Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
Hat en mondjuk fenykepezott vettem igy, Samsung es 1eves bolti gari.
Amikor kellett kuldtek erte egy futart 2 het mulva hivtak ,h hozza vissza a futar.
Szerintem ez korrekt ,csak gondolom bolt fuggo is!
De ha meg nem lesz baja (remeljuk) akkor meg mindegy is ,hol a gari.
De azert az ordog sose alszik :-) Errol velemeny? olcsomobil.eu[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
mipityu
tag
Köszönöm a gyors és hatásos segítséged.
Ez túl egyszerű volt, nem gondoltam, hogy van az SGS4-hez Play-en flashelő program.
Már fenn van a TWRP2.5 nekem is :-)
A legújabb ROM már töltődik torrentről (hála a srácoknak, akik feltették és osztják :-) ).
Néhány tőmondatban leírnád az Odinos flashelését?Volt már Blade-em - azon kezdtem.
Sensation
OneX
Star - 2 is.A leírásodban - amit itt és most, előre is köszönök - gondolj az ilyen más telefonokon szocializálódottakra is :-)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi Note 10 Lite 8/128 - Teclast X98 Air 3G
-
csabám
addikt
Én pont fordítva csináltam tegnap, először cwm volt fent, viszont elég furcsa dolgokat csinált a wipeoknál (dalvik cachnél elsötétült a kép, wipe cache vagy k****a sokáig tartott, vagy nem is csinálta meg). Mindezek aztán felraktam a twrp-t...
N7-en jobban átlehet látni a twrp-t, de itt nekem is voltak gondjaim először#3991 Anulu79: 06-80-SAMSUNG
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Bone123
HÁZIGAZDA
A HDR annyit tesz, hogy high dynamic range, az S4 teszi is a dolgát háromféle dinamikatartományú fotót összefűzve manipuláció nélkül, a kis szenzor képességeinek megfelelően. Amire te gondolsz, az a HDR fotógráfia, ahol művészek professzionális DSLR-el és komoly utómunkával, kontraszt és dinamikamanipulációval lehengerlő témáról ilyen színes dolgokat összehoznak. Emögött tehetség és munka áll, automatikusan egy telefon ilyet tehát soha nem fog összehozni, "HDR effekt" appok persze vannak, de azok agyonnyomják a kontasztot és szaturációt, szóval giccselésre jók max.
A HDR mód az S4-ben magas dinamikatartományú téma fotózására van kitalálva, és teszi is a dolgát ilyen helyzetekben.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
Sword
őstag
Amit én találtam, az 3 pixelhibára vonatkozik. Egyre semmi.
Nem is kéne, hogy zavarjon, de folyamatosan azt a rohadt pixelt bámulom DDDDDDDDDDDD
Igyekszem úgy felfogni, hogy annyival is kevesebbet fogyaszt DDDDDDDDDDDThe lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sz.Miki
őstag
-
legenda
beállítások -> kapcsolatok -> további hálózatok -> mobilhálózatok -> hálózat mód -> lte/gsm/wcdma
csabám; itt már nincs külön net és mms, egy hozzáférési pontban konfigurálták a kettőt.
vagy a konkrét hozzáférési pont minden értéke kell? mert akkor kimásolom!?!?[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
i9505 és adott lte díjcsomag?
a régebbi verziókban a t-mobile is külön adta meg, itt találkoztam először a kombi összeállítással, viszont a régebbi wnw és társai hozzáférési pontokkal nem megy az lte, csak az új internet.telekom beállítással.csabám; akkor mindjárt kimásolom, de hosszú lesz...
Név: T-Mobile H
APN: internet.telekom
Proxy: nincs beállítva
Port: nincs beállítva
Felhasználónév: nincs beállítva
Jelszó: nincs beállítva
Szerver: nincs beállítva
MMS-központ: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMS-proxy: 212.051.126.010
MMS-port: 8080
MCC: 216
MNC: 30
Hitelesítés típusa: PAP
APN típusa: default,mms,supl
APN protokollja: IPv4
Hozzáférésipont-név roaming: IPv4
Hozzáférésipont-név engedély: Hozzáférésipont-név engedélyezve
Csatorna: Nincs megadva[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Vagany
őstag
Azt hittem meg tudom uszni a PhilZ cwm-mel a dolgot, aztán megpróbáltam root-olt kernelt (Adam), és akkor lepődtem meg. SGS-ről jövök, ott egy root-olt kernel elég volt . Kicsit elrettent a root- nál ez a sok utólagos törölgetés, meg figyelmeztetés, de ha nincs más út akkor az lesz, csak azt hittem van egyszerűbb megoldás. Én stock romot szeretnék. Pl nem tudom, ha belebabrálok a root-tal utána hogy tudom visszaállítani alapra (erről nincs leírás), hogy működjön az OTA frissítés, vagy az root-tal is fog menni?
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
zack
nagyúr
Jogos, de nem szeretem a "köpködést" a "hátam" mögött. Meg lehet indokolni, ha valamiről kialakult véleménye van, és nem csak az van, hogy valakik véleményét hangosbemondóban továbbítja.
Mondjuk ha az éjszakai képek minőségét volt hivatott fikázni, nem azért csináltam, hogy kiállításon induljak vele. Bringán ültem, még arra sem tudtam ügyelni, hogy ne mozduljon be. Nem mellesleg pont gyári rommal készültek. Azon túl pedig sok kütyü nem tud ilyen éjszakai képeket.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Prime-ról mentem át Next-re. Bár jó volt a Prime, ki akartam aknázni a kijelzőben és hardverben levő potenciált. Next Launcher-rel úgy érzem ez maradéktalanul sikerült. Példamutató support, szinte hetente újdonságokkal, rengeteg témával...Egyedüli negatívum, az ára, de mivel launcher-t nem 1-2 hónapra vesz az ember, így időtálló "befektetés".
1-2 hasznos dolog még...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Vitát nem nyitok róla. Az én gépemen, ami azért közel van a high end hardverhez (A 7950 CF-et 2 hónapja adtam el), jelentős visszalépés volt a Win8 játékok alatt. Ezt én tapasztaltam, nem te. Jellemzően 10-20fps kevesebb volt adott játékok alatt, mint Win7-en, amivel még ki is békültem volna, de az, hogy még a kép is darabosabb lett azt már nem tudtam benyelni. Futott, ment, de nem volt olyan folyékony mint Win7-en. Nem 1 játék alatt tapasztaltam ezt, hanem az összes általam használt alatt. Persze lehet rugózni sok mindenen, de 340k költöttem a gépre januárban... És csak alaplap+RAM+proci+VGA-k. Szóval ennél jobb hardvert nem lehetne még a mai napon sem alápakolni.
Persze lehet erre azt mondani, hogy a driverek nem voltak jók, optimalizáltak, de igazából teljesen mindegy miért nem volt jó. A lényeg u.a. A Win8 hiába egy korszerűbb rendszer, ha ez alatt az idő alatt az AMD sem tudott hozzá normális drivert írni.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Gondolod neki fogok állni a sok fanatikussal vitázni? Többször is nekifutottam a Pro 64bit-es verziónak, és mindig az lett a vége, hogy az általam játszott játékok láthatóan gyengébben futottak. Maradjunk annyiban, bőven van akkora vagy nagyobb az "ellentábora" mint az a tábor aki isteníti, hogy milyen jó. Szerinted ha annyira jó lenne, lenne ellentábor? Már rég mindenki Win8-at használna Win7 helyett. Gondolom az eladási statisztikák, amik a csúfos kudarcról árulkodnak, biztos azért van, mert az a pár ember ért a PC-hez akiknél jó minden, a többiek meg természetesen lúzerek, hogy Win7 után nem tudnak VGA drivert és játékot installálni. Mindenki azt használ amit akar, csak ne győzködj. Nincs értelme, meg nem is szeretem. Téma részemről lezárva.
-
zack
nagyúr
Kicsit kevered a dolgokat. Mi köze egy custom romnak és a rootnak a fizetős alkalmazásokhoz?
Vagy kit károsítok meg egy főzött és rootolt rendszerrel? Ezt te sem gondoltad át szerintem mielőtt párhuzamot vontál. De keverjük akkor ide még a szolgáltató zárat is, meg pista bácsi és gizi néni parókáját is. Ez utóbbinak van a legtöbb köze a warezhoz.
De ha feszegetjük a témát, akkor hívjunk egy modit, és kérdezzük már meg, warezért miért jár ban, rootolásért, meg custom romért miért nem.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest