- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
Persze, nem is azt mondtam, hogy nem lehet a gmail hibája, csak, hogy esetleg nem biztos. Azért kérdeztem, hogy hozzá van-e adva mindenkinél kivételnek az akkumulátorhasználat optimalizálásánál. Nem vagyok benne biztos, de nekem úgy rémlik, hogy alapból nincs hozzáadva (vagyis kikapcsolva az optimalizálás).
-
hanti
senior tag
Pedig biztos hogy a Gmail a hibás, gondolj bele van egy gyári Android app amit ha beállítasz minden kivételre, akkor pár órát megy hibátlanul,( pedig a funkciójának megfelelő működéshez nem igazán kellene hozzányúlni) majd elfelejt frissíteni. Az Outlook a telepítés óta tökéletesen megy, azt sem tudom mi van a beállításban. Érdekes, ha bármilyen külső app párhuzamosan működik, akkor a Gmail is jelez. A többség nem akarja és nem is tudja állítgatni. Egy gyári appnak minden állítgatás nélkül tudnia kell az alap funkcióit, ha ezt nem tudja, akkor hibás.
-
ngabika92
tag
XEH S10
-
melan
senior tag
Már régóta terveztem kipróbálni a goodlockos kiegészítőket, ma fel is dobtam párat. A lockstar-t viszont nem találtam. Előfordulhat, hogy még nincs kint a oneui 2-re?
-
-
espi38
őstag
Sajnos még mindig nem frissül a gmail app csak ha frissíti vagy megnyitja az ember
Miért nem tudják ezt orvosolni?
Most a Samsung gyári email apját használom mert az frissül, de az értesítési hangját nem tudtam beállítani esetleg valaki? -
Zsolaf
addikt
Sziasztok, valaki tudja van valami változás a mai XEH-ben?
-
laci1892
őstag
válasz
csorbajeno #20582 üzenetére
Lehet nekem nagy cucc csak, de a pad /station hűtés miatt szerint fasza.
Egyébként... Meglepően kényelmes.
Böngészni, irodai feladatok ellátására, filmek - videók nézésére. Már csak azt sajnálom hogy, a pubG nem működik billentyűzettel 😂😂
-
csorbajeno
veterán
Így van, bármelyik DeX kompatibilis S8/Note8-tól kezdve bármelyik csúcsmobillal. Az egyetlek különbség annyi, hogy a DeX Station csak 1080p-t továbbít a monitorra/TV-re, míg a DeX Pad 1440p-továbbít. Ja, van még egy különbség, a Station rendelkezik Ethernet porttal is, ha ez számít.
-
HThomas
őstag
Kipróbáltam kíváncsiságból, hogy rádugom a telefont egy Dell USB-C-s dokkra (WD19 TB). A billentyűzet működik, viszont kép sehogy sem akart megjelenni a dokkra kötött monitor(ok)on. Valaki próbált már ilyesmit?
-
laci1892
őstag
Nem, nem. Nincs qi töltés dex-ben. 34-35 fok felett bekapcsol egy ventilátor (aida 64 alatt figyeltem ki ). Mind a dex pad, mind a dex esetében. Egyébként elég hatékony.
Újonnan baromi drága, de használtan vannak értelmes ajánlatok. 10-ért nekem pl kifejezetten megérte. Már csak a hűtés miatt is.
-
dismarc
csendes tag
Csak emiatt választom az S10 et, hogy alap dolgokban kiváltja a laptopot. Nem érdekel a kamera sem
Bár még sehol sem probáltam hogy tényleg jó lenne e ahhoz amihez én nem szeretnék laptopot magammal cipelni
. T- nél 19 900 ért adják a dex pad-ot. Ha a gyári megoldás jobb, "biztosabb" akkor azt veszem mellé, ha meglesz a telefon. Vagy más telefonnak is van ilyen megoldása?
-
laci1892
őstag
Azért mondtam a hivatalos dex multi portot mert használtan (ráadásul jó állapotút ) értelmes áron kapni már. 10-15 között. Cserébe van 2-3 usb port HDMI etc,...
Ilyen ársávban nem láttam használtan mást. A hazai multiknál a multiport meg inkább 20 -25 között mozog. Jó magam én is egy tízesért jutottam hozzá használtan a samsunghoz, amiről kiderült hogy a tulaj egyáltalán nem is használta.
-
nagyj74
senior tag
Megjött a frissítés XEH-re.
-
sgeza
veterán
-
=WiNTeR=
senior tag
Aki a legújabb frissítést megkapta megnézné milyen a bluetooth hang minősége? XDA-n sokan panaszkodnak rá, hogy sokat romlott a frissítésnek hála.
-
dismarc
csendes tag
Üdv, mit kell vennem S10hez hogy a DEX-et használni tudjam? (vezeték nélküli USB-s egér+billel ?)
-
kengyel
nagyúr
válasz
csorbajeno #20559 üzenetére
Pontosan még nem tudom, csak kevés időm van vele foglalkozni. Idáig teljesen jól működik, majd később átnézem.
-
kengyel
nagyúr
XEH függetlenre, megjött az update. Februári frissítés, 316MB.
-
dkovizoli
addikt
válasz
laci1892 #20531 üzenetére
Nekem működik az aliról rendelt 3 vagy 4 dollárossal is. Ráadásul a második van rajta és ez is leesett, amitől sérült a széle. Tehát rendelnem kell újra. Ha ez whitestone dome glass lenne, az már nem csekély összegbe fájna. Igaz picit lassabb és talán nem mindig elsőre ismeri fel, mint üveg nélkül, pucér kijelzővel, de nem hiszem, hogy whitestone sem ront semmit. Még az s8+-omra akartam venni anno, mert először nekik volt uv üvegük, de később arra is lett óccó kínai, ami ugyanolyan jó volt. Ezen felbuzdulva került az s10+-ra is ali-s üveg és bevált. Nekem ez a tapasztalatom és ahogy fentebb linkelték, az egy nagyon jó felrakási módszer, érdemes megfogadni.
-
dkovizoli
addikt
válasz
davidvarga #20540 üzenetére
Nincs magyar, telenoros firmware. Csak a telekomnak létezik erre a típusra külön szoftvere Magyarországon. (TMH). De ők sem az összes készüléküket értékesítették avval. Szóval a Telenornál és Vodafonnal csak magyar firmware(XEH) van. Ami pedig az OXM csoport tagja. Akár az AUT, DBT, BTU, ILO és még nagyon sok másik. Ezek ugyanazok mind és valóban a sim határozza meg, hogy mire áll a készülék. Az így beállt régiós romban viszont régiónként lehetnek engedélyezett vagy nem engedélyezett szolgáltatások. Pl hangrögzítés, spamszűrés. Vagy a frissítés érkezési sorrendje illetve egy-egy kimaradása lehet eltérő. De ettől még mind az OXM csoport tagja.
-
sgeza
veterán
válasz
davidvarga #20538 üzenetére
Ne parázz, semmi bajt nem csináltál. Amit a kolléga említ, az az az eset, ha a magyar régió valamiért kihagyja ezt a kiadást, akkor innen neked nem lenne növekményes frissítésed, ami egyébként ritkán fordul elő, és jellemzően inkább csak a főverzió váltáskor a béták környékén. Persze előfordul máskor is, de ritka. Viszont ez esetben sincs semmi gond, mert akkor majd a következőt is odinnal teszed fel, és ennyi. De úgysem fogod megvárni a xeh régióban a kiadást, mert fel fogod tenni te is (mint például én), amikor kijön a következő frissítés, vélhetően megint hamarabb az AUT régióban.
Azért maradt egyébként XEH, mert nincs olyan, hogy XEH, AUT, DBT, stb. rom. Ezek egy adott kiadás esetén egyazon firmware-t jelentenek. Ez a független rom, ami sokféle csc kódot tartalmaz. A SIM kártyád dönti el, hogy a te készüléked melyikre áll be.
Tehát nyugodtan leszedheted bármikor a következő frissítést azzal a kóddal, amivel először kiadják, felteszed, és örülsz neki. Ugyanaz jönne kicsit később XEH kóddal, ha jön, és épp nem marad ki az a build, ami csak akkor érdekes, ha utána csak és kizárólag otán várnád a frissítést. De, ahogy írtam ez egyébként teljesen lényegtelen, mert majd akkor az azt követőt felteszed megint odinnal. Mint ahogy majd szerintem a többit is úgy fogod, mert nem akarsz várni még néhány napot, amíg kiadják a xeh régióban is! -
tibbike01
őstag
Sincerity-tradingről vedd, nekem is ez van, tökéletes. Itt a legolcsóbb. "SAVE5" kóddal még lejön 5%.
A pendrvie-ssd topickban is mindenki innen rendel. Ebayen is elérhető az eladó, ha az szimpatikusabb. -
laci1892
őstag
Közben én belefutottam egy hibába.
A telefonkezelönél a tárhely szekció alatt nem látom a felesleges fájlok törlése opciót
Ha le törlöm az alkalmazást, újból felrakom de nem frissítem ( régi verzión használom ) akkor ott van.
Wtf? Átkerült valahova máshova vagy valamit én kúrok el?
-
melan
senior tag
Biztos ami biztos, lecserélem az sd kártyát. Milyet javasoltok? Ez Samu Evo plus 64Gbos
-
telefonmágus
senior tag
válasz
davidvarga #20540 üzenetére
Akkor fogsz kapni,ha amit most feltettél az létezni fog a magyar változatban is.Akkor megy minden tovább tutin.
Ha a magyar eltérőt kap esetleg,akkor csak ODINnal tudsz frissíteni
-
davidvarga
tag
válasz
telefonmágus #20539 üzenetére
Köszönöm, tehát lehet nem is kapok többet ota frissítést? Mi a megoldás hogy biztosan jöjjön? A magyar telenoros firmware nem oxm? Csak xeh?
-
telefonmágus
senior tag
válasz
davidvarga #20538 üzenetére
OXM XEH re ha letöltöd és felteszed az OXM AUT svájcit, akkor OXM XEH marad
Frissítés tehát az OXM XEH re jön majd,ha ez a frissítés egyáltalán létezni fog az OXM XEH változatban.
Itt bitre egyeznie kell,ha nem akkor nem kapsz majd frissítést
-
davidvarga
tag
Sziasztok! Odinnal felraktam az új svájci firmwaret, de a régió kód maradt xeh vagyis magyar, ez normális? Illetve az ota ilyenkor a magyar vagy a svájci kiadást fogja letölteni.
-
melan
senior tag
Múltkor írtam,.higy akadozott, majd a végén.még fagyott is a kamera.alkalmazás közben.a.teló. Ma sikerült egy viber üzenet megnyitásakor úgy kifagynia, hogy csak force újraindítás segített
Gyanítom, hogy az sd.kártya lesz a ludas, mertboda menti a képeket... érdemes.lementeni és formázni, vagy egyből kuka? Pedig jóféle samsung 64Gb... -
laci1892
őstag
Srácok!
Vélemény :
Készülök Dome glass beruházására. Tech 2 szerint ezzel az üvegfóliával működik az ujjlenyomat olvasó. Valaki használ ilyet?
Mik a tapasztalatok? Gondoltam előtte rákérdezek mert viszonylag magas a 17.e forintos ára :D
-
alexy92
aktív tag
Sziasztok,
Az utóbbi időben elég gyakran akadozik, lassul a telefonon, és ma is megtette, és az alábbi fogadott:Ismert most valami hiba?
(S10+)
Köszi -
sgeza
veterán
válasz
tibbike01 #20528 üzenetére
Melegedni fog az úgy is!
Én úgy látom, hogy óriási különbség nincs a kettő között, de persze valamennyi mindenképp. Tehát ha nem sietsz, valóban nincs jelentősége a gyorstöltésnek.
Esetleg próbáld még ki egy max. 1A-es (5V-os) töltővel is, az ugyebár nem fog tudni ennél többet leadni! Na azzal már feltehetően látványosan kevésbé lesz meleg az akksi, és egy éjszaka alatt azért illik feltöltenie. -
sgeza
veterán
válasz
tibbike01 #20526 üzenetére
A lényeg, hogy tudjon 9V-os gyorstöltést is megfelelő teljesítménnyel (persze ha érdekel). Ha ez megvan, és egyébként nem gagyi a kialakítása, akkor bajod nem lehet tőle.
Közben ránéztem a neten, nekem korrektnek tűnik. Formára pont olyan, mint az eredeti, és paramétereiben is. Szóval simán lehet, hogy alapvetően ugyanaz, csak egy jelentéktelen apróságban különböznek, és most már ezt a típust adják hozzá gyárilag.
-
laci1892
őstag
Egy kérdés.
aod óra stílust lehet valahonnan letölteni külön a telefonhoz?
Vagy csak az előre feltelepített van?Néztem a Samsung market-ben de ott nem óra betűtípusok vannak, hanem mindenféle giccs ( virág hold meg anyám kínja... ) Maga az óra ( számlap ) alá.
-
tibbike01
őstag
Tudnátok segíteni abban, hogy mi az S10 gyári töltője?
Én egy EP-TA20EBE töltőtfejet kaptam hozzá. Használtan vettem a telefont és nem vagyok benne biztos, hogy ez a gyári töltője.
-
laci1892
őstag
Egyébként majd egy hónap távlatából.... Tök azt érzem... Ez a telefon piszok gyors. A note 8 és ez között pedig tényleg érezni a különbséget. Főleg a dex módnál jön ki a teljesítmény különbség. Ott is a több ablak kezelésekor.
Nagyon sok telefon volt a kezemben már... iPhone / jó pár Android ( p9 / p20 pro / blackberry q10-passport / note 8 / S7/ S6 / LG G3 /G4 annak idején... ) De mindegyik telefonnál éreztem azt hogy : jó jó ,de volt mindig valami...
Ez az első telefon ahol ezt nem érzem.... Így hogy beállt az akkuidő is... Egy napot masszív használat mellett is tud.
De akkor van navi, masszív Facebook / Messenger / telefonálás / videó nézés etc...A kamerája nagyon f*a. Egyedül talán az esti képek maradnak némileg alul a p20 Pro-hoz képest. De Nem szignifikáns a különbség.
Imádom 😁😁😁
-
sgeza
veterán
De igen, attól még lehet VoLTE. Én is úgy emlékszem, hogy a Telekom kikapcsolta a saját firmware-ében a szolgáltatás ikonnal történő jelzését. Rengeteg ilyen ikon egyébként ki-/bekapcsolható a build.prop fájlban, de azt utólag persze csak root joggal. Illetve az adott buildben eleve lehet úgy konfigurálva.
-
bedibazsa
senior tag
-
RiseOfEvil
tag
Az én hibám, azt hittem beillesztette a képet , de mint kiderült nem és anélkül küldtem be először, utána javítottam csak ki😀.
Bandi0000 csak szimplán túl gyors volt🙃
Köszönöm a válaszokat, most már világos minden, csak nem tudtam először, hogy én állítottam el e valamit, de most már frankó a dolog, hogy tudom, hogy mi is az.
-
kcsa
veterán
válasz
RiseOfEvil #20499 üzenetére
már semmi
-
RiseOfEvil
tag
Elvileg javítva lett a hozzászólás, most már látszódnia kell elviekben, legalabbis nálam rendben van😀.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Ha a VoLTE-ra gondolsz, az egy jó dolog. HD hanghívás + telefonálás közben is megmarad a 4G adatátviteled, plusz gyorsabban épül fel a hívás.
-
csorbajeno
veterán
válasz
Légyszi tegyél fel egy képernyőfotót erről, mert addig egyet kell értenem bandival
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari