- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
válasz
SonyNex7 #5109 üzenetére
Szia!
Sokan váltottak Samsung, Huawei,Oneplus telefonokról iPhonera. Ami nem is meglepő, hiszen az iPhone 11-es széria igen jól sikerült sorozat lett. A visszajelzések pedig általában pozitívak a üzemidő, kamera és rendszer miatt.
Összességében azt mondanám, hogy ha neked a kamera és üzemidő fontos akkor sajnos az iPhone jobb vétel.Viszont nekem is ez a 2 telefon volt a befutó, de inkább az s20-at választottam. Úgy éreztem az iPhone 11 ugyan annyi pénzért kínál nekem ips kijelző, kevesebb ram, kevesebb kamera, kisebb tárhelyet... sajnos a 11Pro mindenből többet kapott, de az ára se volt semmi. Ráadásul itt van még a külön gyorstöltőt kell venni (most már alapból adaptert is mert az se jár), minden kiegészítő horror áron van.
S20-nál ott volt a One Ui és a vele járó lehetőségek ( bixby rutin, DeX, külön alkalmazás hang..), 128gb tárhely, 8gb ram, oled 120hz, memória kártya.
Sajnos a hátrányok se maradtak el. A készenléti fogyasztás nagyon magas, 120hz igen sokat zabál, exynos 990 jó, de messze nem ér fel az apple processzorokhoz.A telefon azért melegszik mert a benne lévő processzor (Exynos990) sajnos nem a legjobb.
Szóval érdemes átgondolni alaposan a dolgot én boldog vagy az s20-al és azt tanácsolom neked, hogy egy pár napot használd a telefont. Esetleg ha nem elég az üzemidő akkor elállsz a vételtől és jöhet az alma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged