Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tündike25
tag
Nem tűnt fel, hogy nálam ez szóba sem került?? De akkor még1szer, látom itt páran lassabban fogják fel a dolgokat. A szervízes azt mondta 6000 a bevizsgálás és 20 ezer a csere. Mondtam h nem kell a bevizsgálás, de Ő először ragaszkodott hozzá, hogy megállapítsák biztos nem szoftveres a hiba. Mondom neki, hogy 2 éves a telefon, higgye el ráérett az aksi csere. De ezt is csak sokadjára sikerült felfognia. Aztán jött a kérdés, hogy mennyi idő alatt van kész, erre mondta a 2 hetet. "-És ott kell addig hagyni a készüléket? -Igen." Semmi segítőkészség, normális hozzáállás, rendes ügyféltájékoztatás, hogy mondjuk ha befárad és kifizeti akkor elég ha visszahozza ha megjött a cucc. De igazatok van, én vagyok a hülye hogy nem harapófogóval húztam ki belőle, mert alapból biztos nem ez kellene legyen a dolga, hogy normálisan tájékoztasson, pláne, hogy szervízes élete során valószínű nem én voltam az első aki ilyen hajmeresztő dolgot mert kérdezni, hogy "aksicsere".
Amúgy meg nem értem miért ne lehetne telefonra megrendelni? Nem Kínából rendelik, basszus! Gondolom van egy központi raktár, bekérik azt kész. Ha meg mégsem jön az ügyfél akkor visszaküldik, senki nem vesztett semmit. De egyszerűbb azt mondani a baleknek, hogy hozza be a telefonját, hagyja ott, pengesse ki a lóvét aztán majd valamikor biztos megjön és megcsináljuk ha lesz kedvünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Trollok komolyan
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Warships
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco X7 512GB Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest