- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1892
őstag
Srácok kérdés. A biztonsági frissítések milyen időközönként jön a mobilra?
Nálam még mindig a december 1. Frissítés van fent.
-
dikan
tag
Szerintetek azzal lehet valamit kezdeni, hogy az S10-hez adott fehér AKG füles erősen sárgulni kezdett? Szerintem erre nem terjed ki a szavatosság, de hátha valamelyikőtöknek van ebben tapasztalata.
-
sgeza
veterán
válasz
tibbike01 #20185 üzenetére
Szerintem azzal nem lenne gond, mert úgyis a széle kezd felpöndörödni, amire nincs hatással, hogy beljebb mennyire fekszik fel. De mindegy is, ha nem kapható ilyen. Habár nekem még hibátlanul fent van, jó lenne, ha lehetne olyat kapni, mint az eredeti, ha cserélni kellene. Nekem nem teszik az a hiányzó sarkos.
-
hanti
senior tag
válasz
james008bond #20181 üzenetére
Beállítások kijelző
-
james008bond
őstag
S10+ töltésnél nálam folyamatosan virít halványan a kijelzőn, hogy töltés van. Sztem ez nem tesz jót az Amolednek. Ki lehet valahogy kapcsolni? AOD természetesen nincs bekapcsolva.
-
cultfeca
tag
Előjött nálam is ma a kamera fagyás....Egyszerűen kezd szánalmas lenni ez az egész.Jó lenne ha összekapnák magukat a szoftver fejlesztők és megcsinálnák végre normalisan az android 10-et.
-
laci1892
őstag
Srácok! Használtan készülök venni Dex-et. Van valami amire kifejezetten érdemes odafigyelni vásárláskor?
-
mihail38
senior tag
válasz
tibbike01 #20173 üzenetére
Néztem és nem láttam hogy lenne náluk, én ugy láttam hogy raktáron sincs nekik, de lehet hogy tévedek mert vennék.
Mivel lebénult a jobb oldalam és ez által a jobb kezem is így nehéz lenne felrakni, tudom használni a kezem szinte nem is látszik már hogy volt egy stroke-om, de az irányitásával vannak problémáim. -
tibbike01
őstag
válasz
Lanash #20162 üzenetére
Bizony az Ikeás vezeték nélküli töltő nagyon jó! Simán Samsung minőség. Az Ikeás késélezőt bírom még (az alján ott virít a Fiskars felirat)
Más: tegnap végre felraktam a gyári Samsung védőfóliát, ami ráadásul most épp akciós az E-digitálnál.
A csomagban 2db fólia van így 1750-re jön ki darabja. Gyönyörűen fedi a kijelzőt (a szélein is), nem nyomja fel a tok és az újlenyomat olvasó is hibátlanul működik vele. A fólián érződik, hogy minőségi darab. Én bátran ajánlom mindenkinek!Tokból most 1500ftosat használok, mert várom, hogy megjöjjön az MSVII tokom, ami eddig az összes készüléken bevált. Nem gumis szilikon, hanem keményebb-enyhén érdes felületű.
-
james008bond
őstag
Kicsit több, mint 1 hete használom Note 8 után. Az se volt dadogós, de amit ez tud, az lenyűgöző ( eddig ). Most néztem meg a Gemini man-t 4k HDR, 60 FPS verziót ( "csupán 70 GB-os verziót memóriakariról ) a telefonban és azt kell mondjam, fantasztikus. Egy villanás alatt betölt, kilépek, megnézek valamit majd egy villanás alatt ott folytatja ahol abbahagyja...le a kalappal. 8 magos asztali 4 GHz-es proci, 16 GB RAM-mal is kicsit beleizzad a lejátszásába, a telefon még csak langyos se volt közben.
A fólia nálam 100%-os, a Mobile outfitter meg se közelíti szerintem minőségben, gyakorlatilag észrevehetetlen és csak úgy siklik a kezem rajta.
Antutuban lazán 400000 feletti pontokat hoz max felbontáson.
Videófelvétel 4k 60 FPS is pazar UHD tévén is nézve.
SOT 5 óra körül, Note 8-hoz képest jobban bírja.
Szóval egyelőre elégedett vagyok.
-
laci1892
őstag
8% -on 6,5 óra sot-nál vagyok most úgy, hogy reggel 5-kor szedtem le a telefont töltőről. Azért pár nap után szépen beállt a telefon mint a gerely.
Tetszik.
-
jeni
félisten
válasz
Dashes #20129 üzenetére
Ezt vettem az S9 plus-ra
S8-n is müködik
S10 -re még nem teszteltem le.
Ilyet rendeltem eredeti Koreából 10000Ft alatti áron kaptam meg.
Amúgy a Nyugatinál a GSM boltban (West End bejárat) lehet venni. 10-15000Ft áron,de több bolt is árulhat kedvező áron.mihione
ilyet használok nincs vele gond.
van Samsungom és Nokia mindkettő megy vele. -
mihione
őstag
En vezetek nelkuli toltopadot keresek,hasznal valaki ilyet?
-
telefonmágus
senior tag
válasz
csorbajeno #20148 üzenetére
A hosszú címkéről beszél,az csak a függetlenen van
TMobiloson nincs,hiszen szolgáltatós
-
csorbajeno
veterán
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Használ valaki más töltőt mint a gyári? Melyiket érdemes S10+ -hoz megvenni?
Ezt néztem pl.
-
laci1892
őstag
Google alkalmazás ( hírfolyam ) most mindenkinél trágya? Állandóan leáll megoldást tud valaki?
Vagy valami bug, várják frissítésre?
-
Tujmos
tag
válasz
csorbajeno #20144 üzenetére
inkább a régió kód miatt kérdeztem
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Kukából is törölt képet vissza lehet még hozni valahogy? -
Tujmos
tag
sziasztok, telekomnál 512-es s10+ t vett valaki? mindegyik european sim card only, vagy van belőle tmh-s is? köööösziii
-
sgeza
veterán
válasz
MikeWazowski #20130 üzenetére
Nem tudom, mi lehet a gond. Jól írtad be?
-
Dashes
őstag
multiport adapter
gyári samsungon kivül van ajánlott? esetleg gyárit hol érdemes beszerezni?
hozzá valami bill. + egér/builtintouchpad kombó?üvegfólia
nillkin nem vált be. van olyan amit ujjlenyomatolvasó is szeret? -
bedibazsa
senior tag
válasz
zoli8814 #20119 üzenetére
A készenléti fogyasztása és alapból az energiagazdálkodása jobb a P30p-nak, ez egyértelmű. Cserében szereti újratölteni az alkalmazásokat a háttérben, plusz szarabb a szoftvere is - szerintem. Mindkettő jó telefon, egyedi igényeken múlik, hogy ki mit vesz. Nálam a szoftver és a 8GB RAM nyert, ha le akar merülni, van töltő, power bank stb. De a Huawei-féle agresszív memóriakezeléssel szívtam eleget, nem kérek belőle többet.
-
zoli8814
aktív tag
Sziasztok! Akkumulátor szempontjából milyen az s10+ egy huawei p30 pro-hoz képest? Lényegesek a különbségek? Vásárlás előtt állok
-
laci1892
őstag
Egyébként... Viszonylagosan off a dolog de a Samsung általános frissítési ciklusa hogy néz ki?
Van vajon a jövőben kilátás rá hogy, megkapja az S10 / S10+ az Android 11-et?
-
laci1892
őstag
válasz
csorbajeno #20111 üzenetére
Oh értem. :/
-
laci1892
őstag
Srácok... Használja valaki a " Világító szélek " funkciót?
-
ruarua
tag
Néha előfordul hogy asszony S10+ -a fotózáskor befagy, kikapcsolni se lehet a képernyőt, aztán nagy nehezen akadozva életre kel, és kikapcsolható a kijelző? Más is találkozott már ezzel dologgal?
-
avlisz80
tag
Sziasztok!Látom ez a kamera lefagyásos dolog nem csak engem ért utol...
Az még hagyján hogy belaggol,de van hogy pár percig teljes reccs van a telefonnak semmire nem reagál...
Várható erre valami megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest