Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
Egy pillanatra ujra meg kellett neznem, hogy jo topikban vagyok-e, annyira olcso ez a tepsi
En probalom magam lebeszelni a telorol, most mas projektek fontosabbak. Azon is agyaltam, hogy valtok S3-ra, de aztan megbeszeltem magammal, hogy inkabb jovore S5, a mostanit is alig hasznalom.
Sopron city :)
-
hdman
őstag
Srácok, valaki közületek nem árul samsung garis S4-et jó áron? Esetleg SII beszámítással? PÜ!
-
hdman
őstag
-
hdman
őstag
válasz kengyel #27553 üzenetére
En anno szinte a legelejen vettem S2-t, de se az S3-nal, se az S4-nel nem ereztem akkora kesztetest, hogy valtsak. Foleg a nagy meret zavar(na), ez a mostani 4, 3" nekem tokeletes mindenre, netezni eleg nagy, es meg a zsebembe is belefer.
Talan majd most az 5re, bar a telekom 100 ezres ajanlata sem rossz, szoval lehet megis 4-es lesz
-
hdman
őstag
Srácok, ha valaki szeretne megszabadulni a telójától írjon nekem egy PÜ-t!
Ami fontos:
- fekete előny
- csak gyári samu garanciás érdekel
- 0x0
- független, vagy telekom/t-mobile/westelköszi
-
hdman
őstag
-
hdman
őstag
válasz mgTerminator #30483 üzenetére
Akkor talán valami időjáráselőrejelző progi, vagy valami ami folyamatosan rövid időközönként frissiti magát.
Tedd fel a betterbatterystats progik és nézz wakelockot.
-
hdman
őstag
Van már S5 totyik? Tudom, hogy a teszt után szoktak nyitni, de most csak a híreknél lehet fórumozni?
-
hdman
őstag
Prémium futi csak pestre jön ki, vagy vidékre is?
-
hdman
őstag
Az igaz, hogy telenornál az első széria kártyafüggetlenül jött? Most szemezek egy fehér függő példánnyal, de a telenornál azt mondták, hogy csak a hűségidő lejárta után függetlenitenek. ( Az eladó részletre vette, de már kifizette)
-
hdman
őstag
Beleptem a klubba egy feher S4-gyel
-
hdman
őstag
Kösz srácok
-
hdman
őstag
Megjött az SGP Neo Hybrid tokom
-
hdman
őstag
Airdroid visszafelé is tudja mutatni a dolgokat? (Telefonról tudjuk böngészni a számítógép cuccait?)
-
hdman
őstag
Pár napja beszart az akksim, kb fél napot bír, szinte 0 használattal. (nem púpos, a teló 2 hét múlva lesz 1 éves, nincs beakadva semmi program)
Kértem a házhozjövős javítást, erre tegnap kaptam egy telefont, hogy ha csak ez a baja, akkor küldjen el mailben a garijegyet és egy fotót a telefon hátsó matricájáról, ő pedig küld egy új akkut postán. Ez ám a hozzáállás, premium gari rulz
-
hdman
őstag
Basszus, most vagy k béna vagyok, vagy egyszerűen tényleg nem lehet leszedni az SGP Neo Hybrid tokot a telómról
-
hdman
őstag
válasz mgTerminator #36057 üzenetére
Ha egyszer leesik és szétpereg rajta az üveg, utána fogsz
-
hdman
őstag
válasz silvergod #36061 üzenetére
Így már, hogy megvan a mikéntje, nem volt olyan nehéz, de féltem, hogy összeroppantom a telefont Én is pont erre gondoltam, legközelebb egy bankkártyával fogom kifeszíteni.
kecsetihunor: úúú, bazz, de régen is volt Szuperkész volt a srác
[ Szerkesztve ]
-
hdman
őstag
Ma megkaptam az új akkumat a szervíztől
-
hdman
őstag
Na, ma beüzemeltem a csereakkumat, kiváncsi leszek, mit mutat.
A régi: cell made in korea, assembled in vietnam
Az új: cell made in malaysia, assembled in vietnamSopron city :)
-
hdman
őstag
Towelroot még mindig mindig rootol Johnny KNOXville ugrás nélkül?
Tegnap OTA-n jött a frissítés: NF1. (Eredetileg Telenoros volt a telefon, most független)
-
hdman
őstag
Fasza, a legutóbbi OTA frissités van fent, rootoltam towelroottal.
Most jelzett a frissítés miatt, letölti, ujraindul, de 25%-nál elakad, kiirja, h hiba.
Megpróbáltam még egyszer, ugyanez. Ilyenkor mi a pék van?
-
hdman
őstag
Én is hivhatom a szervízt, mert kontaktos a töltőcsatlakozom... Alig múlt 1 éves, de hiába teszem töltőre, meg sem moccan, csak, ha megmozgazom a kábelt...
Alaplapcsere?
-
hdman
őstag
USB csatlakozó kontakthibánál alaplapot is cserélnek?
-
hdman
őstag
Kihívtam a futit, hétfőn jön USB csatlakozót cserélni. Az imént hivtak időpontot egyeztettünk (11-16ig ), meg megkérdezte, hogy milyen szinű a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest