csak este 9kor láttam a telefont és írtam a levelet a Samsungnak.
a házoz jövő szervizet meg pont a házhoz része miatt nem válaszottam .. akkoriban és most se .. volt olyan a helyzet hogy bárkit be lehetet volna engedni (nem a ház állapota v ilyesmi ink családi mind1) .
ezért akartam inkább. és ilyen szempontból Gizmo-nak is teljesen igaza van, hogy magamnak generáltam. de szerintem azért ez sem normális dolog. sok olyan emebert ismerek akik nem is tundak a Prémium szervízről és a szolgáltatóhoz rohangálnak.
lehet majd még intézkedem a megfelelő szervek felé.
köszönöm a válaszokat !
-
Gizmo94
veterán
válasz samu496 #40882 üzenetére
Hidd el, mindenki megszívta eddig, aki bárhová vitte, botrányos dolgokat művelnek a szervizek. Kis segítség: ha nem akarod otthonra kihívni bármely ok miatt, hívhatod az ország területén bármilyen címre, nem kell a sajátodra. Annyi a lényeg, hogy egy asztalt meg széket biztosíts, ahol szerelhet. Tehát pl. bármelyik haverodékhoz is megrendelheted, csak légy ott az adott időpontban telefonostól.
Nagyon nagy hiba volt jegyzőkönyv nélkül átvenned a lepusztított telefont, mert így nem lesz egyszerű bizonyítanod, hogy nem te élted le. Egyébként így sem lesz gond, a háznál javító szervizesek általában mind rendesek, segítőkészek. Ha még egy éven belül van, mindent cserélnek szó nélkül, új akku, hátlap, ajándék fólia, stb. Ha túl van egy éven, akkor sem lesz gond szerintem, de akkor a tartozékok, akku, töltő, fülhallgató, kábel, stb. már nem garisak, csak a telefon. -
samu496
tag
válasz *RLaci* #40884 üzenetére
Gizmo94 a jegyzőkönyvesdi szerintem még nekem se jutott volna eszembe ,,de ugye nem is vettem át. de amúgy a Telemax képein is látszik h én milyen állapotban adtam be (igaz miután megkaptam is ledobhatam a Kékesről ) már nem 1 éves. elsőkközött vettem meg . ezért még jobban fáj.
örülök hogy te pozitívan véledkedsz a párod S4-éről. én ha mondjuk megjavítják is se hiszem hogy kell ez nekem. sokkal lassabbnak érzem mint mikor megvettem az üzemidő csak rosszabb kevésbé stabil. majd ha úgy alakul akkor elnézek más fele.. mondjuk egy G3 --- de lehet lesz abból egy G8 is addig marad a Samsung Keystone 2.
-
Mauddip
aktív tag
Sziasztok,
ma vettünk egy Galaxy S4-est, olyan 20%os akksival kaptuk meg, feltelepítgettem a másik telefonomon használt, megszokott alkalmazásokkal, és egy olyat vettem észre, h a Youtube-os videók képe teljesen összeomlik, képkockás, és ilyen szürke négyzetek jelennek meg benne. Legújabb szoftverfrissítés van a telefonon, és minden alkalmazást (youtube-ot is) a legújabbra frissítettem. Ezek után letöröltem a Youtube alkalmazást, csak az alap volt rajta, ami eleve rajta van a telón, és úgy meg tökéletesen játszotta a videókat.
Ezzel találkozott már már is? Ez lehet attól, h túl alacsony volt már az akku feszültség, és mondjuk a videó gyorsító nem kapcsolt be, vagy ilyesmi? Vagy valami gond lehet a legfrissebb youtube alkalmazással?Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
Mauddip
aktív tag
válasz madkiller #40887 üzenetére
Igazából ma lett véve a telefon, csak azért gondoltam, h egyből itt érdeklődöm, mert ugye 3 napig azonnal cserélik, ha annak lenne gondja, de így, h letöröltem az összes frissítését a youtube-nak, úgy meg jó volt teljesen... Szerintem a programmal lesz valami, de azért még írj már légyszi, h azóta is jó-e mondjuk holnap!
Köszi előre is!Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
zooli69
csendes tag
Ma beléptem a recovery-be, és kínai szövegek fogadtak. Tudna valaki segíteni, hogy hogyan lehet visszaállítani?
-
hdman
őstag
Én is hivhatom a szervízt, mert kontaktos a töltőcsatlakozom... Alig múlt 1 éves, de hiába teszem töltőre, meg sem moccan, csak, ha megmozgazom a kábelt...
Alaplapcsere?
Sopron city :)
-
teki91
csendes tag
Sziasztok azért írok mert tudomásom szerint fel lehet tenni odinnal régebbi verziót. Pl. Nf1-t. Most az ng8 van fent és a telo nem rootolt. Szóval jól tudom-e és ha igen akkor kell valami plusz pipa az odinba például,vagy mehet úgy mint múltkor.
Köszi a válaszokat előre is.
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
Idáig bírtam JB-vel, aztán tegnap FOTA felfrissítettem NG8-ra.
Azóta folyamatos random restartok....szép.
Ez ilyen fosch?Vagy gyaluljam le és odinnal toljam rá, hátha történik valami csoda?
“The Night is Dark and Full of Terrors”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest