Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Miért?
-
saril
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ezt nem értem, kezdtek kikopni? Február 17 jelent meg az S23, hova kezdtek kikopni? vagy az S20-ra érted? mert az írásodból nekem nem esik le.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Mindent ki meg bekapcsoltam majd még egyszer és egyszercsak meggyógyult...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Hangero megse szar. De a harom vonalnak csak az a funkcioja van,hogy hosszan nyomvatartas. A kornek meg az lenne a funkcioja ,hogy home gomb. Es nem megy.
Ha seged menut kirakom, akkor abban levo home se megy. Turom h mit sikerult elqllitani, de semmi...
-
ACE-
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nekem Balatonnál még a DIGI is majdhogynem tökéletes... de ha nem a Telekom is jó volt. Mondjuk ilyen tömeges helyekre nem járok, de ha járnék sem a telefonomat nyomkodnám...
-
Tranel
csendes tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Zsír új telefon. Felhúztam a fényerőt max közelébe így jobb, de szép fehéret nem tudok csinálni, ha játszok a fehéregyensúllyal vagy túl kék vagy túl sárga. Kár volt mellé tenni a Xiamomi Note 10 Pro-nak. :-) Annak jobban tetszik a képe.
Azért kértem másikat az S9 helyett mert annak az aksija már gyorsan merült. Ehhez képest azonos töltöttségnél ha este mindkettőt repülő módra teszem akkor az S20 többet merül reggelre úgy minden appot kilövök. :-) Ha nyomkodom mind a kettőt akkor az S20 talán tovább bírja, de még nem volt alkalmam olyan körülmények közt használni mint az S9-et. -
Rinocerosz
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Az a baj, hogy ott is inkább már csak a Pro Max modellek kapnak meg dolgokat. A többi az meg hát... na nem is igazán kellene.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Igen az sajnos egy csúnya húzás volt. Igaz én se használtam nagyon, de azért 2 évvel ezelőtt belefért most meg nem...
. -
Rinocerosz
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nekem most jelenleg S22 van a sima mert amit mondta nekem ez a méret a legjobb. Persze meg szoknám én a nagyobbat is csak nekem a mindennapokban ez tökéletes.
Azt tudnám az s20 és az s22 között felhozni, hogy a processzor végre jobb lett. Főleg az üzemidőben, de amúgy csak a szokásos pici javítások vannak itt-ott.
Most volt szervízben az S20 majd ki karom próbápni, hogy egymás mellett mit bír a 2 telefon mert elvileg lett benne akkumulátor cserélve
. -
alcapone386
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Most vettem észre. Inkább megosztottam, másnak is legyen

-
lasse001
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Igen
-
lasse001
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Még egy fő verzió
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.
.