Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- potyautas: Az utolsó közös út
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
leslien #1079 üzenetére
Hát, az az Exynos, ami most a Note 10-ekben van, remek, több tesztet is láttam, teljesen felveszi a Snapis verzióval a versenyt. Az új 990-essel lehet nagyobb gond (ahogy itt linkeltétek is). Nagy eséllyel ezt kapja a Note 20 is még idén, de ne legyen igazam.
xedamen: Volt iPhone 11-em, élmény, ahogy szólt, de a Note 10+-om se jelentett visszalépést, nagyon jól szól az is. Persze én nem üvöltetem, mint a tinik az utcán, hanem filmet/youtube videót nézek asszonnyal rajta, füles nélkül itthon. Ebben nincs számottevő különbség számomra iPhone 11 és Note 10 között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest