Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
szia,
már akkor is a gyártó által zárt bootloader értékű és knox számlálós lesz a készüléken lévő rendszer, ha még nem a 4.3, hanem az utolsó 4.2.2 firmware verzióval kapod, attól még korábbival meg biztos nem adják már.
korlátozott bootloader és knox számlálók mellett is lehet felhúzni a gari elvesztése nélkül bizonyos módosított firmware verziókat, de ezt a moddolt romok típusa válogatja, nem mindegyik knox-barát.freefe; akkor viszont nem biztos, hogy hardveres a hiba, azt kellene kiszűrni, hogy melyik folyamat(ok) forgalmaz(nak) folyamatosan, mert akár természetesnek is mondható, ha folyamatosan generál valami adatforgalmat, megállás nélkül dolgoztatva ezzel a 3g/4g modult, procit...stb, így melegedésre és gyors merülésre kényszerítve a készüléket, annak hardverét, akkumulátorát.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Szakiii
addikt
De fel tudod tenni ha nem izgat, engem se izgat mert van itt egy fórumtárs aki minimális összegért így is gariztat ha kell és én szoktam GE romot használni bár most modolt gyári van rajta 1-2 plusz cuccal, pl GE kamera, flash support ilyesmik miatt meg ugye ki van pucolva kőkeményen.
-
legenda
van 4.3 alá is egy kínai root, ami nem nyúl a knox számlálókhoz sem, de az több - más - szempontból is problémás.
vagyunk itt jópáran, akik legalább 5 - 6 hónapja használjuk a telefont, és nem akar indokolatlanul elrepedni a kijelző (üvege), hogy a környezetemben használt készülékeket ne is említsem, amiknél pedig néhány külön rá is szolgálna, ahogy a tulajdonosa használja, szóval én ettől nem különösebben félek - bár én vigyázok a cuccaimra, nem dobálom vagy ilyesmi -, különben már másmilyen típusú készülékem lenne.
a probléma adott persze, nem bagatelizálom el, de eltúlozni is felesleges, ezzel az erővel más típusok is problémásak ilyen szempontból is, meg ugye nem tudni, hogy mennyire valós mindenkinél, hogy tényleg magától repedt el, és semmilyen külső behatást nem szenvedett a készülék.[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
Nem az a lényeg, hogy mi van fent, hanem a bootloader. Ha új bootloadered van, akkor az már tartalmazza a KNOX státusz flag-et.
Elvileg régebbi romot visdza tudsz tenni bármilyet DE régebbi bootloadert nem tudsz visszarakni.
( #24784) nordino: apn beállítások rendben vannak, egyáltalán megvannak? az adatmód automatikus beállításon van?
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Gizmo94
veterán
Már akinek van, én kösz, mellőztem.. A szakértők, valamint profi hozzáértők felettébb lelkesedtek itt érte, kétségem sincs afelől, hogy megmagyarázzák ezt is, hogy miért és mennyire jó ez is.. erről is ennyit. Mielőtt vita lenne, ezt megelőzendő kijelentem, hogy máris igaza van, ráadásul mindenben.
[ Szerkesztve ]
-
borsodika
őstag
Miért te a fejlesztői lehetőségeknél látsz olyan opciót ahol a runtime-ot lehet állítani? Azon belül kellene, hogy legyen a Dalvik és az ART. Mivel a Google referencia készülékeken is alapértelmezetten még a Dalvik van beállítva és az ART-ot csak a fejlesztők használják így nem hiszem, hogy a Samsung az ART-ot tette alapértelmezetté és ezt a választó menüt meg kivette volna.
Szerk: Most olvastam Sammobileon, hogy a Note 3 romjában sincs ART!
lukoz:
[link][ Szerkesztve ]
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
legenda
a beállításoktól is függ (fényerő...stb), de a játék eleve pörgeti a rendszert, azzal nem sok hasonló csúcskategóriás készülék bír sokkal többet.
g2 vagy note 3, azok jobban bírják a nagyobb kapacitású akkumulátorukkal, de sok más típus (xperia z...stb) még ennyit sem.[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
Érdekesek,azért ezek az XDA-s srácok.
Nekem ez a root semmivel sem tűnik biztonságosabbnak,mint a Kingoo.
Annak mégis bezárták a topikját.
Az sem világos számomra,hogy ez csak az említett MJ7 és MK2 romokra jó vagy egy általános root,mint a korábbi CF-Root.
Azt hiszem én egyelőre maradok a Kingo-nál. -
Petyyyyy
addikt
A Class 4-gyet nagyon gyorsan el kellene felejteni szerintem. Oké, hogy nézhetsz róla filmet, de mire felmásolsz egy 720p állományt, lejár a személyid. A 6 és a 10 között meg nincs akkor különbség árban, szóval Class 10 és kész.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
Egy S4 mellett szerintem nem sűrűn jön szóba kis file. De persze értem mit akarsz mondani.
UHS-ről tudok, nekem is egy Sandisk Extreme Pro van a telóban, más kérdés, hogy közel sem képes kihasználni sebességet tekintve.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest