- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz
guriga1234 #34010 üzenetére
Kamerás összevetést szívesen néznék.
Az én quick-testem alapján amiben akadt nagylátó, normál, illetve portrémódos elmosás; hát jobb, de ugyanaz a "mobilos" szint.
A tele rész pedig hát, nekem a kb 50mm-es S10-nél telitalálat, hisz ez a "standard" gyútáv a fotózásban. Az S22U-n pedig van 69 és 1xx mm, de előbbi már necces hasonló dolgokra, és minőségben nem jobb, a második pedig tényleg egy plusz tudás, bár én nem nagyon használom/használnám.
Ergo javarészt nem belezoomolva nézve a képeket simán összekeverném mi-mivel készült. Belezoomolva persze kemény előnye van az újabbnak, kérdés hogy ez hányszor hasznos.Nem állítom, hogy az S22U nem jobb, csak ennyire őrültsok pénzért, 3év után többet várna az ember. Már S10 idején is földbe volt állva a fejlődés üteme, de azért erősen kiosztotta a kokit ha egy S7-hez mértük.
Picit egyébként öngólnak érzem, hogy ennyire maxon tartják SW-esen az S10-et. Már cseréltem volna újabbra, mert 2019hez képest gyakorlatilag SW-esen ez már egy jelentősen más, sokkal jobb, letisztultabb és többet tudó teló.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Formula-1
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest