- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
telefonmágus #21095 üzenetére
Ok, ha szolgáltatói kedvezményes készülékről van szó, az jogos akkor.
-
MegaNorby
tag
válasz
MikeWazowski #21090 üzenetére
Bocsi, azt hittem fogyasztás miatt. Viszont igy hogy megszokás (napi rutin), miattam meg ne változz!
Amúgy pl. a net kikapcsolasa tényleg nem hülyeség, mert ha véletlenül elmegy a wifi és nem veszed eszre akkor nem szívja le a neted. -
válasz
Yogibear974 #21066 üzenetére
Nem egy Bixby rutin csinálja?
-
mihail38
senior tag
válasz
MikeWazowski #21090 üzenetére
+1
Amit nem használok azt ki kapcsolom, nem azért mert merül az aksi vagy sem, ez eszembe sem jut, nálam is csak azok vannak bekapcsolva amit használok. -
MikeWazowski
veterán
válasz
MegaNorby #21064 üzenetére
Én már csak ilyen vagyok. Amit nem használok, kikapcsolom. Ha olyan helyre megyek ahol van wifi, kikapcsolom a netet, ha elmegyek onnan wifi ki, net be. Fizetek nfc be, majd ki. Kocsiba ülök BT ON, kiszállok OFF. Telefontöltő is, h nincs rajta a telefon kihúzom, vezetékmentes töltőt is.
-
lafaty80
addikt
Sziasztok, új vagyok itt a céges s10-zel, egy érdekes (számomra zavaró) tapasztaltam, bluetooth-on nem megy ki a hang. Fülesen, hifin, autórádión is ez a helyzet. kapcsolódik, média hang bekapcsolva, de telón szól, miközben az eszközön mutatja, hogy megy a szám, de hang nem jön. Nálam van valami kehe, vagy másnál is előfordul(t)? Köszi
-
Keem1
veterán
válasz
james008bond #21081 üzenetére
Ha nincs használatban, kvázi lekapcsolja magát. Az IC idle fogyasztása elhanyagolható (nem 0, de nem fogod észrevenni. Pár percnyi kijelző használat (pl. ma két cikkel többet elolvasol a villamoson, mint tegnap) több fogyasztást produkál. Kb. olyan, mintha a magától záródó (mágneszáras) ajtó manuális zárását akarnád mindenáron elérni
-
tibbike01
őstag
válasz
james008bond #21076 üzenetére
Hagyd bekapcsolva a bt-t nyugodtan. Nem meríti az akksit a v5.0 bluetooth. Az összefoglalóban is benne van.
-
tama2000
tag
válasz
james008bond #21081 üzenetére
Akkor esetleg ha az otthoni rutint a wifihez történő csatlakozás indítaná!? Magát a wifit, BT-t szerintem fölösleges ki/be kapcsolgatni.
-
james008bond
őstag
válasz
csorbajeno #21078 üzenetére
Nem mindig tartózkodom otthon ugyanannyi ideig. Viszont otthon nem kell a BT menjen, de ha autóba ülök ( illetve elmegyek otthonról ), akkor már igen.
-
sgeza
veterán
válasz
Mucsi14 #21079 üzenetére
Valóban, nem értem én sem, hogy miért nem lehet előzetes hozzájárulás után megadni az engedélyt a kapcsolására. Főleg manapság, amikor már szinte semmilyen extra költség nem jelentkezik még akkor sem, ha véletlenül bekapcsolásra kerül.
De egyébként a prioritás funkción kívül is nagyon sokmindent tud, amiben a bixby nyomába sem ér sajnos. Pedig szívesen használnám én azt is, ha meg tudnám adni azokat a feltételeket, amikre nekem szükségem van. -
csorbajeno
veterán
válasz
Első körben próbáld meg dupla kritériummal, tehát tegyél mellé egy időlimitet is, hogy meddig legyen így, viszont ha ezzel sem oldódik meg, akkor egyik felülírja a másikat és nem fogod tudni megoldani így.
-
sgeza
veterán
válasz
PhoneProfilesPlus. Annyi, hogy ez nem fogja tudni root nélkül kapcsolni a mobilnetet.
-
james008bond
őstag
Olyan kérdés, hogy Bixby rutin, otthon gps alapján bt kikapcsol, de ugyanakkor ugyanott autóba szállva kellene hogy bekapcsoljon. Ez hogy oldható meg? Konkrétan, hazaérek, ezt érzékeli és lekapkcsolja a bt-t, wifi-t bekapcsolja, mobilnetet ki. Aztán reggel induláskor wifit ki, mobilnetet be és a bt-t is be kellene kapcsolni, hogy kapcsolódjon az autóval, órával, de nem tudom megoldani. Próbáltam a reggeli rutinban, de mivel otthon is vagyok még ekkor, nem kapcsolja be a bt-t.
-
Keem1
veterán
Nem, dehogy. Attól, hogy valaki felvilágosít, ha hülyeséget írok (de nem bunkó stílusban teszi), nem szoktam megsértődni.
Mondanám, hogy tökéletes vagyok és sose hibázom, de ez nem lenne igaz. Ember vagyok, én is tehetek/mondhatok olyat, ami szándékaim ellenére helytelenek. Ez van. De az tegye bunkó módon, aki eddig még nem hibázott. Szóval no para! -
Keem1
veterán
Teljesen igazad van, de próbáltam már rendesen elmagyarázni laikusoknak, és semmit nem értettek belőle
Néha sajnos muszáj pongyolán fogalmazni, hogy az is megértse, aki nem ért hozzáÉs igen, ott tényleg kevertem, ugyanis nem mV-ra, hanem mA-ra gondoltam.
A BT 4.0 LE IC-k idle fogyasztása 0,01 mW, így a gyakorlatban elhanyagolhatjuk a fogyasztását.
-
espi38
őstag
válasz
sharkypeti #21067 üzenetére
Mindenképpen megbízható eladótól vegyél, de jobban jársz ha nem szolgáltatói darabot keresel,persze tudom hogy ez drágább ami nem véletlen.
Azt mondják többen, ha nincs rajta részlet nem tiltják le, de szerintem ez hülyeség. -
Almonen
aktív tag
válasz
Rigormortiis #21058 üzenetére
Nekem gyárilag rajta van, High Contrast theme néven. (S10+, gagyi TMH rom)
-
sgeza
veterán
Ajjaj! Ezért a mondatért nemhogy a fősulin, de még általánosban is kivágtak volna: "a chipekben lévő "vezetékeken" keringő feszültség a Volt töredéke"!
A feszültség esik, az áram folyik!
Egyébként nagyjából igazad van (bár a "Voltnak" nem feltétlen töredéke, szerintem te továbbra is az áramra gondolsz, amik együtt teszik ki egyébként a fogyasztást, tehát külön-külön kis túlzással teljesen mindegy, mi az értékük). Persze azért valamennyit fogyasztanak, így nem ördögtől való kikapcsolni sem, ha totál nincs rá szükség. -
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok! Egy használt S10+ vásárlásán gondolkodok, úgy láttam, hogy 160-170k környékén már teljesen újszerűeket, néhol fóliásakat is hirdetnek. Mire kell figyelnem, hogy ne szívjam meg? Gondolok itt a típusszámra, számlára, garanciára, esetleges későbbi letiltásra stb. Jótanácsokat szívesen olvasnám, köszönöm!
-
Yogibear974
senior tag
Hol lehet kikapcsolni az automatikus zenelejátszást?! Bekapcsolom a bt. headsetet, elindul a Samsung music. Ott már keresgéltem, nem találtam. Média panelen is, smart thigs-ben is. Ötletem sincsen. Valamit elállítódhatot, mert csak a bt-nél indul. IconX-nem..
-
Keem1
veterán
válasz
MegaNorby #21064 üzenetére
+1
Sőt, a wifit és a bluetooth-t is fölösleges kapcsolgatni, használaton kívül semmit nem fogyasztanak. Az órám éjjel nappal a telefonon van (bt), és ha épp otthon hagyom, semmivel sem bír többet a telefon (statisztikai hibahatáron belül van a megtakarítás).
Ezeket a chipeket úgy tervezték hogy állandóan be legyenek kapcsolva. Olyan pici csíkszélességgel készülnek (nanométeres nagyságrend, a milliméter milliomod része), hogy a chipekben lévő "vezetékeken" keringő feszültség a Volt töredéke. -
MegaNorby
tag
válasz
MikeWazowski #21057 üzenetére
De miért kapcsolgatod az NFC-t? A fogyasztása szinte 0. Én pl még sose kapcsoltam ki.
-
rajd
tag
válasz
MikeWazowski #21053 üzenetére
Képmetsző 👉Animáció (GIF készítés képernyőről!) Hasznos 😉
-
csorbajeno
veterán
válasz
MikeWazowski #21060 üzenetére
Bizony, sokszor jól jön, de a többinek én nem vettem hasznát.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
csorbajeno #21059 üzenetére
Igen, én is belőttem azt meg az eszközöket. Láttam van pluszba is letölthető tartalom. Jó, hogy ma kipróbáltam, nem rossz feature.
-
csorbajeno
veterán
válasz
Nekem a gyakran keresett személyek vannak ott.
-
Rigormortiis
veterán
Inkább itt kérdezem meg, mert itt nagyobb az élet:
S7E-n a High Contrast II témát használtam, és nagyon hozzám nőttek az ikonjai.
Ahogy néztem S10E-n nem elérhető ez a téma, sajnos, és a kérdésem arra irányul, hogy valahogyan át lehet-e menteni az ikonokat...
-
KZP
őstag
válasz
MikeWazowski #21055 üzenetére
-
válasz
Eszközök (elemlámpa gyors elérés), időjárás, 5db kedvenc alkalmazás, 10db kedvenc kapcsolatok
-
MikeWazowski
veterán
Ki, mire használja az Edge panelt?
-
-
sgeza
veterán
válasz
OPiiPO #21044 üzenetére
Nem kell ilyenkor bepánikolni. Ha félrehúzod az értesítést, és rányomsz a beállítására (vagy hosszan az értesítésre és részletek), akkor látszik, hogy melyik alkalmazás értesít (ha nem egyértelmű rögtön az értesítésből). Ha ez egy ismert alkalmazás, akkor alapvetően nem lehet gáz.
-
Protezis
őstag
Ha kaptatok find my mobile push notificationt, akkor nem kell aggódni (én már megtettem :)
A Samsung valamit elbaltázott [link] -
sub71
aktív tag
Érdekes! Akkor viszont tényleg újraindul! Mert azután tényleg nincs még térerő sem amíg először fel nem oldod a képernyőt! Legalább is mikor a havi frissítéseket hagyom lefutni és utána újraindul, amíg fel nem oldom pin kóddal, addig nem "áll fel" a rendszer... persze csak azoknál, akik be van kapcsolva a "Zárolt Képernyő"
-
ch.lac
tag
válasz
csorbajeno #21036 üzenetére
S9 lehet, de az s10 az nem.
-
lasse001
senior tag
Sziasztok. Valaki a vodánál rendelt elő S20-at?
-
bigsee
addikt
válasz
bandi0000 #21031 üzenetére
Érdekes, mert januárban is ez a SIM volt benne és akkor még működött. Megromlott a kártya?
Tavaly lett cserélve. Nem gond, cseréltetjük.
Szombaton voltam Telekom üzletben, egy pár ugyanezzel a gonddal volt benn. No SMS. Szerencséjükre (és az ügyintézőére) előtte egy nappal kapcsoltatták vissza a szolgáltatást. Nahát, megvan a gond, nem telt le a 72 óra, na azt tessenek megvárni es jó lesz!
Érdekes mindenesetre...
-
sub71
aktív tag
Azért csak 143 óra, mert akkor települt a februári frissítés. Mikor legutoljára néztem kb 450 órát mutatott. Nem indul újra magától. Viszont kb. 3 naponta pin kódot kér bejelentkezéshez, nem elég az ujjlenyomat. Nem emiatt gondolja a kollégád hogy újraindult a telefon?
gmail is működik nálam, még soha nem nyúltam a beállításaihoz.... -
Gabis
őstag
válasz
csorbajeno #21030 üzenetére
-
ch.lac
tag
válasz
csorbajeno #21030 üzenetére
De az a funkció csak akkor működik, ha a simzár ki van kapcsolva.
Feltételezem a mai túlbiztosított világunkban elég kevesen használják így a telefonjukat. -
bigsee
addikt
Párom S10-e azt csinálja, hogy nem küldi ki az SMS-eket. Ma kapott egy biztonsági updatet, ehhez egy restartot és utàna egy hálózati visszaállítást. Még mit próbáljak meg?
-
MikeWazowski
veterán
Merev, kemény tokból melyiket ajánlanátok?
-
hlaci1994
újonc
Igen néztem youtubeon a telefonról videókat. Tisztában vagyok vele hogy a 10-es szériából kivették az írisz szkennert és az értesítési ledet. Az S-pen annyira nem fog hiányozni, általában csak akkor használtam ha gyorsan fel kellett írni valamit. Amúgy szeretem a kis Note 8-am, de az hogy úgy lemerül nap végére 25-30%-ra hogy érdemlegesen nem használom már kicsit gáz
-
mSchumi87
senior tag
válasz
hlaci1994 #21016 üzenetére
Ha mindenképp váltani szeretnél es csak Samsungra en csak ajánlani tudom az S10+, de mivel Note szériarol váltanal, nem hiányozna az S-Pen? Gondolom végig néztel mar jo pár video-t az S10+-rol es tudod hogy mi nincs rajta a Note 8-hoz képest, gondolok itt pl LED diodara, S-Pen ...
-
hlaci1994
újonc
Sziasztok!
Lehet hogy nem ide illő a téma, de egy olyan kérdésem van hogy most jelenleg egy Samsung Galaxy Note 8-am van és el jött az ideje hogy lecseréljem.
Szerintetek megéri róla S10+-ra váltani? -
sgeza
veterán
FR után akkor sem jelez még az app, amíg be nem jelentkezel. Ez is egy beállítás. Mint ahogy az is, hogy ha az igényeid úgy kívánják, akkor hozzáadod kivételnek az energiatakarékossági listához. Ezért nem iPhone ez, hogy úgy lehessen mindent személyre szabni, ahogy az igények kívánják.
-
Gabis
őstag
Sziasztok! Kollégám nemrég vásárolt egy S10-et és panaszkodik, hogy x naponta újraindul... első a ph, mert én meg egy S10+ -al szemezgetek, erre olvasom, hogy a Gmail sem működik rendesen. Van még esetleg egyéb "rejtett" hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco M7 Pro 5G 256GB/12GB RAM Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron