Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooli69
csendes tag
Sziasztok!
A telómon jelenleg ez van:
Melyik 4.3-at kell rátennem, hogy nem ugorjon a számláló, maradjon a gari, és minden működjön rajta? S2-m volt eddig, azon sokat cserélgettem odin-nal, az menni fog. Előre is köszönöm a segítséget! -
zooli69
csendes tag
Sziasztok!
Az én telómban ezek vannak:
- alapsáv: i9505XXUDMH8
- build: JDQ39.I9505XXUDMH8
- a recoveryben a product kód: TPH
Mit kell rátöltenem, hogy 4.3 legyen, és a Knox ne ugorjon, gari megmaradjon?
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
zooli69
csendes tag
Köszi a gyors választ! Nem tudom, mi az a tph, de ha jól értem, akkor hivatalos, Portugál változat kell, odin-nal felteszem, és minden happy? Esetleg tudsz hozzá linket? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
zooli69
csendes tag
Sziasztok! Tud valaki használható hívásrögzítő programot?
-
zooli69
csendes tag
válasz hdekakas #25893 üzenetére
Húúúú ez egy nagyon jó leírás. Jól értem, hogy ha ezzel a módszerrel rootolok, és beállítom a régió kódot, akkor nem ugrik a knox számláló? Ez az a root, ami telehányja a gépet (nem baj, úgyis újra kellene raknom)? Valaki tudna egy linket ahhoz a programhoz, amivel a régió kód állítható? Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
-
zooli69
csendes tag
Ezen leírás szerint tegnap megcsináltam mindent, és portugálból most tökéletes XEH lett! Köszönöm a segítséget!
-
zooli69
csendes tag
A sammobile-n lévő 2013.11.22-i XEH cuccot feltehetem knox számláló ugrás nélkül? Ez újabb, mint ami itt van?
-
zooli69
csendes tag
Sziasztok! Az S Health programot le lehet valahogy lőni? Valamiért mindig rajta van az akkumulátor merítők közt, pedig nem használom.
-
zooli69
csendes tag
Ennél a kérdésnél OK? (Elég ijesztőnek néz ki, de nem értem mit jelent.)
-
zooli69
csendes tag
Feltettem a 4.4.2-t. Azt vettem észre, hogy az S Tervező jelzései azóta nem kapcsolhatók ki. Én a Google Naptár használom, és hiába kapcsolom ki az S Tervező jelzéseit, újraindítás után visszakapcsol. Ki lehet valahogy iktatni? (Az alkalmazás kezelőben nem lehet letiltani.)
-
zooli69
csendes tag
válasz N.otorious #28634 üzenetére
Ezt a problémát én is tapasztalom. Kipróbáltam másik kártyával is, de a probléma megmaradt. Már azon gondolkodom, hogy visszateszem a 4.3-at.
-
zooli69
csendes tag
Az 1.1.6-os kingo root-ot valaki fel tudná tenni, mert az előző linkekről nem lehet leszedni. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
zooli69
csendes tag
válasz EasyKnight #28658 üzenetére
Köszönöm! Tökéletes, már meg is tette a dolgát.
-
zooli69
csendes tag
"Lépések:
Odinnal felrakod a TWRP-t, azzal a CyanogenMod-ot és a Google Apps és kész!"Ez jól hangzik. Honnan lehet ezeket letölteni? Belinkelné valaki? Előre is köszönöm!
-
zooli69
csendes tag
Sziasztok
A GPE 4.4.4-et használom, nagyon stabil, de van vele egy gondom. Az SMS kezelő "Üzenetek" program nagyon sokat fogyaszt. Ha átállítom a Hangouts-ra akkor semmi gond, de azt nem szeretem. Aki szintén GPE-t használ, tapasztal hasonlót? -
zooli69
csendes tag
Sziasztok
Az miért lehet, hogy a frissítés óta az "Üzenetek" 20% fogyasztást mutat a statisztikában? -
zooli69
csendes tag
Ma beléptem a recovery-be, és kínai szövegek fogadtak. Tudna valaki segíteni, hogy hogyan lehet visszaállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- OLED TV topic
- Formula-1
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- Xbox Series X|S
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AliExpress tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest