- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tündike25
tag
Nem tűnt fel, hogy nálam ez szóba sem került?? De akkor még1szer, látom itt páran lassabban fogják fel a dolgokat. A szervízes azt mondta 6000 a bevizsgálás és 20 ezer a csere. Mondtam h nem kell a bevizsgálás, de Ő először ragaszkodott hozzá, hogy megállapítsák biztos nem szoftveres a hiba. Mondom neki, hogy 2 éves a telefon, higgye el ráérett az aksi csere. De ezt is csak sokadjára sikerült felfognia. Aztán jött a kérdés, hogy mennyi idő alatt van kész, erre mondta a 2 hetet. "-És ott kell addig hagyni a készüléket? -Igen." Semmi segítőkészség, normális hozzáállás, rendes ügyféltájékoztatás, hogy mondjuk ha befárad és kifizeti akkor elég ha visszahozza ha megjött a cucc. De igazatok van, én vagyok a hülye hogy nem harapófogóval húztam ki belőle, mert alapból biztos nem ez kellene legyen a dolga, hogy normálisan tájékoztasson, pláne, hogy szervízes élete során valószínű nem én voltam az első aki ilyen hajmeresztő dolgot mert kérdezni, hogy "aksicsere".
Amúgy meg nem értem miért ne lehetne telefonra megrendelni? Nem Kínából rendelik, basszus! Gondolom van egy központi raktár, bekérik azt kész. Ha meg mégsem jön az ügyfél akkor visszaküldik, senki nem vesztett semmit. De egyszerűbb azt mondani a baleknek, hogy hozza be a telefonját, hagyja ott, pengesse ki a lóvét aztán majd valamikor biztos megjön és megcsináljuk ha lesz kedvünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest