Hirdetés
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feralheart
tag
válasz
mogyesz #47922 üzenetére
A telómon átlagosan 3-4GB zene szokott lenni.
De ha pl. megtetszik valami az 50GB-ból, akkor az kicsit időigényes rájátszani. (a memóriakártyából fél giga oda van adva a rendszernek, hogy több helyem legyen az alkalmazásoknak, ezért, csak kikapcsolt állapotban tudom kivenni a memóriakártyát)
Illetve a Lenovo merevlemeze is csupán 80GB -
zed juron
aktív tag
válasz
mogyesz #40928 üzenetére
Ez még a három munkanapos cserén belül volna, tehát erre még nem az vonatkozik. Meg különben is ki akarná szétbontatni a telefonját ha ki is lehet cseréltetni?
Ma még futottam egy kört a vodafone-nál. Most már eljutottunk odáig hogy ez szerintük már nem is hiba, mert egy újabb kibontott készüléken is ilyen jelenség volt látható.
Mivel az Allééban van Samsung lementem oda és ők mondták ha lenne szervízpontjuk akkor már ott felajánlanák a helyszíni javítást, mert ők még a tiszta zöld képernyőnél is látják a sávosodást (én ott annyira nem látom).
Ezzel természetesen a vodafone nem foglalkozik. Ennyit egyelőre a vodafone (kisbetűvel) hozzáállásáról.
Valószínűleg a nevemen lévő négy előfizetést szépen hagyon lejárni és tiplizek tőlük. Habár gyanítom hogy ez a mentalitás máshol is érvényes lehet, de én mint fogyasztó csak ezzel "büntethetem" őket.
Figyelem:
aki tehát a vodafone-nál akarna esetleg Samsung S4 készüléket venni, az kapcsoltassa be még mielőtt aláírna bármit is, nézze meg világosszürke/fehér képnél (mondjuk netre csatlakozó hibaüzenetnél ha nincs net a legkönnyebb) hogy vannak e függőleges sávok. A teljes fényerős fehér képernyőnél nehezebben észrevehető, habár a Samsungos srác ott is látta. Ha vannak ilyen sávok a telefonon, akkor ne hozza el!
-
samu496
tag
válasz
mogyesz #40881 üzenetére
az volt ott a baj hogy nekem nem volt lehetőségem érte menni ..elhozták nekem és én csak este 9kor láttam a telefont és írtam a levelet a Samsungnak.
a házoz jövő szervizet meg pont a házhoz része miatt nem válaszottam .. akkoriban és most se .. volt olyan a helyzet hogy bárkit be lehetet volna engedni (nem a ház állapota v ilyesmi ink családi mind1) .
ezért akartam inkább. és ilyen szempontból Gizmo-nak is teljesen igaza van, hogy magamnak generáltam. de szerintem azért ez sem normális dolog. sok olyan emebert ismerek akik nem is tundak a Prémium szervízről és a szolgáltatóhoz rohangálnak.
lehet majd még intézkedem a megfelelő szervek felé.
köszönöm a válaszokat !
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- BestBuy topik
- Macska topik
- Revolut
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Óvodások homokozója
- Egyéni arckép OFF
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest